skåla med cola

Kom hem från älsklingen för en stund sedan, åkte med Jessica hem :) Skulle egentligen blivit trägårn ikväll, men det blir mys hos Jessica istället, med räkor och så.
Plus att jag skulle kollat på balklänning idag också, men det får bli en annan helg, ska till Stockholm och hälsa på min bror snart, så tänkte kolla lite där först.

Var på bio igår, snabba cash var riktigt bra, SE DEN :) fast det är många som har sagt att den inte var bra för den inte följer boken, men vilka filmer gör det egentligen? well well.
Imorgon blir det kalas hos min farbror och sen ska jag till mitt hjärta <3


thank god it's friday

ÄNTLIGEN FREDAG! :D

Har precis slutat skolan och nu väntar jag på att Haris ska ringa mig så jag kan gå till honom. Ska skicka iväg 6 mössor idag också till Sälen, dom går åt som smör, har bara några få mössor kvar nu, så passa på om ni vill köpa en :)

Ikväll blir det bio med älsklingen, snabba cash. Hoppas den är bra.
Imorgon ska jag till torp med Jessica och på kvällen blir det nog utgång :)




PÄLSMÖSSOR!

massa strunt <3


Veronica & jag, sommaren 2008

Jag & Sara, våren 2009

Jessica, jag & Natalie, vintern 2007 eller 2006?

Jag & Martina, konfirmationen 2005. HAHA!

Jag & Natalie, våren 2008

KUL att man får en fet jävla istapp i huvudet när man ska till bussen, fan vad ont det gjorde och det blev inte bättre av att jag gick själv och att mamma inte hade tid att tycka synd om mig :(
JÄVLA IS, TÖVÄDER, SNÖ OCH VINTER! VILL HA SOMMAR NU!!! ( iallafall vår)

.

Har religion nu, skriver en uppsats om humanism. blä!

Idag ska jag till älsklingen, ska antagligen träffa mamma på torp en snabbis också, men får se om hon vågar ta sig in till uddevalla med tanke på vädret. Idag kommer Rebecca och Maja hem :D <3
Är förövrigt väldigt trött, vill bara att snön ska försvinna så det blir vår och sommar!



ÄLSKLING!


your guardian angel

trött som tusan nu, har pluggat ett tag, och kollat lite på tv i mellan :) väntar på att mamma ska komma hem och se hur duktig jag har varit.

Lyssnar på massa gammal musik som jag lyssnade på för vääääldigt längesen, vilka minnen :)


The Red Jumpsuit Apparatus


pluggpluggplugg

Nu har jag laddat upp med cashewnötter, grapefrukt och mörkchoklad. Har latinprov imorgon, måste ha lite energi i mig så jag kan plugga gärnet!

.

JAG HATAR FOTO!
Blir på dåligt humör varje gång jag går in i fotosalen, tycker verkligen att det är en pest och pina att ha det. Varför bytte jag inte inriktning i början av trean? åååh!

shut youre eyes

usch, vill inte till skolan imorgon. har suttit och pluggat en bra stund nu, heja mig!
Börjar bli riktigt trött nu också så det blir väl till att lägga sig snart.

god natt :)

love weekend

Jag har varit med älsklingen hela helgen :) i fredags var vi hos hans bror och spela uno och med andra ord. haha, jag som älskar spel!
I går åkte vi hem till ön, pappa gjorde världens godaste älggryta och jag gjorde fruksallad till efterrätt, mums.
Skulle kolla på en film som gick på tv men jag somnade visst.

I veckan ska vi boka resa <3


Lördag

jag har en 1.20 säng, den är perfekt stor för två stycken. Men när man vaknar upp med Philip & Joel bredvid sig är det inte mycket plats över! Vaknade nog 10 gånger, av att antingen var det för kallt för att någon tagit allt täcke, eller så var det för varmt för man låg nästan på varandra! Men det var mysigt =) vi gick upp åt frukost, åkte ner till Ica och sen la vi oss i soffan och kollade film! Sen kom Martin och hämtade oss så åkte vi hem till Joel, Killarna lanar och jag sitter på facebook, lyssnar musik och kollar film såg precis på imagine that med Eddie murphy! Jag älskar såna filmer så tyckte verkligen den var jätte bra :) Nu ska jag se på sommaren med Göran tänkte jag!



