" Min sorg blev deras glädje för en stund "




shut it down

Vi har verkligen fullt upp med vårat projektarbete nu, har fotat alla utom en modell, som vi ska göra någongång nästa vecka.. hejja oss!

Var ute igår på Soho, det var faktiskt riktigt kul, även fast det inte var så mycket folk. Hade mitt förbannade matteprov igår också som jag tror gick ganska bra iallafall.
Imorgon fyller min syster 25 år, hej och hå vad tiden går, känns som att det inte var så längesedan som hon alltid tvingade mig att gå och köpa godis till henne och sina kompisar, vilken slav man har varit haha :P

Nä, nu ska jag kila ner till bussen!



jag vill åka utomlands NUUUUU!

"Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end, as your lies crumble down, a new life she has found. Face down in the dirt, she said, This doesn't hurt, she said, I finally had enough."






skolan

Tillbaka i skolan efter 9 veckor, känns jäääkligt konstigt men ändå skönt.
Idag blir det att fota till vårat projektarbete och och plugga massa matteskit, ååh vad jag hatar matte. Hoppas att älsklingen kommer hit sen och ger mig en välbehövlig puss.

Nu måste jag plugga, so long!


<3


Jobb!

Igår blev det utgång, det var faktiskt riktigt kul ,har ju aldrig varit där innan. Bara de att det var så jävla varmt och man kom inte ut för det var så mycket folk. Men jag hade roligt med mina tjejer :) Snart blir det jobb på gina tricot, 12.00-17.00, ska bli jättekul och ikväll blir det grillning hos Claudia och Amar! Nu måste jag sminka mig lite så man ser ut som människa igen, hejsvej!

illamående, svimmfärdig & trött

vart helt konstig hela dagen, började när jag skulle köra in till skolan. fick svårt att andas, och jätte ont i hjärtat, så joel fick köra istället! Sen när jag kom till skolan var jag tvungen att gå till skolsköterksan & vila ett tag för jag var helt svimmfärdig. Blev lite bättre sen efter jag ätit men nu är det tillbaka igen! legat hemma i sängen sen halv 3 och inte rört mig en enda gång! Nu måste jag skriva ett arbete till kultur & stilhistorian i morgon eftersom vi ska ha redovisning. 


ruuuubrik

Har nyss druckit en kopp kaffe och ska nog snart äta lite också. Jäkla skitväder idag med, massa moln och blåst. Typiskt att jag hade praktik förra veckan när det var så fint och varmt, men men. Nu blir det macka och sen en dusch, hej svej!

godnatt

Sitter och myser i soffan med te och macka. Tänkte snart sova faktiskt, är riktigt trött och hoppas på sol imorgon så jag kan sitta ute lite. Åker till Uddevalla imorgon och myser med älsklingen och så ska jag hämta ett par byxor på MQ som dom har lagat :) hoppas att dom inte går sönder igen bara, hade dom bara på mig i två timmar och sen gick dom sönder. Nä, nu blir det film och sen sova!

20 april

Gud vilket konstigt väder det har varit idag, först snö sen sol sen hagel och sen sol igen. TUR att snön inte la sig, tänk om den hade lagt sig, fy! Snart ska jag traska iväg till jobbet. Hittade studentklänning igår och idag hämtade min syster min balklänning :) woho!                                                                                                                                        På fredag blir det utgång på SOHOCLUB, fan vad kul det ska bli, men det gäller att vara där i tid för det kommer nog vara grymt mycket folk! well well, nu blir det kaffe och frukt, ciao!

SNÖ?!

FAN VAD SUR JAG ÄR FÖR ATT DET SNÖAR! BOOOOORT :@

yesyesyes

wooohoo, har äntligen hittat laddaren till min systemkamera. undra hur många gånger jag har skällt ut min syster för att jag trott att hon hade tagit den, men det hade faktiskt inte förvånat mig eftersom hon tar allt annat som är mitt.

