hejhejhej

Som vanligt dålig uppdatering. Men nu hinner jag inte, ska till jobbet.

Oslo

Drog till Sara i lördags morse för att fira hennes födelsedag! Hon mötte mig när jag anlände med bussen och sen drog vi hem till henne och öppnade första champangeflaskan! Sen började vi göra oss i ordning och senare blev det bål och lite fler människor!

Drog till ett ställe som hette Luxx, där det blev dans och dricka. Vi kom i säng runt 5-halv 6.
Vaknade vid halv elva och sen blev det frukost och Sara följde mig till bussen, så det blev ett dygn i Oslo för min del. Nästa gång får det bli flera dagar!!










.


GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN!

Idag fyller min fina vän Sara 20 år! och på lördag drar jag till oslo och firar henne! PUSS <33333


15 juni

Är sååå trött!! tur att jag är ledig idag iaf :) klockan ringde 04.30 igår morse och så snoozade jag en halvtimma sen var jag tvungen att gå upp! Började jobba klockan 6.00. Sov som en bebis inatt.

Idag är jag ledig så älsklingen ska med mig hem :) börjar dock 06.00 imorgon, men men..

nu ska jag snart hämta honom på jobbet, hörs senare!

mmmhhmmm

Som vanligt dålig uppdatering...

Men har haft fullt upp sedan i torsdags! Då var det studentfirande hos min barndomsvän Emelie, sen hämtade kärleken mig så var vi hos honom på kvällen :)
I fredags morse var jag hos tandläkaren i typ 5 minuter och sedan drog jag hem och körde mamma till Gbg. Käkade lunch med min syster på hennes jobb sen drog jag hem igen. Var hemma en timma och gjorde mig i ordning snabbt som fan, hämtade älskligen i Uddevalla och sedan dönade vi upp till Kungshamn där pappa och Tina hade ordnat examens-kalas för min bror. Blev champange, skaldjur och pajer och lite såå. jävligt gott var det! T.o.m älsklngen fick i sig lite räkor och kräftor :)) Jag hade gjort två tårtor till efterrätt som också var aaaas goda om man får säga så när man gjort det själv?

I går var det 60 års-kalas x2 på flatön. Malins pappa och en till hade stort kalas med lekar, sånger och grejer. Blev skaldjur igår igen, så jävla gott! Hade lite tävlingar med frisbee, boule och dart. ( vårat lag vann :D )
Jag tänkte sno lite bilder från Veronica när hon lägger upp för jag hade kameran i väskan... Kom hem runt halv tre i natt och gick upp runt åtta imorse och jobbade lite. Sen drog jag och älsklingen ut och hämtade Veronica så lämnade vi av Haris i Uddevalla och vi drog vidare till Ed, där Maggie hade sin studentmottagning :) riktigt mysigt. Men jääääääävlar va öde det är påväg dit. Massa skog, några hus ibland och lite annat bondigt haha :P fast iofs Henån är inte mycket bättre...

Nu orkar jag verkligen inte skriva mera så jag kanske skriver senare..

shalalalalalaaa

Kom hem för en stund sen efter en dag med jobb och en SJUKT varm vistelse på Torp med massa människor. Var såndär kväll då de hade öppet till tio. Drog dit efter jobbet med Malin och Veronica. Vi handla lite studentpresenter och lite saker till oss själva. Fick med mig en väska, id-puder och ett par skor hem :) kan visa imorgon. Btw, idag mår jag mycketmycketmycket bättre om ni ville veta det. Känner nästan ingenting i halsen längre. Och det, ska ni veta är jävligt skönt!

nu blir det sängen!

"Why did John Lennon leave The Beatles?"


sjunde i sjätte

Min hals is killing me.... Har knappt kunnat äta något idag för det gör så jävla ont att svälja. Har mest levt på te och vattenmelon. Hoppas det är bättre imorgon, orkar inte ha ont i halsen mera.

Mamma tog ett halsprov på mig förut men det visade ingen halsfluss iaf som jag brukar få när jag får ont i halsen. Hon trodde att det skulle gå över av sig självt snart, annars får vi ta ett nytt prov. Köpte lite halstabletter och så på apoteket förut så det bedövar liiite när jag sväljer iaf :) kul fakta va?

jaja, nu ska jag sova och hoppas på att inte ha lika ont i morgon!

6 juni

Har haft några riktigt härliga dagar hos pappa i Kungshamn. Åkte hem därifrån i lördags. Jag och älsklingen åkte direkt till skredsvik och fiskade där hans familj var :) Har blivit en massa fiskande dessa senaste dagarna :) Och jag som kanppt har fiskat nångång fick en torsk på första kastet i torsdags ;) heja mig! men vi slängde iofs i den igen.

Igår när jag kom hem jobbade jag en stund, sen hämtade jag upp Malin och Veronica så drog vi ut till Malins sommarstuga. Efter vi hade varit där en stund kom även Kajsa. Vi käkade rulltårta, mango och drack kaffe. Var så himla mysigt att bara sitta och prata med några av mina fina tjejer medans solen fortfarande var uppe, och det kändes verkligen som att det äntligen är sommar!!
Lite innan nio drog vi hem till Veronica och kollade på BigBrother-finalen. Satt med spänning och hoppades på att Peter skulle vinna.. men men.

Nu ligger jag hemma i min säng och känner mig inte alls bra, har SVIN ont i halsen och hade feber på dagen idag. sen känns det inte bättre av det här jävla vädret. Har tagit en ipren nu och tänkte sova, så godnatt :)





bilder lånade av Kajsa (A)

drop it like it's hot


3 juni

Åkte till Kungshamn igår med älsklingen, vi fiskade hela kvällen och fick 5 makrillar. Åt det som middag med färskpotatis och spenat, såååå jäääävla goooott!! Idag har vi hämtat min bror i Uddevalla och sen åkte vi tillbaka hit och har solat och fiskat hela dagen, det har varit så mysigt!

Imorgon ska vi tillbaka till Uddevalla och på söndag ska jag hem. Skriver mer imorgon, och lägger upp lite bilder :)

...

För ett år sedan var detta en av dom bästa dagarna i mitt liv... Student. Idag, ett år senare, är jag bara deppig för jag vill göra om det igen. Btw, saknar min klass!!!

1 juni

Snacka om att jag har lite bloggtorka :P har inget roligt att skirva om överhuvudtaget....

Iaf, 1 juni idag och det är härligt väder igen!! lite senare blir det jobb och sen åker jag till älsklingen. Imorgon tänkte vi åka till pappa och Tina i Kungshamn och fiska och såå :) Och på fredag kommer min bror hem och ska vara hemma hela sommaren :D

nu ska jag ut i solen innan jobbet, ciao!

RSS 2.0