Grattis Emelie & Gabbi <3

Först och främst, GRATTIS EMELIE & GABBI! Är i skolan nu, har historia. Hade latinprov i morse som gick mycket bättre än väntat :)
I helgen har jag varit med Haris älskling, var på middag hos hans moster i lördags och sen åkte vi hem till Orust och hälsade på mamma. Rebecca,Selle och lilla Maja var också där :) Vi kollade på när mamma och hennes kör sjöng i kyrkan ( det är verkligen ingen kristen kör) det var någon adventskonsert, när vi kom dit var det helt fullt och de fanns inga platser någonstans förutom längst fram så vi fick sätta oss där för att tanterna inte kan tänka sig att knö eller flytta på sig. Vi tänkte sätta oss längs bak, men som sagt det fanns inga platser. Maja var tyst genom halva konsterten men sen börja hon skrika, och då sa körledaren att hon inte kunde koncentrera sig och att vi skulle gå så Rebecca fick gå ut med Maja, och vi gick efter, så man kan väl säga att vi blev utslängda från kyrkan haha, jaja..
I söndags var vi på kalas hos Carro, som äntligen snart fyller 18 :) sen på kvällen åkte jag till Haris och vi gick på bio, luftslottet som sprängdes.
Igår var jag på släktmiddag hos Haris, riktigt mysigt, tycker verkligen om hans familj :)

Älskade Natalie <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0