Love. N


fredag!

planerna var utgång ikväll, men blev helt ändrat så åkte hem till Henån med Gina, Joel, Philip, Martin, Fredda & Malin! åt Tacos, spelade lite spel och kolla film! =)

nu blir det mer mys med Joel & Philip!





Love. N

TITANIC

kollar på titanic nu, väldigt längesen jag såg den, den är ännu bättre nu när man har blivit lite äldre och fattar handlingen :P


warm love

Igår åkte älsklingen med mig hem, jag lagade köttfärssås och spagetti, och så åt vi körsbärstomater, oliver och fetaost, muuuums! fast jag åt vitkål istället för spagetti.
Sen så badade vi bubbelbad, drack lite champange och åt frukt, mys!
Imorse när jag skulle gå upp och åka till skolan mådde jag skitdåligt, mådde jätteilla och hade ont i kroppen, så idag har jag varit hemma, tråkigt när haris åkte bara...
Nu har jag ätit grapefrukt och vindruvor!

Ska jobba senare också och skicka iväg en pälsmössa!

tjingtjing!



Sally Santesson!

HAHA! kom just och tänka på Sally, jag kollade jämt på henne när jag var liten.

  • "Men hur skulle världen se ut om jag, Sally Santesson, uteblev från vardagslunken? Lite gråare, lite futtigare."
  • "Och som vi alla vet, det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke!"
  • "Vad fan sitter du och säger?! Ska du som är min egen far kalla mig för gammal kärring?!"
  • "Och nu citerar jag..."
  • "Jag bjuder på det så slipper den gråa massan göra mina hjältemodiga misstag..."
  • "Världen är annorlunda nu mot vad den var för 2000 år sedan"

  • one

    Beställde nya bikinisar igår på latinen :P den ena kommer nästa vecka och den andra kommer om två!
    Har nyss haft balmöte, om två veckor släpps biljetterna, det är inte långt kvar nu! Hoppas hoppas hoppas att det är fint väder, annars förstörs allt. Och på studenten hoppas vi på fint väder!!

    Har religion nu, håller på med ännu en uppsats, men denna gången om humanism.


    electric feel

    Har precis ätit avocadosallad och parmaskinka, mums! Kom hem från Göteborg för en liten stund sen, fick lite tips om vad vi ska tänka på inför fotograferingen :) tack syrran <3
    Nu blir det att skriva det sista på historian. hoppas att det blir bra, får ringa till min bror och fråga om lite tips.

    När mamma är bra i foten ska vi åka till Göteborg och köpa balklänning :D



    jag vill ha sommar och student!

    trött!

    Guuuuud vad trött jag är! Vaknade 05.17 imorse och kunde inte somna om, kul! Älskar att man har två timmars individuella val direkt på morgonen...

    Idag blir det som sagt Göteborg,och sen hem och plugga.


    cogito ergo sum

    Har latin nu, ska ta reda på läkemedlets ursprung, jippie!
    Har knappt kommit fram till någonting, men vi började med det nyss så det gör inget.
    Åt på cactuz förut med älsklingen eftersom det var blodpudding i skolan. Seriöst, hur många äter blodpudding som är unga? Skolmaten, TÄÄÄNK!!


    dancing in the street

    lalalalalalaaaaaaaa.
    Är hur trött som helst, går som en zombie i skolan, och imorgon ska historiaarbetet vara klart, usch och fy.
    Idag ska jag hem till min stackars mamma som knappt kan gå, ska ta hand om henne lite och så ska jag skicka iväg tre pälsmössor.
    Imorgon blir det antagligen Göteborg med Sara, ska träffa min syster och prata med henne om sminkningar till projektarbetet. plus att jag får träffa älskade Maja!


    hejsvejhej!

    lovefool

    Det blev ändrade planer i helgen...
    Eftersom det var tänkt att jag skulle vara hemma i fredags så åkte älsklingen med mig hem, men lite senare på dagen ringde Leandro och frågade om vi ville med ut i Uddevalla, och då tänkte jag att om Haris skulle ut där kunde jag lika gärna åka med tjejerna till Göteborg. Så då var det bara att börja göra sig iordning.
    Förfestade hos mig först, sen tog vi bussen mot Göteborg! Rolig kväll var det, men åkte hem tidigare än planerat, så slapp Gabbis pappa hämta oss mitt i natten.

    nu ska jag duscha och sen åka till älskling! <3


    fredag

    Vaknade idag av ett skrik, det visade sig att det var mamma som missade ett trappsetg i trappan. Hon har antagligen brutit foten, så hon är inne på röntgen nu. KUL! Så ikväll får jag vara hemma och ta hand om henne, eftersom hon inte kan gå någonstans. Vill verkligen med till Göteborg! Men det kommer väl fler gånger, men just idag hade det varit så himla kul att gå ut.  Men jag hoppas att mina tjejer får det roligt :)

    tjaaaaa!


    mums.

