welcome to the world

Det var som sagt 99-dagarsfest på Harry's igår, det var roligt i början men sen blev det mest segt så jag och älsklingen gick hem!
Nu blir det snart jobb och sen ska jag hem till mammsen och kolla på det nya golvet. Längtar tills i morgon, ska till Göteborg och passa Maja hela dagen och kolla lite i affärer :)

Lite bilder från igår












partey! :D

Idag är det 99-dagars fest på Harry's, idag blir det fest :D!
Kom nyss hem från Veronica och vi ska börja sminka oss nu, sen kommer Carro och Kajsa ,och sen blir det thaimat och fylla, haha.

Ikväll taggar vi gärnet! :D se oss in the fog!


off to work

Nu bär det av till jobbet och sen blir det nog en tripp till Flatön med Caroline, det blev inget ellös idag.

tjingtjing

100 dagar kvar!

Härligt väder det är idag, ska snart ut och gå en sväng :) plus att det är 100 dagar kvar till STUDENTEN! ( om någon har missat det )
I dag ska jag jobba och sen får jag se vad som händer, vill vara med älsklingen men han ska också jobba... kanske blir en tripp till ellös, till kajsa, men vet inte än.
I morgon blir det utgång, först förfest hos mig med tjejerna i klassen, sen blir det Harry's!



.

Kom precis hem från Martina, har varit en trevlig kväll med vin, ost och kex! vad vuxna vi är haha. PLUS min kaka!



För er som inte ser så står det "puss"  haha, snacka om misslyckad!


baka baka liten kaka!

Håller på att baka en chokladtårta till älskade Martina! känner mig riktigt duktigt. Ska snart göra glassyren.
Kom hem från torp för en stund sen, fick köpt mig lite saker :) men ska kolla mer i Göteborg på fredag när jag ska passa Maja hela dagen, mys! Fast Rebecca kallar henne nu mer för Buddha för hon är så tjock, och har en hel del bilringar :P. den lilla raringen!
Ska se om jag hittar någon balklänning också.. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig lite, tjingeling!

grattis syster yster <3

Idag fyller världens bästa Martina år, GRATTIS <3 19 år, bara ett år kvar till 20 :), men 19 verkar vara en väldigt meningslös ålder, det händer ingenting? well well..

Ska sminka mig nu, för snart blir det torp med Sara :)



big love <3

Hanging by a moment



I'm falling even more in love with you
<3

Bert Ljung

Har varit hos Sara en liten sväng, pratade mest om studenten och kollade på Bert haha, det är så mycket roligare nu när man förstår skämten och kommentarerna.

I morgon fyller Martina 19 år och så blir det torp en sväng :) men nu film och te!


kungshamn!

Åkte till Kungshamn ( pappas andra hem ) med älsklingen i fredags, firade Lisa som fyller 18 år på måndag!
Vi skulle egentligen åkt till Uddevalla igår med vi blev insnöade, kunde knappt öppna dörren, så vi fick stanna hos pappa och Tina en natt till!
Så idag har jag hjälpt pappa att skotta här på Orust, är helt slut, plus att jag har jobbat.
Ikväll blir det lite mys hos Sara :)

lyssna och njut!



Helt sjukt bra! Får rysningar varje gång jag hör den.

kaffe!

Har precis ätit världens godaste pasta carbonara, den blir absolut godast när pappa dansar runt i köket och spelar luftgitarr till nån rockdänga, min pappa är bäst på att laga mat!
Så nu blir det kaffe framför brasan och vem vet, det kanske slinker ner en liten frukt eller två :)

The Who - Baba O'riley




around the world

Orkade verkligen inte gå till skolan idag, det var ändå bara angeläget mojja.. så jag missade inget direkt :)
Men jag får panik nu, mitt trådlösa internet funkar inte och jag hatar att sitta vid sen stora datan, men teknisk som jag är ska jag försöka fixa detta!
I morgon är det sista dagen i skolan på 9 veckor! fan vad gött det ska bli att slippa skiten! och i morgon kväll blir det 18-års kalas i Kungshamn :)

GRATTIS EMELIE SOM FICK KÖRKORT IGÅR :D <3

Kate Moss




Everything'll be alright




hårinpackning!

hej och hå vad mitt hår kommer må bra i morgon, ska sova med hårinpackning. Måste sköta om det ännu mer nu när jag håller på att göra det ljusare :) har en jättebra inpackning från redken.
I veckan kommer första lasset studentmössor :D, men min kommer i andra omgången eftersom jag var jättebakis när abc-gruppen var där första gången. men det gör inget, för jag har världens lyckokänsla i kroppen!

