Well love, you get over in two months, big love you get over in two years, and great love, well great love... changes your life.



22:05


all I want for christmas

Baez Shoe SEK 1895, Jeffrey Campbell - NELLY.COMMatsumoto 3 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMHybria Lea SEK 3495, Acne - NELLY.COM

Despicable me




SÅ SÖT! ( orkar inte göra om så bilden blir bra )

mikrofonkåt


lussebullar

Lussebullarna är i ugnen och kaffet är på och nu blir det svenska hollywoodfruar!

måndag

Myser i soffan med apelsin, te och smallville. väntar på att mamma ska komma hem med saffran så jag kan baka lussebullar :) sååå jävla gott!

writing on the wall


KNOCKOUT




älskar den!!!

22:07

fyfaaaan vad mycket snö det har kommit!!!! var ute och skotta lite förut på framsidan så man kunde komma in, men det snöa igen lika snabbt.. kul! Har myst med mamma idag, eftersom det är första advent. Det blev glögg, pepparkakor, massa tända ljus, apelsiner, god mat, lite vin och världens bästa mamma <3

Imorgon ska jag åka och köpa julklappar till mamma och på tisdag drar jag och sara till Göteborg och handlar lite till.

slow dancing in a burning room


scars remind me of just how far that I've come


23.06

Idag kom mitt körkort, hämtade ut det på posten. när jag körde där ifrån lös en varningslampa som jag aldrig sett förut och jag tänkte "faaan, tänk om bilen exploderar eller nått nu" så jag stannade och kollade i instuktionsboken.. och den symbolen betydde tydligen att jag fått punktering eller att det var väääldigt dålig luft i nått däck. Så jag åkte långsamt till Statoil och frågade om någon kunde hjälpa mig, så det var en tjej som kollade lufttrycket och det var bra på alla däck. Men hon tyckte att jag skulle åka till en verkstad eftersom lampan inte slutade lysa. Och på verkstan gjorde dom två knapptryck på en spak så slutade lampan lysa. Fan vad smart man kände sig då...
Man skulle tydligen göra det när man bytt till vinterdäck. men har ingenaning om varför, skitsamma bilen exploderade inte och jag lever!

söndag

Igår var jag och älsklingen chaufförer till mamma och hennes tjejkompisar som skulle ut i Göteborg. Ganska intressant om man säger så.. Medans de var ute och dansa så åkte vi till Rebecca och Selle. Åt arfricana och godis och mös. Idag har jag inte gjort mycket alls, känns så konstigt att man inte ska plugga teori, men det är jäääävligt gött att slippa.

Imorgon blir det kanske en sväng till Stenungsund eller Trollhättan eller Torp, har inte bestämt mig än..

Shopping i Göteborg

åkte klockan 10 i morse till göteborg, för en heldag med shopping det blev de inte kan jag säga! en hel dag i göteborg, med inget shopping! köpte endast en kavaj, iofs skit snygg :D men tråkigt att bara hitta en enda grej! Jag som skulle köpa julklappar och grejer. Jag hittade världens bästa julklapp till Joel, köpte den inte idag! men ska åka ner i veckan. kommer bli toppen! :D



king of my castle

Är i Uddevalla hos älsklingen och vi ska snart köra hem till orust i detta underbara väder... kommer köra som en riktig kärring haha. Om det slutar snöa åker vi till Göteborg och myser med Rebecca, Maja och Selle, annars myser vi hemma med film, fotboll och godis :) fast jag kommer nog inte vara så insatt med fotbollen, men ska försöka..

working class hero is something to be

faan vad denna dagen har varit bra! började med körkort ( för er som missat ;), sååå jäkla gött att klara allt på första försöket, så man slipper gå och vänta ännu mer. sen tog jag bussen hem, haha, och hämtade bilen och körde en liten sväng, hämtade mamma och gjorde jättegod mat. Sen åkte jag ner till Sara, så köpte vi lite frukt och godis och bara mös :) slapp men bra dag. Imorgon blir det möte, jobb och aftodans :D.

lanvin

LANVIN FOR H&M

LANVIN FOR H&M. SE HELA KOLLEKTIONEN PÅ HM.COM

 

LANVIN FOR H&M

LANVIN FOR H&M. SE HELA KOLLEKTIONEN PÅ HM.COM

 

 

LANVIN FOR H&M

LANVIN FOR H&M. SE HELA KOLLEKTIONEN PÅ HM.COM

 

 

LANVIN FOR H&M

LANVIN FOR H&M. SE HELA KOLLEKTIONEN PÅ HM.COM

 

 


17 november!

idag är det onsdag och jag har KÖÖÖÖÖRKORT :D

måndag

det är måndag och jag är ledig, precis vart och lagt i två maskiner med tvätt, så nu sitter jag och väntar på att dom ska bli färdiga så jag kan lägga in nästa! tvättade för 1 vecka sen typ, och vi har typ 4 ikea påsar fulla med tvätt? fattar inte.. menmen en sak som är bra iaf, är att tvättstugan är precis över vardsagsummet, så jag hör när tvätten är färdig, slipper jag springa upp & ner onödiga gånger! smart va?!
idag har jag en speciell vän, som ska göra en speciell grej, så jag säger lycka till! :D
jag ska återgå till min tvätt nu!! seeeee yaaaa
love .n

blabla

Är hos pappa i Kungshamn, det är så mysigt att vara hos honom. tråkigt att vi inte ses så ofta bara.
Har varit en lugn helg annars, mycket teoriplugg och mys med älsklingen.