    MUMS, grapefrukt och kiwi!

    tralalalalala.

    Vaknade hos älsklingen imorse, ville verkligen inte gå upp...

    Imorgon blir det utgång i Göteborg, med tjejerna, Malin fyller år på lördag så det blir till att fira henne! Är faktiskt riktigt taggad :) När jag kommer hem idag ska jag jobba, och sen ska jag hem till min underbara mamma, och laga mat. Har ätit en kycklingsallad idag eftersom det var äcklig gröt i skolan.
    Undra vad man ska ha på sig imorgon? och vad man ska ha för skor? och hur man ska sminka sig? men men, det är ett senare problem.

    ha det feeeeeeett!!!!!



    saknar sommaren!

    Modekungen.se

    Beställt hem det här idag!



    tröja 399:-



    Handsmycke 199:-




    love.n

    Vi kankse hade behövt mer sexuallkunskap!

    Religion i skolan idag, vi hade genomgång om judendomen och kom in på att dom har omskärelse på tjejer! och alla undra hur fan gör man det? Och då svarar våran lärare, man tar först bort klitoris och sen syr man ihop allt.. Jag nämner inga namn men en utav oss frågar, vart sitter klitoris egentligen? ärligt talat så vet jag inte det! Alla gapskrattar och frågar om den aldrig haft sexualkunskap i skolan eller om den aldrig liksom kännt efter varför de är så skönt just där den sitter! Sen kommer nästa, jag har alltid trott att Pungen är snoppen och att kulorna är kulorna, det var inte alls längesen jag fick veta att pungen är kulorna! hahaha ... jag tror att ingen av oss haft speciellt bra sexualkunskap i skolan eller det kanske är sånt man borde veta ändå? vi hade iaf en väldigt rolig lektion!

    Vart på cactuz i typ 3 timmar med fannie & sen kom amanda, sara & Haris :) nu är jag och fannie hemma hos mig och myser och har kollat på paradise hotell och äter cheeeeeeeeeeese baallz. Eftersom det är tradition att äta när vi är hemma hos mig! 




    gryymmmm hemsida: http://www.m4l.se



    bohemian rhapsody

    Är i skolan nu, jag och Sara har nyss pratat med våra projektledare, och vårat projektarbete kommer bli så bra så :) har bara 5 veckor kvar i skolan sen är det sportlov och sen är det 7 veckor praktik, sen tar vi STUDENTEN! :D hoppas på att åka utomlands med carro och våra mammor innan balen också, hoppas hoppas hoppas!

    nu ska jag fortsätta skriva om gulag. tjingeling!



    lite inspiration till projektarbetet!

    historia

    Sitter i skolan och har historia, vi ska göra ett arbete om tiden 1900-1945. Tänkte skriva om Gulagarkipelagen.. Ser för en gång skull framemot att göra detta arbetet, haha.
    Ska jobba idag, och imorgon går jag i skolan till klockan 6 och sen ska jag till älskling!

    hörs senare!

    SKOR!

    Jag älskar skor, precis beställt dom här ifrån Hm!



    Love. N


    GOD NATT!

    jag tänkte sova, men så vänder jag mig mot sängen och kommer på att alla kläder och allt smink och alla grejer som legat på golvet i mitt rum ligger i sängen och jag orkar verkligen inte! Funderar helt seriöst på att lägga mig i soffan istället!  I morgon ska jag äntligen få träffa Klassen igen, jag har fan saknat hela bunten!  GOD NATT




    LOVE.N


    god natt!

    Borde sova snart, skola imorgon tyvärr! Men det ska bli kul att träffa klassen iallafall :), har ju trots allt inte sett dom på typ 3 veckor.

    Så god natt!


    bättre sent än aldrig.....