I morgon ska jag till min älskling <3

finsk polka

min och natalies kväll igår tillbringades på mitt rum med denna låten i högtalarna, haha! efter några gånger blir den riktigt bra ;)



träningsverk!

Igår blev det bodypump med Martina, det känns idag. men det är så det ska va! blir aerobic på torsdag :)
Natalie sov hos mig inatt, mysigt att ligga och prata länge som förr! Kul att Jessica åker till Thailand idag i tre veckor, jävla unge! JAG VILL OCKSÅ! Packa ner mig i resväskan, vill verkligen utomlands nu..
Men får gå och boka resa med älsklingen så man har något att se fram emot mer än studenten :)
Var på torp en sväng igår med Jessica, fick köpt mig ett par byxor och en ny plånbok, sen sa vi hej då :(

Det bästa med idag är att det är semledagen :D så ikväll blir det semla utan äcklig grädde, mums. plus att jag hade min sista latinlektion idag!



fast utan grädde och den där mjölken!

see you soon


<3

Min alla hjärtans-dag spenderades nästan hela dagen i bil, men mamma körde mig direkt till Uddevalla igår efter Stockholm så jag kunde vara med min älskling :) <3 vi kollade på bio, farsan, den var riktigt rolig haha. sen gick vi hem och mös, med lite godis!

Nu blir det bodypump med Martina och Gabbi :D!

if you never try you'll never know

Har haft en riktigt mysig helg i Stockholm, måste åka dit oftare. Var på jakt efter balklänning hela lördagen men hittade inte den perfekta... så får pallra mig ner till Göteborg och kolla där i veckan :)
Saknar mina tjejer, hoppas på att få träffa allihopa snart!
Emelie klarade uppkörningen idag, HEJA DIG! <3
Idag ska jag inte göra allt för mycket, kanske träna en sväng.



påväg till Stockholm!

alla hjärtans dag!

vaknade upp med min goa kusin, Casandra! åkte ner till Jill fixade mina ögonbryn och ögonfransar, sen hem och städade ur min garderob! casandra fick med sig en hel påse hem med kläder, som jag inte använder längre! Nu har jag duschat, gjort mig i ordning för en gångs skull! :) snart ska jag övningsköra in till Uddevalla och träffa joel! :) 







Love. N


Ta aldrig någon för givet, du vet aldrig när du kan förlora den.

För två år sen var allt som vanligt, hade inte ens en tanke på att det som bara var en lätt lugninflammation skulle kunna bli lugncancer

Telefonen ringde, det var sent runt 12 tiden. Jag låg tyst i min säng och hörde bara min mamma skrika och gråta. Jag förstod först ingenting, jag vågade knappt röra mig men tillslut sprang jag in till mammas och pappas rum, och frågade vad som hänt. När jag såg rädslan i mammas ögon, blev jag rädd. Mamma fick inte ur sig ett ord men pappa berättade, Lugncancer min morfar hade fått lugncancer. Min första tanke var, han kommer att dö min älskade morfar kommer att dö.

Allting förändrades på ett enda telefonsamtal. Dagarna gick, det gick upp och ner hela tiden. Det kunde gå från att vara jätte bra en dag till att han mådde sämre nästa dag. Ungefär ett år efter att vi fått reda på att morfar hade lugncancer, var nog den lyckligaste dagen i mitt liv. Han var frisk, läkarna hade fått bort allting. Det var i alla fall vad dom sa. Vi kommer nog aldrig förstå vad som hände men bara några månader efter åt lades han in på sjukhuset igen. Vi åkte självklart och hälsade på honom så ofta vi kunde men en dag så blev jag sjuk.