1+1

Kom hem för en stund sen från älsklingen, tråkigt att åka ifrån honom.. Men men.
Sitter faktiskt och pluggar lite matte eftersom jag har prov nästa vecka, satt ute först men det blåser så jäkla kallt så jag gick in igen.
Ikväll blir det jobb och sen hem till min lilla mamma som egentligen skulle till Nice idag, men all flygtrafik är ju inställd så hon är hemma. Tycker att det är skönt att hon är hemma så slipper jag sova själv i huset, hatar det.

Imorgon kanske jag drar till Göteborg, men nu måste jag fortsätta plugga.

street fighter 4

Är hemma hos älsklingen nu, vi har nyss ätit lite och spelat tv-spel, jag vinner lätt :) och nu blir det lite frukt och film.
Har lov denna veckan, ska bli riktigt skönt, men måste plugga lite och åka till Göteborg för att hämta smink till vårat projektarbete. Måste bara fundera lite till på vad vi ska ha för något.

Imorgon ska min syster hämta min balklänning, så jag får väl åka och hämta den också. det börjar närma sig, WOHO!


städning

Hej och hååå, nu har jag plockat ur alla mina kläder ur min garderob och hela vardagsrummet är nu utplockat, har bara ett bord och några stolar kvar här i huset.
Har även städat längst längst lääängst in i min garderob och där hittade jag ett par skor som jag har glömt bort att jag har, dessutom har jag bara använt dom en gång. Nu ska jag duscha och snart åker jag in till älsklingen och myser :) woho!

älskar dig <3


the storm

Igår var martina,carro och natalie hemma hos mig och vi hade lite mys :) längesedan jag såg alla så det var kul att dom kom, saknades bara veronica och malin..
Efter vi hade ätit och så ringde Johannes och frågade om vi ville komma till honom en stund, för där satt några som vi alltid var med förr, det var kul att träffa dom igen, var mer än ett år sedan jag såg dom sist.

Idag ska jag fortsätta att packa ihop mitt rum och senare ska jag till äääälskling :D <3

Räkmys ikväll!

Sitter hemma i soffan och väntar på carro & natalie, vi ska äta räkor ikväll, MUMS! Min favorit. Känns konstigt att inte vara med älsklingen, men jag åker till honom imorgon :) har inte träffat tjejerna på evigheter känns det som, det måste ändras! Skriver mer imorgon, orkar inte skriva mer från telefonen. tjingeling!

nelly.se

N.Y Necklace SEK 399, Madly - NELLY.COM  halsband 399:-
Word Bracelet Long SEK 599, Humanity - NELLY.COM Armband 599:-


" what we have is worth first place in gold "

äntligen fredag, vart i skolan en stund idag. lämnat in mitt absolut största skolarbete någonsin, 10 plagg, loggbok, rapport. så skönt att det äntligen är över, även fall man skulle vilja ha tillbaka modevisningsdagen!
ikväll kommer joel, philip & martin hit, lite dricka & sen Harrys. Jag & martin kör på nykter utgång, så joel & philip får väl dricka lite extra för oss ;) I morgon kommer mamma & pappa hem igen efter en vecka i Åre, har vart skönt att vara ensam & Joel har varit här varje natt, så jag slapp sova själv :D
Jag har världens snyggaste vän, Maria Johansson!

puss

Sitter hemma i mitt nerpackade hus med älsklingen, haha det är inte mycket kvar nu..
Han ska snart träna sen kommer han till mig igen, tuuur!

Imorgon är det som sagt sista dagen på praktiken, man kanske skulle baka något till dom? Eller så bara jag köper något gott, mataffären är ju trots allt bara hundra meter hemifrån mig och typ 50 meter från Gina Tricot, vi får se hur det blir helt enkelt.

nu ska jag pussa på älsklingen, tjingeling!