    2009

    1. gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
    Amanda: jaa, det gjorde nog alla!
    Natalie: ja det hoppas jag verkligen!

    2. höll du några av dina nyårslöften?
    Amanda: jag har aldrig nyårslöften!
    Natalie: samma för mig, håller dom aldrig ändå;)

    3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
    Amanda: räknas syster?
    Natalie: Amandas syster?

    4. dog någon som stod dig nära?
    Amanda: Nej som tur är :)
    Natalie: Nej :)

    5. vilka länder besökte du?
    Amanda: England, Grekland & Turkiet
    Natalie: Norge & Grekland

    6. är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
    Amanda: ett roligt jobb med bra lön & Studenten:D
    Natalie: Studenten, ett bra jobb, New York!

    7. vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
    Amanda: 8 Mars<3
    Natalie: 27 september

    8. vad var din största framgång 2009?
    Amanda: att jag e grym på att sälja pälsmössor ;)
    Natalie: det har nog inte blivit så mycket framgångar 2009 men det ska jag ändra på!:)

    9. största misstaget?
    Amanda: att jag sålde min Iphone!
    Natalie: att jag flyttade från lägenheten! 


    10. har du varit sjuk eller skadat dig?
    Amanda: två eller tre halsflussar kankse! men ingen skada:)
    Natalie: samma för mig. Hatar halsfluss!

    11. bästa köpet?
    Amanda: STUDENTMÖSSAN?
    Natalie: mina kilklackskor från Scorett, lever verkligen i dom!

    12. vad spenderade du mest pengar på?
    Amanda: Kläder, skor & mina 3 resor i sommras!
    Natalie: kläder, skor & krogen!

    13. gjorde någonting dig riktigt glad?
    Amanda: Ja, att jag träffade & blev tillsammans med Haris <3
    Natalie: min största lycka är när jag Shoppar, så det har gjort mig glad och självklart mina underbara vänner & Familj !

    14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
    Amanda: Rap Das Armas, Sexy Bitch, with or without you!
    Natalie: Sexy Bitch, If I let you go, alla Melissa Horn låtar!

    15. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
    Amanda: Jag var gladare detta året!
    Natalie: Jag var ledsnare detta året!

    16. vad önskar du att du gjort mer?
    Amanda: det finns nog många grejer man önskar att man gjort mer!
    Natalie: Tränat mer, ätit nyttigt, vara i skolan mera!

    17. vad önskar du att du gjort mindre?
    Amanda: äta mindre onyttigheter!
    Natalie: mindre data, mindrejävla mcdonalds!

    18. hur tillbringade du julen?
    Amanda: hemma hos pappa med hela släkten, älskling var också med!<3
    Natalie: för hos mormor med familjen, moster & kusinerna. Sen hos Farmor med hela Pappassläkt!

    19. blev du kär i år?
    Amanda: JAAA!
    Natalie: jag vet inte!


    20. favoritprogram på TV?
    Amanda: Sporten med peppe!
    Natalie: Vädret med Tone!

    21. hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
    Amanda: hata är ett starkt ord!
    Natalie: håller med mandis

    22. bästa boken du läste iår?
    Natalie & Amanda: inte läst en enda bok detta året!

    23. största musikaliska upptäckten?
    Amanda: Kings Of Leon
    Natalie: Hoffmaestro

    24. något du önskade dig & fick?
    Amanda: fick allt jag ville ha faktiskt på julafton!
    Natalie: ja jag har fått mycket som jag velat ha detta året!

    25. något du önskade dig men inte fick?
    Amanda: en Mac data!
    Natalie: ville ha en Iphone men de fick jag inte för min pappa säger att dom e dåliga!

    26. årets bästa film?
    Amanda: Twilight!
    Natalie: stieg larsson filmerna!

    27. vad gjorde du på din födelsedag 2009?
    Amanda: hade kalas med släkten & sen fest med tjejerna & älskling!
    Natalie: i Skolan & sen ute & åt med mamma, pappa, fannie & sofia. Och Köpte min Första Lagliga Cider!

    28. finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
    Amanda: jag är nöjd med året 2009 faktiskt!
    Natalie: finns det säkert men kommer inte på något nu!

    29. hur skulle du beskriva din stil år 2009?
    Amanda: Som jag vill!
    Natalie: ingen aning, precis så som jag själv vill!

