gott nytt år



nu drar jag till uddevalla. hoppas att alla får en rolig kväll!

final straw

Nyår idag då...kul. Just nu känner jag för att vara hemma och dö i soffan med film och godis. Men när jag börjar göra mig i ordning blir jag säkert på bättre humör.. hoppas det iallafall.


primeboots

Fick ett par primeboots i julklapp b.la. och jag älskar dom!


30 december

Nyår imorgon och jag känner mig inte ett dugg taggad.. Tycker faktiskt inte ens om nyår, det är så jäkla överskattat, plus att det blir aldrig som man tänkt sig.
Köpte en försenad julklapp till mig själv förut, en ny kamera, fick en förra året i julklapp men har tröttnat på den nu
( inte för att jag har använt den särskillt mycket men ändå ) så den ska säljas. Någon som är intresserad? ;)

Tänk om mamma hade varit hemma nu, då hade hon blivit förvånad över det jag ska göra nu, jag ska börja läsa en bok.. Undra om jag blivit sjuk? hatar egentligen att läsa, men någongång måste man kanske börja. Box 21 heter den, ska tydligen vara bra enligt mamma, men hon tycker iofs att alla böcker är bra...



Den nya kameran.


!!!!!!!!

GE MIG SOL OCH VÄRME.... TACK!

fick ett mejl på facebook!

hello there? i saw ur profile in here i realy become Interest in i would love to get to know u if u dont mind i do love ur hot style i love ur hot eyes its realy melting my heart ur beauty drive me crazy i never saw like ur beauty and i will never see it i dont know how to Descrip ur beauty u r more beautiful than angel u r Treasure on this earth oh how sexy hot girl u r i wish to get to know u and to get to know me more i wish u for the rest of my life i will never leave u i will be ur lover slave for the rest of my life i will do my best to my u happy cas u desrve it  please last get to know each other i am realy crash on u
HAHAHA OKEJ?!

...

fan vad tråkig bloggen är, måste bli bättre på bilder och sånt...


måndag

Blir en tripp till Götet som sagt i dag med, ska köra mamma och sen hämta mormor och morfar hos min syster. Tänkte prova min efterlängtade fjällrävenjacka jag ska köpa också.

Lilla Lexie

img_1490 (MMS)

Lilla Lexie


26 december

hej och hå vilket flängande det har varit denna julhelgen..

julafton: Vaknade upp hemma och gjorde mig i ordning, sen packade jag in miljoner saker och julklappar i bilen för att sedan köra plattan i mattan till Uddevalla. Åkte till älsklingen och sedan till Amar och Claudia, käkade julfrukost och lämna julklappar. Sen åkte vi till Göteborg, till min syster, där släkten var. Kollade på Kalle och sedan käkade vi maaaaaassa mat. Efter några timmars ätande var det dags att dela ut julklapparna, lika spännande varje gång, ÄLSKAR att få och ge julklappar! Blev supernöjd med alla! Lite senare blev det gröt, som jag knappt åt, men för julens skull tog jag liiiiiite. Det fanns knäck, nötter och snickerskaka som jag åt istället :P.. Efter en lååång dag gick alla och la sig..

juldagen: Upp och hopppa för att ännu en gång fixa i ordning sig och åka till Flatön, där det blev kalkonmiddag hos farmor och farfar, dog så mätt jag var efteråt... men gott var det. Spänderade kvällen hemma med älsklingen.

annandagen (idag): Upp ganska tidigt idag med, gjorde mig i ordning och åkte mot Kungshamn, min älskade pappa fyller år. Så har varit på kalas och ätit maaaassa igen, har nog gått upp 300 kg denna helgen..

I morgon blir det att susa hem mot Orust igen och sen på eftermiddagen köra mamma och hennes tjejkompis till Landvetter eftersom dom ska till Thailand dom jävlarna!!!

Ska lägga upp bilder från helgen och julklapparna.

24 december

G O D J U L!!! hoppas att alla får en mysig dag och många julklappar!

the holiday

Ligger i soffan, dricker te och kollar på the holiday, den är sååå bra!! Perfekt uppladdning för i morgon.

hello my new friend


snart juuuuul

åååh, vad jag längtar tills imorgon :D fast min älskade pappa ska inte vara med för han är sjuk :( <3

onsdag

Nu var det ett tag sedan det skrevs något i denna bloggen...
I måndags var det tänkt att jag skulle till pappa i Kungshamn, men eftersom min brors tåg var försenat i 4 timmar så var han framme klockan 02.00 i Uddevalla så han tog taxi upp till pappa, och jag bestämde mig för att åka dit på tisdagen. Så igår var jag hos pappa och Tina och bara mös. Vi prata, åt middag och satt framför brasan. Det är så kul att dom äntligen börjar bli hyfsat klara med deras hus, det är verkligen en STOR förändring jämfört med hur det såg ut innan eftersom de köpte ett hus som det inte hade gjorts någonting i efter det byggdes på 70-talet, så ni kan ju tänka er hur det såg ut, grönt, orange och brunt, verkligen härliga färger! Tänkte lägga upp för och efter bilder på det när de nästan är klart :)
Nu har jag slagit in dom sista julklapparna och snart bär det av till Göteborg med mamma!

haha!