" jag kan inte lova dig något mer än det du ser "

rapport, loggbok, prov och all jävla skit som har med skolan att göra! 49 dagar kvar till studenten & jag kan inte längta mer just nu!  Har börjat fundera vad ska man göra efter sommaren? jag vet inte vad jag vill överhuvudtaget, får jag & Sofia ihop tillräckligt med pengar drar vi till Thailand i antagligen 1 månad. Men efter det då? Det enda jag vet är att jag ska bort från henån & uddevalla, länge länge länge!


" jag kan inte lova dig något mer än det du ser "



15 april

Sitter i skolan nu, känns jättekonstigt att vara här eftersom jag inte har varit här på 6 veckor :P
Vi har haft balmöte idag, känns helt sjukt att det snart är bal och sen student. men fan vad gött det ska bli!

Sista dagen imorgon på praktiken, usch vad tråkigt. men sen väntar en veckas lov och det ska bli riktigt skönt. Jag längtar tills jag ska färga mitt hår, då kommer jag äntligen få mitt blonda hår igen. inte långt kvar till de heller :)



“Do not look back and grieve over the past, for it is gone, and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.”








har varit ensam hemma sen i lördags, så i lördags var Jag, Joel, Philip, Martin & Tobbe här, grillade & tog de lugnt!  Jag Joel & Philip låg hela söndagen i soffan & kollade film. Måndag var det skola, och sen grillade vi här igen allihopa!  Igår var jag & joel för lata för att ta oss till jobb & skola. Så vi sov till 11 och sen satte vi oss i bilen, utan att veta vart vi skulle. Men efter tag bestämmde vi oss för att åka till Skärhamn, vi åkte till Skärhamns badplats & satte oss i solen på ett berg, det var väldigt mysigt! sen Åkte vi tillbaka till Henån, åt på Christers och sen skulle jag till tandläkaren & laga ett håll. Joel var tvungen att följa med för jag våga inte gå dit själv haha! jag fick bedövning i munnen, och kännde igenting på flera timmar! Sen Åkte jag & joel upp till spåret, och sprang! Jag var helt slut efter ett varv, men joel tog allt två och sen var han helt skakig haha! så vi åkte hem ångduschade, gjorde varma mackor & kollade film. .
Idag blev de inte heller någon skola eller jobb, så vi åkte in till Uddevalla. Hälsade på lite hemma hos joel & sen åkte vi och åt på Cactuz! Nu har jag suttit hemma framför min gammla dator i 3 timmar och kollat igenom alla gammla bilder. Kommer nog upp lite bilder sen eller i morgon :) Nu ska jag duscha, och vänta på joel!  

 


oldies



















haha, kollade igenom lite gamla bilder förut, har massa fler men här var några, det kommer säkert fler någon dag, ska kolla igenom datan hos mamma också :P


slit och släp!

Nu börjar mitt rum bli tomt, har packat ner två lådor med saker. Har bara mina kläder och sängen kvar, men dom tar jag sist. fan vad mycket skit man har samlat på sig under åren haha, hej och hå! men nu är det slängt.

Börjar bli sugen på te nu, så jag får väl dricka en kopp och sen gå och lägga mig, är riktigt trött. Imorgon är det praktik som gäller!

the blind side



en utav dom bästa och sorgligaste filmerna jag har sett!

sista veckan i huset och på praktiken.

Kom precis hem från praktiken, sista veckan sen har jag loooov! dricker en red bull och ska snart börja packa ner mitt rum som jag har bott i i hela mitt liv (nästan), resten av huset är snart tomt, bara mitt rum kvar.. orka börja packa. Jag har fått hur mycket som helst av pappa som han inte kan ta med sig. det är bra att ha tills jag ska flytta hemifrån, hoppas inte det dröjer allt förlänge bara.
Imorgon är det exakt en månad kvar tills balen, sen är det bara ca två veckor till studenten, WOOOHOO!!

Nu får jag nog börja packa, tjingeling!