    30. vad fick dig att må bra?
    Amanda: Vänner, Familj & Kärleken!
    Natalie: Vänner, Familjen & SHOPPA!

    31. vilken kändis var du mest sugen på?
    Amanda: Chris Brown eller Björn Gustavsson
    Natalie: JUDE LAW eller zac efron!

    32. vem saknade du?
    Amanda: MAGGIE!
    Natalie: Morfar!

    33. de bästa nya människorna du träffade?
    Amanda: Haris!
    Natalie: Harry, Joel m.m & alla goa som var med i Trysil!


    I believe I can, I believe I will!

    söndagsångest har jag verkligen idag, i morgon börjar skolan igen! vad hände med lovet? det har gått så fort att jag inte ens vet vad jag har gjort? hade behövr några veckor till. 

    nu ska jag iaf plugga, städa mitt rum och hela min garderob!


    They said you wouldn't make is so far
    And ever since they said it, it's been hard
    But nevermind the nights you had to cry
    Cause you have never let it go inside
    You worked real hard
    And you know exactly what you want and need
    So believe and you can never give up
    You can reach your goals
    Just talk to your soul and say

    I believe I can
    I believe I will
    I believe I know my dreams are real
    I believe I'll stand
    I believe I'll dance
    I believe I'll grow real soon and
    That is what I do believe

    Your goals are just a thing in your soul uh uh
    And you know that your moves will let them show
    You keep creating pictures in your mind
    So just believe they will come true in time
    It will be fine
    Leave all of your cares and stress behind
    Just let it go
    Let the music flow inside
    Forget all your pain
    And just start to believe

    Nevermind what people say
    Hold your head high and turn away
    With all our hopes and dreams
    I will believe
    Even though it seems it's not for me
    I won't give up I'll keep it up
    Look into the sky
    I will achieve all my needs
    I will always believe

    God morgon!

    Vaknade nyss, somnade halv fem i morse.
    Idag hoppas jag på att vara med Jessica, vi sa det igår iallafall så jag antar det :)
    Mycket trevlig kväll hos Sara igår, blev inte direkt någon fruktsallad som vi  sa, men vindruvor iallafall, haha. Lilla Natalie kom på besök också <3

    Nu är det dags för frukost, tjingeling!




    piggpiggpigg

    Klockan är snart tre, och jag kan verkligen inte sova. Känner mig knappt trött, hatar att ligga vaken och kolla upp i taket,  men men, blir väl snart trött. Annars får jag kolla på någon film, så somnar jag säkert till den.




    lights will guide you home

    Precis hemkommen från Uddevalla, blev utgång igår, inte den roligaste men trevligt var det allt :)
    Kul att träffa Ida igen!! Ikväll blir det fruktsallad och film hos min fina vän Sara <3



    " jag vet precis vart vi är nu!" ALANYA 2009 <3

    forgive

    Forgive, sounds good. Forget, I’m not sure I could


    UTGÅNG!

    är hos Haris med amanda, kajsa, sara & Haris nu ska vi snart gå och möta Ida och sen gå ut på Harrys för ovanlighetens skull!

    ha en bra kväll!

    Grattis amanda & haris på eran 10 månaders dag :)


    Love.N

    Haris Nevesinjac <3

    10 månader med dig idag älskling, du är bäst <333



    JAG ÄLSKAR DIG <3

    getting into the swing

    Ställde klockan på sju i morse, men insåg ganska snabbt att jag inte orkade gå upp när klockan ringde. Så jag tog mig en extra dag ledigt från skolan :) plus att lektionerna inte lät så lockande..
    Så nu har jag nyss ätit frukost och druckit te, ska snart hoppa in i duschen och sen åka till Uddevalla, ikväll blir det utgång!


    <3



    MAJA IPEC KARAASLAN NORMAN <3

    torsdag

    jag vill inte till skolan imorgon jag vill inte till skolan imorgon jag vill inte till skolan imorgon..

    Har nyss ätit hembakad pizza med lilla pappsen, han gör nog världens godaste mat :P
    Imorgon börjar tyvärr skolan igen, ser inte fram emot att ha religion, arbetsmiljö och historia, USCH!
    Men imorgon kväll blir det utgång, och sen är det helg som tur är!
    Vaknade upp hos mitt hjärta idag, åkte hem och skickade iväg några pälsmössor och nu ikväll har jag och Sara skrivit på en projektplan till vårat projektarbete, heja oss :)

    Nu ska jag packa ihop lite grejer inför imorgon, ajöss!