??

tänkte gå in och skriva massor idag, men jag har verkligen ingen lust! är så trött på allt..


22.40

Det blev inget Uddevalla idag, kom på att jag skulle jobba och så pluggade jag teori istället. Men imorgon åker jag dit vid halv tio, först ett möte, trafikskolan, fika och sen trafikskolan igeeen. På kvällen blir det fredagsmys med älsklingen och liiiiite mer plugg, han ska hjälpa mig har jag bestämt (A) har verkligen inget kul att skriva om.. och förresten Natalie, vi måste göra om lite här igen.

nu blir det sängen. godnatt!

haha!


haha, älskar denna.


.


koooooooooooooorv

fyfan vilket väder det va igår (om någon nu har missat det :P) hade körlektion i det underbara vädret och trodde jag skulle dö, men det gick faktiskt bra. så nu är jag redo för körkort!

Imorgon blir det ännu mer teoriplugg, jobb och fika med Maggie :)

måndag

Har suttit på trafikskolan hela dagen, är helt slut i huvudet.. men måste måste måste vara där. Vill hellre åka och shoppa hur mycket som helst och resa, men det får vänta.
Imorgon ska jag till trafikskolan igen, som resten av veckan, börjar verkligen tröttna på att åka fram och tillbaka dit varje dag, tuuur att det finns musik att lyssna på iallafall, annars hade bussresorna blivit alldeles för långa.
Jag och älsklingen var på bio igår, Saw 3D, den var helt ok, men "effekterna" var inte alls äckliga.

nu blir det te, kiwi och teori.

I'm in love

Kayla Shoe SEK 1669, Jeffrey Campbell - NELLY.COM Hybria Lea SEK 3495, Acne - NELLY.COM Open Toe Marble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
alla tre är från nelly.se

Want you to make me feel like I’m the only girl in the world

Idag gick jag upp samtidigt som joel klockan 7, han åkte i väg och jobbade & jag började måla vardagsrummet, och jag blev faktiskt färdig! Jag tycker jag var riktigt duktig, så nu börjar det bli riktigt bra i lägenheten, har målat färdigt köket, sovrummet & vardagsrummet så nu är de bara hallen kvar :) och fond tapeterna i vardagsrummet och sovrummet! :D blir sjuuuukt snyyyggt! ska lägga upp bilder när de är färdigt! :D


förresten så har jag bestämt mig för att klippa mig typ rihanna/jamila från idol frill! :D hoppas de blir denna veckan innan jag ångrar mig! :D haha. 

vad tycker ni? :D



fredag

Vaknade för en timma sen typ, skönt att inte sova bort hela dagarna. Ska snart städa mitt rum lite, ser ut som ett bombnedslag, kläder ööööverallt, usch får ångest när jag tänker på det. Snart kommer majsan och rebecca, myyys!

men nu blir det frukost!

.



Coldplay - Clocks

a rush of blood to the head

Jag är såå trött, fattar inte varför egentligen? sov typ till 11 idag och sen har jag och älsklingen bara fikat och tagit det lugnt.. Jobbade när jag kom hem sen blev det aftodans, Malin var så duktig så :) det ska lätt bli en torsdagstradition. Imorgon kommer älskade Maja och Rebecca hit, hoppas vi kan åka till torp en sväng, måste köpa ett par nya svarta byxor.

men nu blir det som vanligt teoriplugg..

no line on the horizon

Ska snart göra mig i ordning och åka till Uddevalla, plugga teori och sen till min älskling. Vi kanske åker till Torp en sväng och kollar lite också, who knows.
Var i Göteborg igår och fick sålt en pälsmössa, sen åkte jag till min syster och myste med thaimat och lite vin.

nu blir det duschen och sen uddevalla.

I still wish you the best, with a FUCK YOU!


Only girl in the world


1 november

Det var såå kul i lördags på 100-års festen! Alla var glada, trevliga och lite små fulla.. vissa mer än andra. och jag älskar verkligen att se äldre dansa, haha underhållning på hög nivå.
Söndagen spenderades hemma nästan hela dagen, det blev pizza och sen så åkte jag och älsklingen till Uddevalla, hade körlektion idag + provuppkörning. Resten av kvällen har spenderats hos Jessica, med pastasallad, ramlösa och svenksa hollywoodfruar.





kanske inte syns så bra vad det står, men skitsamma!



<3



Micke, Lollo & Carro höll så fint tal. grina som fan.




RSS 2.0