I två veckor gick jag och väntade på att få åka till honom. När telefonen ringde var jag lika rädd varje gång, tänk om de är sjukhuset som ringer. Jag vågade inte svara i telefonen och inte häller lyssna när mamma svarade. Den 26 Oktober gick jag till skolan precis som vanligt, men efter första lektionen satt vi i korridoren alla tjejerna och väntade på nästa lektion. Längst bort i korridoren ser jag min syster, jag såg att hon letade efter något. Så såg hon mig och började gråta ännu mer än vad hon redan gjorde, sen ser jag min mamma och såg på henne att hon försökte hålla inne gråten för att försöka hålla oss lugna. Jag förstod med än gång men ja kunde inte röra mig kändes som fastklistrad i golvet. Amelie kom fram och kramade mig och då kunde jag inte hålla inne det längre.

Jag kommer aldrig att glömma när vi satt hela familjen i bilen på väg till sjukhuset, ingen sa ett ljud och de kändes som vi hade suttit där i 5 timmar men egentligen bara i 1. Jag glömmer aldrig sjuksköterskan som skulle berätta för oss hur allt hade gått till. Jag glömmer aldrig min mormors min och ansikte när vi kom fram till henne. Jag glömmer aldrig hur min morfar såg ut när han låg där under det vita lakanet. Jag glömmer aldrig min morfar, han finns alltid kvar. Jag tänker på det varje dag, timma, minut och sekund. Och vissa säger att tiden läker alla sår, men jag väntar fortfarande


fredag, lördag!

fredag: skola, hem gjorde mig i ordning, fick finbesök av joel, harry, kusinen, philip, martin & hedlund! började dricka, sjöng singstar .. sen kom charlie, nicklas, bella & therese! trevlig kväll, sen bar det av till Harrys! träffade Johan, viktor och trysilgänget! :)  mcdonalds, och efterfest hos philip!

lördag: vaknade hos philip, helt slut och huvudvärk! åkte hem till henån, gjorde tacos och gick ner till kusinen! myst hela dagen, och nu ska vi mysa ännu mera. vaknar i morgon upp med min bästa kusin på alla hjärtans dag!


I'll wait for you, Til you come home, Here out alone, I stay all over your love. For your love



min lilla baby!



love.n

STOCKHOLM!

Har precis kommit hem till min bror nu, matar lilla Maja nu, sen ska vi laga tacos :)
I morgon blir det shopping och sen middag!

Rim!

fick ett jätte fint rim av Martina idag :D

Natalie ett litet sär, alltid sen till skolan är.. Kanske dags att skaffa ur, så Birgitta ej blir sur.. Natalie är en på tusen, får oss alla att må susen.. Om man nånsin ej mår bra, hon som vän är nice att ha.. Natalie min vackra dam, ibland så är du väldigt lam.. Men alltid nummer ett på fest, Natalie du är ju bäst! ♥



love.n

you're everything

jag håller med dig mandis, vi måste ha lite förändringar. Vi får nog ta och ringa upp veronica så att hon kan hjälpa oss :)

den här veckan har gått så fruktansvärt fort, tisdags åkte jag in till uddevalla, satte mig på Cactuz med kusin amanda, vi har inte träffats på ett tag och hade verkligen mycket att prata om! vi satt där i mer än tre timmar, pratade om allt mellan himmel och jord. Men mest om våran fantastiska morfar, som vi saknar sjukt mycket! jag kom och tänka på en dikt som min syster visade mig för jätte längesen, kärlek är precis som vinden, man kan inte se den men man känner den. precis samma med dig morfar, jag kan inte se dig längre, men jag känner att du är med mig vart jag än går!

efter vi vart på cactuz gick jag iaf hem till harry, och träffade joel. sen tog vi bussen till henån, hyrde film och låg uppe hela natten! :) Sen på morgnen var jag alldeles för trött för att åka till skolan, så jag låg kvar i sängen! vaknade nog runt 1 tror jag, sen åt vi våfflor, spelade lite spel, hyrde film igen och bara mös hela dagen sen åkte vi till mcdonalds, köpte med oss lite mat och hälsade på casandra, tobbe & hedlund.. :) sen fick jag så fruktansvärt ont i magen, så vi åkte hem till henån igen la oss i sängen och myste hela kvällen.. vaknade idag och hade fortfarande ont så stannade hemma från skolan och vaknade ännu senare, halv 3 ? hur lyckas vi alltid sova bort hela dagarna? vi åt frukost och sen kom Philip och hämtade joel! :) Nu har jag ätit lite mat och ligger i min säng och väntar på Gina, ska färga hennes hår och ta de lugnt!  Och i morgon ska jag till skolan igen :)

nu ska jag hoppa in i duschen och städa mitt rum lite :)



