äntligen!!

Äntligen är det sooool!

29 maj

I fredags blev det då Petter på Trägårn, förfestade hos älsklingen med Fannie, Antonio och Rybbe. Jääävligt tur att det inte regnade. Iaf så drog vi dit runt halv tio-tio, träffade Martina där :))) Petter drog väl igång vid elva kanske och det var FETT trångt med folk som var dumma i huvudet som försökte "gå igenom" hela publiken så man fick andnöd... blir så irriterad på folk som inte fattar, som dom inte såg att det redan var astrångt men tänke att man kanske kan komma förbi iaf, åh, mongon! Som en tradition som jag och pappa har efter varje konsert vi har varit på så var jag tvungen att köpa en t-shirt, "fuck off nu kör vi" står det på.

Igår så fyllde min älskling år, väckte honom med presenter på sängen och pussar.
Vid halv elva drog vi till Nordby och shoppade lite smått med Amar, Claudia, Angelica, Alexis, Daniella och Robin. Det var en mysig dag och på kvällen var det kalas, med smörgåstårta och en Milan-tårta som han hade beställt :P aaasgott!!!

Nu orkar jag inte skirva mer och jag har inte tagit några bilder från helgen heller så jag skriver mer sen. och en sak till, Grattis älskade mamma på mors-dag <3

dondgsgnosgmb pafk

Baksmällan var jätterolig igår, ettan kanske var liiiiite bättre men tvåan måste ses! åh, Alan är så söt och så korkad :P

Nu är jag hemma en sväng, ska hämta bilen. Sen ska jag in till Uddevalla igen och hämta älsklingen på jobbet. Vi tänkte dra en sväng till Torp och sen ikväll blir det Petter på Trägårn, hoppas bara det inte regnar för då suger det.


Längtar till 21.00


JUDAS



testing testing. nu så funkar det allt med videoklipp!

Baksmällan 2

Imorgon ska jag, älsklingen, Amar och Claudia på bio. Vi ska se Baksmällan 2, den verkar asrolig faktiskt!
Fattar inte varför jag inte kan lägga upp videoklipp?



Jaja, nu blir det duschen.

Äckelfyllosar!

Igår när jag väntade på bussen till Uddevalla så stog det ett fyllo vid samma busskur som mig. Och jag såg på honom hur han försökte anstränga sig för att se nykter ut, vilket inte lyckades så bra. Han vinglade fram och började "prata" med mig, men det var mest mummel så hörde inte vad han sa. Jag sa att jag inte ville prata med honom och att han borde sätta sig och nyktra till. Så han satte sig i busskuren. Sen när jag vände mig om för att kolla vad han gjorde så ser jag att han hade tagit fram sin personliga del på kroppen och bara kissat rätt ner där han satt, sen hade han deckat med den i handen. Alltså fan va äckligt det var. Och han var inte ens gammal, kanske 30. Så jävla tragiskt egentligen, men man får fan skylla sig själv om man inte tar tag i sitt liv. Och inte nog med det, idag när jag skulle hem så åkte två fyllosar med på bussen, hela jävla vägen hem. Jag höll på att spy av deras lukt och sen började dom bråka på bussen och slåss och grejer, en man och en kvinna. Det "roligaste" av allt va att dom bråkade om vem som hade köpt ölen utav dom två. Det är antagligen ingen av dom, säkert socialtjänsten som har gjort det.

tisdag

Efter jag hade beklagat mig lite i söndags så gjorde jag en liten beställning från h&m, tänk vad mycket kan kännas bättre med lite kläder.



blev detta plus två linnen till, men de var slut så fanns ingen bild på dom.

blä..

Är på dåligt humör för att jag ska jobba 07.45 imorgon och inte kan ta bilen, när jag egentligen skulle till älsklingen idag och ha myskväll.



ps: jag suger på att blogga ds.

DÖDA MIG....

..va trött jag är!

Men det gör inget för jag och älsklingen kollar på resoooor :D

måndag

Då var det måndag igen... och lite senare blir det jobb.

Har som sagt varit hos pappa och Tina hela helgen med älskling. Vi ska dit på fredag igen med Majsan och Rebecca. Då blir det Nordens Ark igen eftersom Maja är heeelt galen i djur.