10 april

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGN ÄLSKADE MAMMA <3

Idag fyller min mamma år så vi ska ha kalas hemma sen efter hon har kommit hem från Tyskland med sprit, haha! hoppas min bror kommer ihåg det, annars får jag ringa och påminna honom,
Det är jättefint väder ute, så det får bli en promenad med Maja och älsklingen sen :)

Nu blir det tacos och ett samtal till min bror, tjingeling!

göran anders & ove

utgång ikväll med malin & carro!  ses på harrys :D


when I need you I just close my eyes and I'm with you

5 år sen du blev sjuk, och 3 år & lite till sen du försvann från oss. saknaden efter dig kommer aldrig ta slut! går inte en enda dag utan att det är du som är i mina tankar. har du det bra? kommer du ihåg oss så som vi kommer ihåg dig.. frågor man aldrig kommer få svar på! men det som gör mig mest ledsen är kommer jag någonsin få träffa dig igen? kommer jag någon gång få se dig mer än på kort igen.  jag vill ha dig tillbaka hos oss! Alla saknar dig, våran underbara morfar!

Jag älskar dig, har alltid gjort & kommer alltid att göra \ din Natalie

 

 


sjuk!

Imorse när jag vaknade kände jag att jag hade väldigt ont i halsen, tänkte att det skulle försvinna, men icke!
Fick åka hem ifrån praktiken idag, och nu har jag ont i kroppen, huvudet, halsen och magen.. fan om jag blir sjuk nu, jag orkar verkligen inte det, det är de värsta som finns.

Så nu ligger jag i sängen och dricker te och kollar på film, hoppas att jag mår bättre imorgon såjag kan gå till praktiken :)



saknar mina tjejer!

What about love, what about feeling, what about faith, what about trust and tell me baby what about us


Ligger hemma i sängen, håller nog på att bli sjuk! har ont i huvudet, magen & fryser hela tiden! Nu när det äntligen är lov, och jag & tjejerna har bestämt att hitta på massa roliga saker så ska man bli sjuk! hoppas på att jag mår bättre i morgon när jag vaknar!




Lemar - What about love



into the night

Kom precis hem från Uddevalla, är bara hemma för att hämta lite kläder, ikväll blir det Kungshamn igen, men denna gången bara för att ta det lugnt. Rebecca, Selle och älskade Maja kommer :D, har inte träffat dom på jättelänge.. Älsklingen åker såklart med!
Det var väldigt trevligt i fredags, trots att det bara blev förfest, vi flyttades på något vis bakåt i kön hela tiden till baden när vi skulle gå framåt? jag och älsklingen tröttnade på det så vi tog taxi hem till Valberget.
Igår var vi på någon påskfest med Leandro, var ganska kul, men inte min typ av grej riktigt..

Nu ska jag duscha och sen åka igen :)





kungshamn ikväll

Håller på att rensa lite i mina garderober, packar ner det jag vill ha och slänger resten, jag kan ju inte ta med mig hur mycket som helst i flytten.
Ikväll blir det kungshamn, först ska vi vara i Kevins sjöbod och sen blir det baden, kommer bli riktigt kul. Får äntligen träffa Jennie och Emelie också, har inte sett dom på flera veckor!
Nu ska jag fortsätta att packa lite, hörs!

EYE OF THE TIGER

Min första hemmakväll sen jag vet inte när! Faktiskt hyfsat skönt, förutom att mamma & pappa lämnade mig med Min lillebrors kompisar för att gå ner till Farmor & Farfar!  Men jag har hyrt en film, Kidnappad heter den! Så jag tänkte bädda ner mig själv i sängen se om filmen är något att ha & somna! I morgon ska vi till Baden, först ska jag hem till Linnea så ska vi göra oss iordning & dricka lite för oss själva, sen ska vi vidare till Kevins Sjöbod :) Hoppas på en Kanon kväll :D



Balen i 9an längtar bara ännu mer till Studenten, balen, ayia napa när jag ser denna bilden!



EYE OF THE TIGER - SURVIVOR




RSS 2.0