min lilla Maja


dance with me


oh happy daaaay

Ligger ute på altanen och solar, det är så jävla varmt men gött! Synd att man inte kan bada i havet än, det är fortfarande iskallt. Hoppas att det blir fint väder hela veckan så man kan sola, jag jobbar 7-12 nästan hela veckan förutom onsdag då jobbar 17-21.15.
Bara en liten fjutt dag kvar tills Maggie kommer hem :D <3

MN

KAN INTE FATTA ATT DET BARA ÄR TVÅ DAGAR KVAR TILL MAGGIE KOMMER HEM! :D
Gud, kan inte fatta att hon har varit borta ett heeeelt år i USA!
Maggie, min älskade vän, älskar dig <3

saknar Veronica <3

Sitter i soffan och äter iskall vattenmelon, dricker te och har ångest över att jag börjar jobba på tisdag. Jag vill vara liten igen och ha ett riktigt sommarlov, där man bara lekte hela dagarna.
Väntar på att Jessica ska komma till mig så vi kan ha ångest tillsammans.


I will try to fix you

Va fan hände med vädret!? Det regnar och blåser, usch. Jag som trodde att det skulle bli sol idag så man kunde sola och vara ute, men tydligen inte. Så nu ligger jag och älsklingen i soffan och kollar på fotboll..
Ska snart ringa lilla Malin och kolla va planerna blir för ikväll :)
Nu ska jag fortsätta kolla på fotboll, puss

Lights will guide you home

Fredag idag och solen lyser, love it! Ska ut på altanen och käka frukost, sola lite och lyssna på musik.
Älsklingen kommer sen och då ska vi handla massa god mat och grilla.
nä, nu ska jag uuuuut, puss

glass i stora lass

Fint väder idag , så nu ska jag och älsklingen gå och äta glass.



jag vill göra om studenten om och om igen!

smultron & kiwi

Det blir utgång i kväll! Sitter hemma hos älsklingen nu med Natalie och förfestar lite. Ska träffa Antonio och några sen, och lite senare blir det Trägårn. Fint väder idag så man får ju passa på.

Forgive, sounds good. Forget, I'm not sure I could. They say time heals everything. But I'm still waiting

har varit i Göteborg idag med Malin & Amanda, och vi träffade också Martina, Carro & Hanna där! :) shoppat en massa kläder, vilket jag egentligen inte alls behöver men går verkligen inte att hålla sig!
Har hört att det ska bli riktigt fint väder imorgon, så ska ut tidigt och lägga mig på altanen med brudarna! och steeeka hela dagen, sen blir det grill & utgång!
jag älskar att vara ledig, jobbar lördag sen är jag ledig en vecka till! helt jävla underbart! sen börjar jobb måndag - fredag hela Juli! plus vissa helger, kommer bli tungt, meeeen pengar blir det! :D
ska försöka lägga in bilderna från ayia napa & Studenten i morgon också!
puss & goood night
saknar min underbara vän, Maria Johansson <3

grattis!

GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN, SARA ANDERSSON, PÅ 19 ÅRS-DAGEN! <3 Hoppas att du får världens bästa dag!
Har precis duschat och ska sminka mig nu, snart blir det en tripp ner till älskade Göteborg :)

project runway

Har haft en mysig långhelg hos älskling, kom precis hem. Igår var vi på Liseberg hela dagen och så hälsade vi på min syster en sväng :) Imorgon blir det en shoppingdag i Göteborg med Malin och Natalie, mys! Plus att Sara fyller år, 19 hela år! Kul att fylla år men fan vilken värdelös ålder.
Nu ska jag dricka lite te och äta en nektarin, puss

iloveyouiloveyouiloveyouiloveyou

Igår var alla Orusttjejer ute hos Veronica på Flatön, skulle säga hejdå till henne eftersom hon åker till Rhodos imorgon i tre månader, och fy vilket tårkalas det blev :( men det kommer gå fort, snart är du hemma igen <3


10 juni

Har precis druckit lite te och duschat, har jobbat idag sen har jag och Sofi varit på Överby en sväng, mysig dag har det varit :) imorgon blir det jobb sen ut till Veronica och säga hej då, usch va jobbigt det kommer bli :( hoppas 3 månader går fort!
Nui ska jag kolla film sen sova, puss

student 2010







































Har typ 1000 bilder till, men dem lägger jag upp på facebook istället.

15 månader <3

Jag blir galen!! Jag får inte mitt internet att funka hemma, så får blogga från mobilen... Jag som tänkte lägga in bilder från hela studentveckan, jaja jag får väl sno mammas jobbdata imorgon och göra det om det fortfarande inte funkar.
Imorgon blir det jobb på Gina Tricot, det är jubileumskväll på Torp.

Nu ska jag sova så jag är utvilad tills imorgon, puss!


SÄÄMST!

är sämst på att uppdatera bloggen! tror inte jag gjort det på 3 veckor eller mer! men kan bara säga att det har varit fullt upp sen jag kom hem från ayia napa!  Studenten är slut och det var den bästa tiden i mitt liv! önskar man kunde spola tillbaka tiden flera gånger om och få göra det varje vecka! :)

Ska bli bättre på uppdate, nu ska jag åka hem & sova snart!

Pusss

bad bad bad update..

Men har verkligen inte haft tid. Fullt upp hela veckan och hela helgen. Men fan vilken ångestkänsla jag har i kroppen, det är nu man ska bestämma sin framtid..

Men jag har haft världens bästa vecka med världens underbaraste människor och klass, studenten skulle jag kunna göra om 1000 gånger till. Det var en helt perfekt dag och kväll.
bilder kommer på allt, men nu ska jag fortsätta sola och ikväll blir det bio med alla tjejer och älsklingen, sex and the city 2.

VILKA ÄR VI?! MP07C

Hade en underbar dag igår på Liseberg med världens bästa klass! Sen blev det Skeppsviken med alla studenter och idag blir det grillning med klassen och sen Landbadet :)





















Nu hinner jag inte ladda upp mer, puss!





RSS 2.0