...

roligt väder!

<3!!!!!







att plocka pinnar är Majsans nya favorithobby!

mys!

Det har varit en lång men mysig dag idag :) Vaknade runt sju av mig själv och kunde inte somna om, så jag kollade på några BigBrother avsnitt som jag inte sett, sen duschade jag och gjorde i ordning mig.
Tog bilen till Ua och hämtade upp Kajsa och Veronica, sen gasade vi ner till Göteborg. Har gått i affärer hela dagen och ätit på Jensens, och bara myst! Hälsade på Maggie också på hennes praktikplats, ( som är i en chokladaffär ) längesen jag träffade henne...men det såg ut att finnas MYCKET gott :P

Nu ligger jag i sängen, helt död efter en heldag på stan och lite jobb. så godnatt!

Förvänta er inga bilder, för jag tog inga!!!

MMM

Har nyss ätit turkiskyoughurt, äpple, honung, linfrön och solrosfrön.. kan äta hur mycket som helst av det :P så himla gott!

monday

skönt att solen lyser idag så snön som kom igår kan försvinna igen. jäääävligt segt att så fort snön nästan är borta, så kommer det ännu mer... men men.
Sitter och dricker kaffe och äter grapefrukt, lite beskt men vafan.

snart blir det jobb, hörs senare :)

never say never


helgens köp


iPhoneskal, 3 nagellack & två ringar.


vita & svarta converse


mockajacka ( som är MYCKET snyggare i verkligenheten ) men min kamera ville inte som jag ville idag... Den är framför allt mycket finare i färgen i verkligheten, här ser den ut som snor eller nått..:P
.
Köpte även ett läppstift från Make Up Store, och ett linne, men som sagt min kamera...

27/3

Åkte till uddevalla i torsdags och kom hem idag :) Har varit hos mitt hjärta hela helgen!

Haris kom och hämtade mig i torsdags efter jobbet, så åkte vi till Torp en sväng och bara kolla och sen käkade vi. I fredags jobbade älsklingen och jag var hemma hos honom och kollade på film och så. Antonio kom förbi en sväng, spelade tv-spel och sååå. Sen mös vi bara hemma med popcorn och film. Igår spelade först Haris fotboll sen åkte vi till Göteborg och shoppade och hade det jättemysigt! Kom hem vid åtta, sen skulle vi gått till Kullgrens men både jag och älskling var trötta och hade ont i både rygg och fötter.. Så idag, åkte jag hem ganska tidigt och jobba sen var jag med Malin på torp en sväng :)



så JÄVLA goooooo!!

freeeedag..

och det är löning, fan vad gött!

!!

ja, det har blivit ett litet liv över bikinin jag köpte, folk som låtsas vara någon annan och lite sånt trevligt... har man inget vettigt att kommentera eller inte vågar stå för sig själv så skit i att göra det då!!!

23 mars

Ligger i soffan och äter pimpim,vindruvor och dricker kaffe. funderar om jag ska lägga mig i badet kanske.. hade varit jäääävligt gött!

ja, så får det bli, hörs senare!

fina va? ;)








23/3

Egentligen hade jag beställt de där bikinisarna med volanger från h&m, men jag avbeställde dom för det skulle ta sån tid att få dom, så jag beställde denna istället ( och den beigea, stavning? )
















22.27

Det var två nya bikinisar i paketet jag hämtade ut idag, är riktigt nöjd att de passa på första försöket :P nu saknas bara nåååågra plusgrader till, och lite löv och sånt där och sen är det sommar!




tisdag

Igår var Sara hemma en sväng från Oslo, så vi hade lite mys! Åkte till Göken och lite såå, fick med mig as snygga plåster hem! Sen drog jag till jobbet. Skönt att få se henne!!

Nu ska jag åka och hämta ut ett paket på posten, spännande!!





....

Klockan är snart sju och jag är klarvaken...

söndag

fredag. vaknade upp hos min älskling och var med hans mamma tills han slutade jobba. Sen åkte vi med pappa upp till Kungshamn och åt tacos, pratade, lyssnade på musik, drack drinkar och vin. Sen gick vi och la oss.
lördag. vaknade av att solen lös in i rummet och blev ganska pigg på en gång, fick vårkänslor i kroppen. Gick upp och åt en brakfrukost, sen gick vi en promenad på Smögen, typ i två timmar. Och sen trodde vi att Maja skulle komma, men hon blev sjuk den lilla raringen, så ska passa henne en annan dag. Hade planerat att vara barnvakt hela veckan uppe hos pappa, men så blev det ikke. Har iofs inte varit hos honom sedan i december så det var skönt att bara va också. Har knappt sett han heller för den delen..

så emelie och ni andra raringar,
jag kunde kommit, men fick reda på ganska sent att majsan inte skulle komma, men vi får ses snarast!



..

dålig uppdatering i helgen, berättar senare.

men nu mat!

min nya drog...



proviva mango!!!! mums.

frukost

ägg, bacon, grapefrukt och kaffe, fan vad gott!!

japan



det har gått några dagar nu, men dom behöver verkligen all hjälp de kan få!