Sara visade mig denna videon igår, haha jag dööör! det bästa börjar runt 1,05.

( många har säkert sett den redan )

söndag

Äter kiwi och ska slå in lite julklappar. Har bara 3 kvar att köpa sen är jag äntligen klar. Kanske köper de sista imorgon helt enkelt. Ska till pappa imorgon, min bror kommer från Stockholm så vi tar bilen upp till Kungshamn när han har kommit.

snart är det juuuuul, längtar så mycket!!!

Julbord ..

Nu har jag vart på julbord med familjen, åt hur mycket go mat som helst, sen satte jag mig framför öppna spisen och somnade i en gungstol, hur härligt som helst! Idag är de fjärde och sista advent, 5 dagar kvar till julafton! :D i morgn ska jag köpa dom sista julklapparna, och jag och joel ska också få en julgran och en julskinka av pappa :D känns som detta kommer bli den bästa julen! <3


Nuuu testar jag om de funkar Att mobil blo...

Nuuu testar jag om de funkar Att mobil blogga! ;)


do they know it's Christmas?



min favorit jullåt!

...

Får ändå ta bussen till torp eftersom att mamma tog med sig bilnycklarna till jobbet men inte bilen....

freeedag

Dricker kaffe och väntar på att min mamma ska ha tid för att prata med mig när jag ringer, för just nu klickar hon mig...Vill åka till torp och köpa de sista julklapparna. annars kan jag ju åka själv för mamma har inte bilen idag.
Känns helt sjut att det är julafton om en vecka! fan om snön försvinner innan!!!


all the above



Maino ft. T-Pain

vikarie

Hoppade in som vikarie idag, i syslöjd. Jag som knappt kan sy vanliga styngn :P  när jag kom till Myckleby fick barnen visa vad dom gjorde och hur, korsstygn var det ja. Har varit slöjdlärare hela dagen för 3or, 2or, 1or och 6or. Fick några snygga teckningar och kramar innan jag gick. Imorgon blir det svenskalärare för 8orna och sen assistent. gött med lite pengar.

Nu blir det mat för jag håller på att svälta ihjäl!

lucia

Har haft ont i ryggen i snart 3 veckor.. sen kommer jag på mig själv hur jag sitter just nu, som en hösäck i min säng. Där har vi nog svaret till varför jag har ont.

Imorse gick jag och älsklingen upp tidigt för att åka till Göteborg med mamma. Åkte hemifrån typ 07.30. Mamma skulle på möte så vi åkte hem till Rebecca. Vi åt frukost sen somnade vi i varsin soffa och sov nästan i fyra timmar, såååå gött! Vid halv fyra åkte vi till Majas dagis och kollade på när dom lussa, hon var så söt min lilla tärna. MEN luciatåget var UTE!! så jävla kallt!!!! fattar inte varför dom hade det ute, stackars barnen och stackars oss. mest synd om de vuxna för barnen hade iaf overall (?) på sig. Efter det var klart åkte vi hem.

Nu blir det paradise hotel och sen sova, för imorgon blir det ännu en dag i Göteborg med Kajsa :) <3

you are the best thing that's ever been mine

Igår var jag ute med tjejerna för första gången på kankse 2 månader, var först hemma hos Kajsa och förfesta, sen gick vi till harrys! Riktigt kul faktiskt, måste jag säga! en sak jag inte förstår är varför man har sommarparty mitt i vintern? men skitsamma, de va kul iaf! :) IDag har jag varit död hla dagen, bakfull och tyckt väldigt synd om mig själv! har precis kollat på the social network, helt själv eftersom min kära pojkvän är sjuk och ha deckat av inne i sängen.. Nu sitter jag här, och ärskit pigg reftersom jag sov i typ 3 timmar förut. I morgon är det Söndag igen det 3 advent och Jag & joel har vart tillsammans i 9 månader! Herregud vad tiden går fort..
joel pettersson <3

love of my life



Haris Nevesinjac <3

10 december

Ikväll har jag varit hos Jessica på lite "avskedsmiddag" eftersom att hon ska jobba i Sälen till april.. blev lite mat och julklappsleken och så :) Var några som skulle ut och några som skulle hem. Hade gärna gått ut idag men äter penicillin och då får jag helst inte dricka så det är lika bra att låta bli..