Love. N


haris nevesinjac <3

Älsklingen överraskade mig i skolan idag, han kom med blommor och choklad :) <3

älskar dig!

hår!



jag vill ha mitt blonda hååååår!

working class hero

Imorgon drar vi till Stockholm :D längtar riktigt mycket, men kommer sakna älsklingen! :(
Min bror ringde mig igår och frågade vilken färg jag ville ha på min nya iPhone som jag ska få av honom, eftersom jag har jobbat röven av mig med alla pälsmössorna, och självklart vill jag ha svart! Men måste fixa lite med mitt abonnemang jag har nu så ví kan köpa den!
Ska bli riktigt mysigt att åka upp till honom, gå på stan, fika, shoppa, äta god mat och bara va.

Skrev klart min sista uppgift i svenskan igår, när älsklingen tränade, fan vad jag skrev. heja mig!



CHRISTOFFER NORMAN! <3


love


.

natalie, vi borde verkligen göra något nytt med våran blogg haha :P det får vi göra snart honey!

Idag blir det träning med Sara, men först ska jag jobba..  Har inte alls mycket kvar att göra i skolan nu, känns riktigt skönt att inte behöva skriva en enda uppsats till i hela mitt liv! Men ska dock anmäla mig till högskoleprovet
idag bara för att se vad jag får.
Undra vad jag och mamma ska äta idag? haha, är redan hungrig och kommer inte äta förens vid åtta typ!

Jag och Kajsa sitter och lyssnar på massa gråtlåtar, haha va blödiga vi är min vän!




<3


bloooond

har precis stått och dragit slingor på mig själv i över 1 timma, så nu sitter färgen i och jag hoppas på att jag lyckas få en fin färg och inte någon gul, vit, orange färg som jag har lyckats med tidigare! :)

Var i skolan lite efter 8a idag men var bara där till 10 sen tyckte jag det var dåligt att dom stängt av matsalen, så då gick jag med Joel när han slutade jobbet och handlade tacos och kollade på film! :) sen vidare till körskolan vid halv 2!  Nu måste jag sätta mig och plugga på provet i religionen och körkorts teorin, det finns faktiskt andra saker som lockar mer t.ex. lägga mig i sängen och somna till en bra film!

Men jag är förbannad, beställde saker från Modekungen för kankse 3 veckor sen, stog att dom skulle komma efter 5 dagar ungefär? vad hände där? har ringt till dom och frågat dom sa att dom skulle komma förra veckan men det gjorde dom inte! sen fick jag hem räkning idag på grejerna? men har fortfarande inte fått dom? jävla internet sida!



jag har världens bästa pappa!


Love. N

stockholm on friday!

Kom just hem från jobbet, är helt slut och vrålhungrig, väntar på att mamma ska komma och hämta mig hos pappa.
Åker till min bror i Stockholm på fredag med mamma, Rebecca och Maja :) kommer bli rikitgt mysigt, har inte sett honom på ett tag. Ska kolla balklänning och annat smått och gott.
Men först har jag lite saker att göra i skolan, sista veckan nu för nästa sätts betygen :) efter praktiken har vi projektarbete och foto c kvar, alla andra kurser slutar nu, skööönt!!

Nu måste jag plugga det sista som vi nånsin har kvar i skolan :D

11 månader!



snart ett år älskling :D <333


lite bilder från helgen!






























snart drar viiiii :P






tivoli audio

Riktigt lyckad kväll igår med champange och grejer :), lägger kanske upp lite bilder senare.
Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning och sen gå till sara och förfesta, för ikväll blir det utgång igen, Harry's i Stenungsund :)



all the love

Nu har jag precis målat naglarna, blir utgång i Göteborg imorgon som sagt och jag hinner antagligen inte göra det då. Ska äta räkor och dricka vin med carro, martina och haris innan vi åker imorgon, men älsklingen får äta något annat eftersom han inte tycker om räkor :P
Blev ingen träning för mig idag, för det blev sent på jobbet, tusan..


MAJA! <3

BALMAIN

jag älskar Balmain




love. n

wind of change

Jag och Emelie har nyss suttit och nördat uno på facebook haha, vilket liv vi har :P
Men det är iallafall roligare än foto som vi har egentligen.

