för längre än föralltid

idag gick jag upp klockan 6 och åkte med pappa till jobbet för att tjäna lite pengar :) har städat hela kontoret så nu väntar jag på maaat, sen ska jag nog springa in på Ikea snabbt och köpa en madrass :) eftersom jag ska flytttaaa med joeeeel :D:Djag älskar digmin absoluta favoritlåt förr haha.

svanprinsessan - för längre än för alltid


söndag

Jobbade på gina idag med, var ganska mycket att göra.. Sen åkte jag hem i hopp om att få träffa min bror, men han hade redan hunnit åka, den jäveln... men jag får hälsa på honom i Stockholm istället! 
Jag körde tillbaka in till Uddevalla med mamma, ska till körskolan imorgon :) nu jävlar ska jag ha det där körkortet, när man ändå inte har något annat att plugga så är det ett perfekt tillfälle att ta det.

Veronica, kom hem nu! <3

superhuman

Idag har jag jobbat på Gina Tricot hela dagen, var en del att göra eftersom lönen har kommit till de flesta, blir jobb där imorgon med. Skönt att ha lite och göra på dagarna. Ikväll blir det mys med älsklingen, vi ska nog gå och ta en drink med Natalie och Joel sen.
Imorgon kommer min bror hem till oss, har inte sett honom på hela sommaren eftersom han har jobbat i London, så det ska bli kul och se honom igen.

nu blir det tvspel med min älskling! :D

hos lillan

är hos malin & myser med henne & carro, kollar på en film som heter the private life of pippa lee, asså seriöst man hör ju på namnet hur konstig den är, vem heter Pippa??!

I morgon ska jag äntligen ta tag i mitt liv och söka jobb, och på Måndag ska jag börja jobba lite hos pappa! :)
maja <3
Topp 5

1.
2.
3.
4.
5.

manhattandör lite varje gång jag hör den!

senses

Var ett tag sen som vanligt som vi skrev något här :P men men...

Livet är inte allt för händelserikt som arbetslös, mer än att man kan sova längre om dagarna typ? kul... Får panik av att bara sitta hemma, måste hitta ett jobb snarast så man vet vad man ska göra på dagarna, orka sitta hemma typ ett år och leva på mamma, nej nej nej, aldrig i mitt liv!.. Ska fan skriva ett nytt CV imorgon som man kan gå och lämna överallt!
Var i Göteborg i fredags med Kajsa och Carro, hittade faktiskt ganska mycket saker, var i Göteborg i måndags hos frisören och då fick jag med lite saker hem också :)

I helgen var jag och älsklingen hos mormor och morfar i skåne och blev ompysslade och hade det bara gott, sen har det inte hänt så mycket mer.

Nu ska jag pussa på min älskling!

19 augusti

Hemma igen, tyvärr.. men det har varit en helt underbar vecka med min älskling :)
Imorgon blir det Göteborg med Kajsa, Carro & Hanna som det ser ut nu iaf, ska blir ritkigt mysigt att träffa dom små godingarna, har inte sett dom på jättelänge! Det blir shopping och middag, de andra ska på Hoffmaestro men får se vad jag orkar, min hals is killing me. På lördag åker jag och älsk till mormor & morfar och bara myser.

Nu blir det film och mys med mitt <3

10 augusti

HEJ DÅ SKITSVERIGE! snart åker jag och min älskling på en skön semester!!
Håller på att lägga in ny musik på iphonen och packa ner det sista i väskan, jag längtar så så så mycket tills imorgon när vi ligger på stranden och har det gött, så hej då sverige, vi ses om en vecka!

5 augusti

Jaahaa, det är redan 5 augusti och jag har inte fattat att sommarn börjar lida mot sitt slut.. denna sommaren har varit konstig på nått sätt, vi tjejer har inte gjort så mycket ihop som vi brukar, har jobbat nästan varje dag och inte hunnit med någonting känns det som..
Jag fyllde år i tisdags men det känns som det knappt har hänt, jag jobbade hela dagen och så hade vi släktkalas igår hos Rebecca och Selle i Göteborg. Det blev 20-årskalas, 19 för mig och 1 för Maja :) Men det ska bli sååå skönt att åka utomlands på tisdag med älsklingen <3 det är de enda jag har längtat efter i sommar.

puuuuss!

RSS 2.0