    Tisdag Onsdag Torsdag

    Tisdag torp och cactuz med gina & madde. sen hem göra mig i ordning för utgång med martina, caroline, louise, fredrika & julia!

    Onsdag Göteborg och NK rea med mamma, marianne, lisbeth och min faster susanne! fick köpt mig en ny marc jacobs väska som är perfekt att ha när man går ut! Och ett par calvin klein pyjamasbyxor som var hur mysiga som helst! lägger ut bilde rpå dom i morgon. Sen åkte jag in till Uddevalla och mötte upp Madde & Felicia och gick ut en sväng. sen blev det efterfest hos Philip med philip, martin, joel, hjalle och miranda! Mycket trevligt. Festen höll i gång tills klockan 8a ungefär.

    Torsdag vaknade hos philip, åkte och köpte pizza sen körde philip hem mig och joel. Och vi har bara legat i sängen hela dagen och sovit, kollat tv och bara myst! Nu ligger jag hemma i joels säng och kollar på Victoria secrets fashion show medans han är och tränar Fotboll tills klockan 9 :) sen blir det mat och mys. Och i morgon SKOLA! fyfan hade behövt lov i 3 veckor till känns det som. men nya tag nu och jobba flitigt med modevisningen. för det är faktiskt bara 2 månder kvar nu. Och på den tiden ska jag hinna sy 8 klänningar eftersom jag är klar med två stycken och jag ska åka till New York i en vecka också! sen är det nog ganska lugnt i skolan fram tills ayia napa och STUDENTEN! jag längtar.  



    DOM BÄSTA!
    saknar dig harry! alldeles för längesen nu.

    LOVE. N

    lejonkungen

    Har precis kommit hem från Göteborg, somnade i bilen hem haha. Fick iallafall köpt mig ett par byxor, en tröja och lite småsaker :) Ville haft ett par skor också som inte fanns i min storlek så jag får åka till torp och kolla om dom finns där..
    Ikväll skulle jag egentligen följt med martina,carro och natalie ut men jag orkar verkligen inte, är jättetrött, men hoppas ni får superkul älsklingar :) Funderar på att gå ut imorgon eller på fredag istället,men får se hur det blir med den saken.

    Tänkte bli ett litet barn igen och kolla på lejonkungen och några andra disneyfilmer!


    Bio snart!

    Har inte skrivit på jättelänge, men jag har inte haft något att skriva om så :P

    Har precis skickat iväg en till pälsmössa,  snart är alla slut så det är bra!
    Ska snart åka till uddevalla och kolla på bio med Jessica, avatar (igen) men den var så bra, så jag ser den gärna igen. Plus att jag inte har träffat henne på jättelänge så vi har lite tid att ta igen :) <3
    I lördags var det utgång i Göteborg, på parken, det var jättekul och det var väldigt trevliga tjejer med, Martina, Carro, Fredrika, Hanna och Julia, synd att inte Elin följde med bara, men det får bli en annan gång :)

    Nu ropar pappa att det är mat, så måste kila!



    Chasing Cars

    If I lay here
    If I just lay here
    Would you lie with me and just forget the world?


    JAG ELSKAR TRYSIL!

