<3




28 februari

Medans jag ändå bara ligger här hemma i soffan så ska jag passa på att beställa lite kläder, får se vad som faller mig i smaken!

sjuk

Vaknade hos min älskling idag och mådde jätteilla och hade ont i huvudet, efter en stund hängde jag över toaletten. Har fått en släng magsjuka eller nått annat roligt! Mamma kom och hämtade mig och enda sen jag kom hem har jag bara legat i soffan och dött.. mår lite bättre nu, tvingade i mig en macka och lite proviva. Hoppas verkligen jag är frisk imorgon!

Lite halt?

Fy faan va halt det är ute. Det började regna igår natt när jag körde hem mamma och hennes kompisar, det blev sånt där härligt underkylt regn eftersom det var nollgradigt ute. Det var så jävla halt på vägen!!! Det tog två timmar att komma hem, vid halv fem var vi äntligen hemma. Vi kom inte upp för våran backe eftersom att ingen hade sandat ( helt förståligt ) så vi fick ställa bilen och gå upp för backen, bara de tog typ en kvart, skridskor hade varit ett alternativ att ha på sig. Men det jag ville komma till var, JAG HATAR SVERIGE OCH VÄDRET SOM ALDRIG ÄR BRA I DETTA JÄVLA LANDET! punkt.

mitt hjärta!








så söt när hon skulle ta på sig skora själv, fel fot!



morgonfrilla, snurreburre!

halv åtta hos mig!

Har nyss betalat lite räkningar, fy fan vad tråkiga pengar att lägga ut, typ på mobilräkningar och så.

Imorgon är jag ledig, ska bli så skönt! Det blir en tripp till Torp tror jag, sen ska jag köra mamma och hennes kompisar till Göteborg, kanske kollar en sväng på stan där med. Annars tar jag det nästa helg eller nått.

nu blir det halv åtta hos mig, hörs sen!

onsdag

Imorse när klockan ringde ville jag slänga mobilen i väggen och vända mig om och somna om, men så hör jag utanför mitt rum " Amandaaaa, är du vaken? klockan är kvart i sex " åhh, helvete tänkte jag, inte ens mamma kunde låta mig sova en extra kvart....

Men trots det lilla dåliga humöret jag var på imorse så har dagen gått snabbt, och imorgon ska vi på teater med de små barnen. mysigt!

Nu ska jag iväg till mitt andra lilla jobb, hörs ikväll och så tänkte jag faktiskt lägga upp lite bilder från i fredags, de ni!

godnatt

Imorgon blir det ytterligare en dag med 11 timmars jobb, can't wait.... och i övermorgon, det betyder alltså att jag ska gå upp 05,30..men pengar pengar pengar! kan behövas med tanke på hur jävla sugen jag är på att shoppa, åååh!

Så det blir till att kolla på ett avsnitt av vänner och sen sova, kul!

<3



love you!

trött!!

Idag gick jag upp klockan 06.00, fy faaaan vad segt det var. Började jobba sju och slutade vid fyra, och snart ska jag gå och jobba två timmar till, så sammanlagt har jag jobbat 11 timmar när allt är klart, gissa om jag kommer sova gott i natt?


dinner for schmucks

I LOVED IT!!




torsdag, eller ska man säga fredag nu?

Vart har denna dagen tagit vägen!? Vaknade as tidigt imorse, alltså runt halv nio, hehe, städade lite sen kom Maja och Rebecca så har jag lekt med maja hela dagen, rebecca var tydligen inte så intressant när hon kom hit, det var jag och doris!

Skulle som sagt följt med Martina till Gbg idag, men Rebecca kom tidigare än väntat så kunde inte :/ men träffar henne om några timmar om man ska vara petnoga! Det blir middag och utgång på Harrys med mina tjejer, fast det saknas en heeel del imorgon :/. Det ska bli roligt ändå :) Lovar inga bilder för det har ju gått sååå bra de andra gångerna, men den som lever får se helt enkelt!

Ne nu babblar jag om allt och inget, hörs imorgon!