16/3

Är ledig idag på dagen, men det blir jobb ikväll.. Tänkte åka in till Uddevalla en sväng och hälsa på pappa och min älskling :)

hörs sen, hejsvej!

live this life like there's no tomorrow


snälla jag

Har nyss varit snäll och städat bilen åt mamma, dammsugit, dammat och slängt lite saker. Men det tycker jag att jag är skyldig henne med tanke på att jag kör den mer än henne :P

Snart blir det jobb, men först duscha.

helgen

I fredags blev det lite mat och vin hos Kajsa, med Natalie och Malin. Sen drog vi vidare till Kullgrens och drack några drinkar och bara tjöta. Sen lite innan vi skull dra kom älsklingen och Iman :) trevligt var det.

I lördags firade jag och mitt hjärta våran två-årsdag med tre rätters middag och vin. Vi bara mös hela kvällen!! <3

Igår åkte jag hem och jobbade en sväng, sen tog jag bilen tillbaka till Uddevalla och sov hos min älskling, och nu kom jag nyss hem och ska snart åka till jobbet. hörs sen!


förrätt - brushetta


min älskling


varmrätt - lövbiff med klyftpotatis, grönsaker och sås.


efterrätt - co-coglass med färsk ananas, mango och jordgubbar!

fredag

Har varit vaken ett tag nu, men orkar inte göra frukost än. Men snart så. Ska packa lite inför helgen, blir en mysig helg hos min älskling! Ikväll ska som sagt jag, Natalie och ev Malin vara hos Kajsa och göra mat och sen kanske dra till Kullgrens en sväng. Sen sover jag hos mitt hjärta. Imorgon ska vi fira våran två-årsdag <3

ska ta med kameran så det blir lite kort här på bloggen.

torsdag

Alltså torsdag idag, det betyder att jag är ledig imorgon, så då blir det nog Göteborg en liten sväng. Sen på kvällen blir det lite mys hos Kajsa med middag, om planerna fortfarande är så, och kanske ta några drinkar på Kullgrens eller nått. Men det får vi se imorgon helt enkelt :)


9/3

Sitter här och är fortfarande sur över att det snöar, MEN nu ser det iofs ut som det slutat? aja...

Äter lite hallon,björnbär,turkisk youghurt, solrosfrön, linfrön och honung, det är jääävligt gott om någon vill testa!

.

JÄVLA SNÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




punkt

I LOVE YOU!

Idag har jag och min kärlek varit tillsammans i två år! ( 8 mars ) tiden har gått så sjukt fort och jag är världens gladaste och lyckligaste med honom! och jag vet att det kommer bli många många måååååånga fler lyckliga år tillsammans <3








lite nytt!


nagellack Depend 25:- cover all mix MUS 100:- läppstift MUS 100:- ( bra att ha en syster som jobbar på Make Up Store ) :P


jeans Fiorucci 1799:- converse ( internet ) 500:-


linne 199:- färgen är mörkare i verkligheten..


linne 199:- gött med oversize linnen! detta är veeeeerkligen "pösigt"


skinnbyxor ( internet ) 399:-


Skönt att få garderoben påfylld med lite nytt! Nu ska jag göra mig ordning, det blir jobb och senare ikväll drar jag och Natalie till Veronica i think? iaf puss på dom, och alla mina andra tjejer!

btw, det gick inte att rotera bilderna på linnena? vet inte varför, men skitsamma..

<3


you can call me Al

Det var en riktigt mysig dag igår i Göteborg med världens bästa mamma. Vi åkte ner och gick direkt och åt lunch med min syster, sushi! Sen gick vi runt i stan och kollade affärer, fick med mig lite saker hem som jag tänkte visa imorgon..

Idag har jag och min älskling myst på "stan" i solen, köpt present till hans mamma och så har det varit kalas här, med god mat och tårta! Och nu ska vi äta lite frukt och ha lördagsmys <3

hörs imorgon!

12.45

Igår efter jobbet åkte jag in till Kajsa en sväng och hade en liten date! Natalie var med en timma typ, sen skulle hon ut.
Vi satt och tjöta, åt chokladkola och kollade på Californication. Mysigt var det!

Nu har jag gjort mig iordning lite, snart blir det jobb.

Btw, igår åt jag kronärtskocka hos Kajsa för första gången också, gott var det!

ja, 2 mars då

Jag är vaken, har ätit fruksot och gjort mig i ordning lite, wow, är lite förvånad över mig själv att jag redan har gjort allt det på en timma!
Idag blir det som sagt jobb, men först ska jag faktiskt till göken och köpa färg till mina svarta byxor som börjar bli lite grå/svarta.

1 mars

Nu tror jag allt att jag är helt frisk, det verkar så iaf eftersom jag har smällt i mig typ 6 kanelbullar idag :P
Jag har ju faktiskt inte spytt sen i söndags om ni ville veta det, bara mått lite illa och så..

Idag har jag varit hos tandläkaren, hade inga hål! Dom röntgade min käke, eftersom den knäpper varje gång jag pratar eller tuggar eller bara är.. Men det skulle ta ett tag innan käkspeciallisten hade någon tid att kolla, men har det knäppt såhär i flera år kan jag vänta några månader till :)
Passade på att säga hej till min älskling när jag ändå var i Uddevalla, hämtade han på jobbet och sen åt vi nybakta bullar hemma hos honom <3

Imorgon blir det jobb och sen mys med mamma!

RSS 2.0