    efter att ha räknat till att jag har 14 blåmärken på mina ben funderar jag lite på, vad i helvete har vi gjort?
    Dag.1 kom kevin, kajsa & carro och hämtade mig & werran i Cadillacen vid flatöfärjan, vi stannade på Maxi och köpte lite mat och sen frukost på Donken! Sen åkte vi till Strömstad och mötte upp resten av Gänget! Vi var framme i Trysil runt 16:00 och då korkade vi upp med en gång! Vi bestämmde oss för att festa i Stugan denna kvällen, det blev ölspel, charader bastu m.m. Riktigt trevlig kväll! förstår inte riktigt hur jag lyckades dricka upp 23 cider på en kväll? fick ju lite hjälp men ändå, jag brukar dricka 6 stycken och sen är jag nöjd! Det var iaf en mycket lyckad kväll.
    Dag.2 Vaknade på morgonen av att mitt kära sovsällskap Caroline gick upp och började ta på sig skidkläderna, och drog ut i backen med kajsa & killarna! Medans jag och veronica låg kvar och snarkade tills klockan halv 1! sen städade vi lite, åt lite frokust och sen var dom andra tillbaka igen! Vi gick ner till afterskin och jag säger bara FYFAn vilken stämning, folk överallt, alla står och hoppar och dansar på borden efter att ha tagit några cider var och blivit lite smått berusade satte vi oss i bilarna tillbaka till stugan! Veronica & kajsa satt i bagaget, och så hör vi dom bärja sjunga på lejonkungen det slutar med en ganska hyfsat bra film med veronica kajsa carro & jag som sitter och sjunger lejonkungen låten alla i sin egna takt! Jag elskar lejonkungen! tillbaka i stugan tar vi oss en dusch och börjar göra oss iordning eftersom det faktiskt är självaste nyår! Ni ska veta vilken nyårs middag alla hade, jag & carro åt makaroner och köttbullar, kajsa & veronica åt nudlar, kevin åt tekakor, några åt musli, viktor år majs och bullenspilsnerkorv, ja som ni förstår är det inte så lätt att vara 13 stycken i en stuga med ett kök! Men vem bryr sig om mat, vi drack champange hela kvällen och dansade till gyllenetider, vi beställde taxi som skulle hämta oss 23:10 så vi kunde ta oss ner till Krogen! Det var alltså ungeför 20 minus, vi hade strumpbyxor och klänningar, smart som jag är tar jag på mig mina pumps som är 13 cm höga och när alla väl har kommit sig ut ur stugan och står och väntar på taxin, så kommer den inte? det är en timmas väntetid så det var bara att gå till skidbacken och gå ner där! Jag fick köldskador på fötterna så Marcus fick bära mig på ryggen hela vägen ner till torget, tog väl ungeför 20 minuter. Han var min Hjälte, TACK! Nyåret firades med många kramar & pussar, dans på baren, dans på baren och ganska mycket mer dans på baren! Helt otroligt bra kväll. fanns bara ett problem, hemvägen? det var upptaget till Taxin hela tiden, och jag vägrade att gå upp för hela den backen med mina skor, så Johan var så snäll och gick med mig till Taxikön och det slutade med att vi väntade i kankse 5 minuter, sen kom det en taxi! :)
    Dag.3 Vaknade runt 12 tiden tror jag, Jag veronica & Sanna satte igång och städade och det var så fint och rent! Sen Drog vi ner till Ica med snowracern och handlade lite tacos! Var ganska trött på nudlar & makaroner vid det här laget. Vi slappade i stugan hela dagen, sen blev det Champange i Bastun! Och så var vi på gång igen, vi sminkade oss och gjorde oss i ordning! vid 11 tiden drog vi ner till Krogen igen, först var det inte speciellt mycket folk men vi träffade på en dans galen kille som dansade helt själv, så vi hängde på honom! och rätt som det var, va hela dansgolvet fullt med folk! Det var också en ganska intressant tjej med vitaridbyxor och paljett tröja som sprang efter killarna, så då fick vi rycka in och vara bara tvugna att driva med henne för hon var på varenda kille på hela dansgolvet! Från klockan klockan 12 - 02 ungeför stod vi på Baren allihopa och vi fick till och med igång alla som var där inne på att sjunga, Djn stängde av musiken och vi fick igång allihopa! Vi är värda lite cred för det tycker jag :) Det var våran sista kväll i Trysil och den kunde inte sluta bättre! Har haft sjukt roligt alla dagar och jag ångrar inte tt dugg att vi åkte med även fall vi var lite osäkra ibörjan! MAN MÅSTE BARA ÄLSKA TRYSIL! men jag vettefan vart jag fått alla blåmärken ifrån? Veronica trodde det var för mycket dans på baren, men jag tror mer att det kan ha vart att man ramla ner från baren eller när man skulle ta sig upp men vad vet jag ? kan också ha vart att jag ramlade av snowracern och att vi sprang upp för hela skidbacken sista kvällen och att en viss Johan puttade ner mig i djupsnö och att jag satt fast med halva benen! Men som sagt vem bryr sig om några blåmärken, hade kunnat ha 30 stycken och det hade ändå vart värt det! HEJJA TRYSIL, vad säger ni nästa år igen kanske? :D

    jag elskar fågel!






    RSS 2.0