Imorgon ska jag till älsklingen och mysa som vi är bäst på <3

torsdag

Passade Maja hela dagen igår, hon är så söt mitt lilla hjärta! på måndag ska dom ha luciatåg på hennes dagis som vi ska kolla på, hon kommer vara världens gulligaste i lucialinne och glitter i håret.  Åkte direkt från Gbg till Uddevalla och mös med älsklingen. Kom hem för ett tag sedan och ska käka lite nu, sen blir det jobb.

Min bror ringde igår och han har köpt skor till mig i New York och snart får jag min nya dator :)

just the way you are

Ida & Malin, sjuuukt bra! :)

its all about fashion


jag älskar dig

idag myser jag med min favorit, kollar på weeds dricker julmust och ätit äcklig pasta med skinka i? I morgon ska jag inhandla massa ingredienser för vi ska julbaka, knäck, ischocklad, lussebullar och peppakakor...  mys!
förresten jag ändrade mig med att inte skriva något, så veronica du får som du vill ;)
jag saknar sommaren, saknar att va brun, saknar studenten, saknar klassen.

SÖTNOS!



älskade Maja på sitt första skolkort! <3

mys

Har tillbringat kvällen hos Sara med glögg, pepparkakor, apelsin, tomteskum och korv med bröd, som vi grillade i öppna spisen, sååå mysigt! Sara hjälpte oss med en ny header, men jag kan inte se den, ser bara våran gamla? hmm..Jag fattar ingenting med massa html-koder men nu vet jag, fan vad bra man känner sig när jag ändå gick media. Fast på dom lektionerna vi hade med våran vimiga lärare Dan så gjorde jag ingenting ändå, det förklarar nog saken...




today's must haves - Topshop

Vilka är era favoriter?! mina är 1 & 3 ...
1. 2.
3. 4.

my top 3

1. 
2. 
3. 

All I need is you

jag kom på mig själv nyss, jag lägger bara ut bilder & musik? är det bra eller dåligt. jag gör ändå inget speciellt som ni vill veta om ändå.. så från och med nu slutar jag skriva om mig själv och ska bara lägga ut bilder, musik m.m. mycket bättre!
har en sista sak jag vill skriva, Joel Pettersson - du är min bästa vän, min stora kärlek, du är allt. jag kommer föralltid att älska dig! <3

my obsession

http://ewezi.se

cause what you don't understand is I'd catch a grenade for ya


15.01

Ska duscha och sätta på mig ett ansikte nu, sen åker jag till älsklingen. Det blir mys hela helgen!

<3


torsdag

Kollade på Oprah förut om äckliga pedofiler.. Dom värsta bor på en ö i USA och så får man se intervjuer med dom och man vill bara döda dom när dom beskriver hur dom gjorde med de stackars barnen :(. SÅ JÄVLA ÄCKLIGT!

01:54

Har jobbat mellan 15.00 och 21.00 idag, är hur trött som helst men kan inte sova! Joel ligger bredvid o snarkar den jäveln! Jag vill med kunna sova, funderar på att sätta på en film men då vaknar han nog! I morgon ska jag söka jobb, behöver verkligen ett heltidsjobb och tror inte jag kommer få det på only eftersom dom bara behöver extra! Så ska söka öveeerallt i morgon! Nu dka jag försöka sova, hööörs i morgon! Goooood niight...

22.20

Först och främst, grattis emelie & gabbi på eran födelsedag!

Igår blev det en heldag i Göteborg med Sara hände en hel del saker haha, bla att en kille fick en planka ( eller en stor planch, stavning? ) i huvudet precis när vi gick ut från ett sushiställe, han fick en hel kopp te över sig och ont i huvudet. Tänk om det var vi som gjorde att han fick den saken över sig? pinsamt i så fall! Fick med mig två julklappar hem iaf. Förra året köpte jag alla julklappar dagen innan julafton (Y) så för att vara mig är jag ute i god tid i år. Imorgon åker min bror till New York, fan vad avundsjuk jag är, men har önskat mig lite saker därifrån iaf :) får se vad han kommer hem med.
Idag vaknade jag och älsklingen seeent, men fan vad gött det är att sova! åkte hem vid 3 och gjorde lasagne till mammi och mig.

Nu blir det mysteriet på greveholm avsnitt 1.

RSS 2.0