22.57

Har nyss pratat med min underbara vän Sara, hon kommer hem från Oslo i helgen :D woohoo! hon försöker få med mig till peace&love i sommar, får dra en riktig funderare på den.. plus att Martina är hemma denna helgen med från London :D det är bara Carro som saknas :(

Imorgon blir det en sväng till Göteborg med Martina, sen hem och jobba och sen är min lilla Maja hemma och hälsar på hos mormor och moster :D <3

fuck the world!


glad alla <3-dag

Idag blir det jobb och sen mys med min kärlek hela kvällen!

hoppas att alla får en mysig dag!


söndag

Hade tydligen jääääkligt kul i fredags haha, eller a, alla vi tjejer hade nog det, eftersom att alla mådde skit igår!
Vi förfesta hos Natalie med massa brudar och sen gick vi vidare till Trägårn. Trodde det skulle vara iiiiiskallt och vara där, men det var de faktiskt inte. Bara det att jackan var som en istapp när man skulle hämta ut den, men det gick allt bra ändå.
Igår var jag, Malin och Veronica hemma hos Natalie hemma här på ön och kollade på melodifestivalen, som jag för övrigt hatar, men man fick ju ställa upp och kolla på den ;) vad gör man inte för sina hjärtegull!

Idag blir det kalas för Haris pappa, så ska åka in till Uddevalla snart!

fan ta snön!!!




torsdag

Natalie åkte hem för en stund sedan, har suttit och pratat om allt mellan himmel och jord och lyssnat på musik. Taggar för morgondagen då det är 20-års firande på Trägårn. Kommer nog inte vara mycket folk ute på de andra ställena eftersom måååååånga ska till Trägårn. Kommer nog bli grymt kul! Och eftersom jag inte fick min mojito förra helgen ska jag vara så ambitiös och göra egen.

så, tjingtjong hej då!!

!!!!!!!



TA MIG TILLBAKA TILL STUDENTEN!!!!!

onsdag

Snart blir det jobb, och sen ska jag till älsklingen :D Ska skicka iväg en pälsmössa senare också, men måste till pappas jobb först och hämta en kartong.

blablablaaaa

tisdag

Har ingen som helst lust att blogga, skriver ändå bara samma gamla sak haha.. 

Idag har jag och älsklingen varit på Överby en sväng, sen har jag varit på kalas hos min farmor som fyller 80 år idag, kuuuul...

jaja, orkar inte skriva mer nu!

trassel

ååh, nu har jag äntligen sett Trassel, den var såååååå bra! kan se den hundra gånger till!!!!!

Var i Udddevalla med Sara och Linda och kollade på den, vi tre satt och lipade och skrattade, man kan säga att det var vi och småbarnen... Men det stuntade vi i för Disneyfilmer är det bästa som finns!







Göteborg

Blev väkt klockan 8 i morse av min syster som ville att jag skulle passa Maja för att det går magsjuka på dagiset. så det var bara att pallra sig upp och ut i bilen och köra till Göteborg. Nu ligger hon och sover, jag somnade bredvid henne en stund, sen har jag gjort mig i ordning lite. Hon är sååå söt!! hon har börjat prata jättemycket och hon har världens sötaste lockar i håret. min ängel <3

Nu ska jag göra köttfärsås och spagetti!

2011-02-03

Vad vuxen jag känner mig nu, drack ett glas vin till maten och nu min fjärde kopp kaffe för idag.

Hämtade nyss ut mina fina converse så nu längtar jag tills det blir lite torrare ute så jag kan använda dom :D

SARA!!!

När vill du se Trassel med mig??????

onsdag

guuud vad skönt det var att få bort utväxten och de slitna topparna idag, det blev mer guldblondt än det där ljusare blondt jag alltid har haft, riktigt nöjd :) Hanna är grym!

Var på torp igår en sväng och fick med mig ett par byxor, en tröja och ett par leggings hem, men vet inte om jag ska ha kvar byxorna. får se..

Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och städa bilen så det kommer ur världen. KUL!!

RSS 2.0