I dag blir det jobb och aerobic, och imorgon utgång i Göteborg :) Borde åka till torp också, men får se på den saken..


and the award for the best liar goes to you


Ibland är jag bäst på att fynda på rean!



tröja vero moda - 159 kr
jeans bik bok - 125 kr
svarta jeans leggings bik bok - 50 kr


Ingen rea men skit bra ändå


Tshirt Levis MQ - 299 kr
Stickad tröja MQ - 399 kr
Svarta Jeans MQ - 499 kr
Svarta leggings Gina Tricot - 149 kr
Svarta glansiga leggings Gina Tricot - 99 kr


Love. N

morfar


apelsin

sitter i skolan nu, har svenska men jag orkar inte göra nått, så jag äter apelsin :)
Färgade håret igår, blev lite ljusare iallafall.
Blir antagligen utgång på fredag i Göteborg :D


skoooolan

jag är trött på skolan, vill till torp, vill hem, vill sova, vill ha mitt körkort!

var precis i matsalen, somnade sittandes vid bordet, fattar ni hur trött jag är då? nu sitter vi i sysalen och ska egentligen sy på projektarbetet\modevisningen men har ingen ork idag! och vääädret vad händer? ge mig vår, sommar & studenten nuu tack!


Balmain


Love. N


nu kan du få mig så lätt


underbara underkläder ifrån HM


jag är så sjuuuukt sugen på att shoppa.. så i morgon får det bli en sväng till torp med Gina efter skolan!



Love. N

see you soon

jag vet att jag suger på att blogga, och amanda är så duktig skriver varje dag! jag ska bättra mig baby. Idag har jag bokat uppkörning och teoriprov och det gjorde mig riktigt nervös? hur ska jag hinna få in allt i mitt huvud? eh, det är bara att plugga!  Bilen står ju hemma och väntar på mig så jag måste fixa detta nu..

Idag fick jag tummen ur och berättade för Mamma & Pappa att jag inte kommer få ledigt ifrån skolan till New York, trodde först dom skulle säga att jag inte fick åka med! men istället slutade det med hur vi satt och planerade hur vi skulle lura skolan och rektorn att jag fått influensan och är sängliggande i en vecka! mamma & pappa är bäst. Så det blir New york 2 Mars och jag längtar ! ska bli skönt att komma iväg och göra det jag älskar mest, shoppa i Soho, vara med familjen, träffa henrik lundqvist och gå på NHL och i vääärldens bästa stad! kommer bli grymt.

Nu har jag precis sagt hej då till min älskade stora syster! Imorgon klockan 6 åker hon till stockholm och sen vidare till Australien för att plugga! Hon ska vara bort i 2.5 år, men jag hoppas på att det blir kortare så hon kommer hem snart. Kommer sakna & tänka på henne varje dag!



So you lost your trust. And you never should have. No,you never should have. But don't break your back. If you ever say this. But don't answer that In a bullet proof vest With the windows all closed. I'll be doing my best. I'll see you soon. In a telescope lens And when all you want is friends I'll see you soon So they came for you They came snapping at your heels They come snapping at your heels. But don't break your back If you ever say this But don't answer that, In a bullet proof vest With the windows all closed I'll be doing my bestI'll see you soon In a telescope lens And when all you want is friends I'll see you soon. And oh, you lost your trust, And oh, you lost your trust. No, don't lose your trust. No, you lost your trust





always love

JORDEN ANROPAR NATALIE ANDERSSON, VART HAR DU TAGIT VÄGEN?
Världens sämsta på att blogga :P men jag älskar henne ändå !

Kom hem från  träningen för ett tag sen, jag och Martina var så hurtiga så :) har precis duschat och nu blir det latin för hela slanten!
Imorgon blir det Göteborg och förhoppningsvis kommer jag hem med ett ljust hår :D
Plus att jag ska till körskolan imorgon också!
Kom just att tänka på min 18-års dag och min fina sång jag fick av mina älskade tjejer <3



melodi: sun-trip

kind of magic

Sitter i skolan och kikar på klänningar och skor till studenten, men det är lite svårt få sommarkänsla när det har kommit ÄNNU mer snö :O usch och fy!

Ska åka och träna idag tror jag, och på torsdag ska jag och Martina köra aerobic, woho!
Och imorgon ska jag äntligen färga håret en gång till, snart är det blondt igen :) SKÖNT!



RSS 2.0