Nu blir det frukost och sen dusch!

NORDENS ARK

Idag vaknade jag och min älskling runt åtta ( vad fan hände där? ) och vi bestämde oss för att dra till Nordens Ark eftersom det var fint väder. Så efter frukosten med pappa och Tina drog vi dit. Det var sååå kul, vi blev som två barn som bara " titta där, och titta där och titta dääääär" och blev skitsura när vi inte såg vissa djur :P
Det var jättemysigt och jag måååste åka dit snart igen :D
Vi hade jäkligt tur med vädret, det var soligt och fint när vi kom dit och när vi kom tillbaks till pappa & Tina började det regna..
slajmboll

Viktigt!

För er som undrar åkte jag aldrig. Gubbarna blev klara precis när jag tänkte dra..

Tjingtjong långkalsong

Tänkte ju att jag skulle ligga ute och sola idag men det är några gubbar här som tvättar huset, kuuul. Jag får helt enkelt ta bilen och åka någonstans. Ska köpa med mig en tidning och lite frukt, mobbat I know, men det skiter jag i. HEJ DÅ!!

11 maj

De två senaste dagarna har vädret varit så jävla underbart. synd bara att man har jobbat.. Idag ser det lite molnigt ut.. jaja, orka skriva om vädret..
Sov hos min kärlek i natt :) Igår var vi en sväng på Torp, sen gjorde vi asgod kycklingsallad, åt som en häst.
Nu ska jag gå ut och se om solen tittar fram innan jag ska till jobbet. Hejsveeeej

måndag

Trodde jag skulle vara ledig imorgon så jag skulle få sola, men icke, det blir jobb. Men pengar är inte dumt det heller :)

Lördag, 7 maj






















jaha..

Kan tydligen inte ladda upp bilder? så det får vänta helt enkelt.

Hade iaf jätteroligt i lördags, med en asskön förfest hos Kajsa & Kevin, sen middag och dans på Mortens :) som sagt, bilder kommer.

.


11-05-04

Fattar inte ens att jag är vaken nu, mina ögon går i kors. Är verkligen så himla trött....men idag har jag iaf jobbat och sen varit hos Jessica en sväng och bara pratat och myst. Längtar till helgen då jag äntligen ska få träffa alla tjejer igen, och vara med min älskling såklart!

Måste ta lite bilder också btw, himla tråkig blogg med bara några ynka rader text, godnatt!

3 maj

Sitter och dricker kaffe och ska snart dra till jobbet. sen ska jag till min älskling! :) <3

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SNÖN KAN JU FARA ÅT HELVETE! och det är typ 3 grader ute.

nike lunarglide



Dessa skorna var det jag köpte i helgen, är riktigt nöjd faktiskt! och min älskling köpte likadana, fast med svart och rött. Fina vi kommer vara tillsamans :)

:)

Imorgon kommer äntligen Carro hem, och på torsdag kommer Martina! Skönt att ha dom närmare nu <3

Så till helgen lär det bli utgång! :)

"det är så jävla fett gott med fiskshot"

Bigbrother-låten har verkligen fastnat i huvudet på mig, haha! Efter ett tag är den rätt bra.

helgen!

Jävligt kass uppdatering på det sista, närmare bestämt 5 dagar.. hej och hå!
Men ni har inte missat särskillt mycket i mitt liv. Varit på Torp och Överby en sväng med Jessica och sen i Göteborg hela helgen, ( för typ fjärde helgen i rad ) många som fyller år nu i april i familjen, denna gången min syster.

I fredags var jag hos tandläkaren en sväng och fixade lite med min käke och så, sen åkte jag och älsklingen till Gbg och mötte upp Antonio, kollade lite i affärer och åt glass. Fick med mig ett par nya träningsskor hem eftersom jag får GRYMT ont i ryggen på jobbet, brukar nämligen gå i converse som egentligen är alldeles för platta för mig.
Igår fyllde min syster år så det var kalas där med släkten och sen kom min bror och hans tjej dit från Stockholm, har inte träffat dom sen i julas så det var kul att umgås lite med dom också :)
Idag har vi varit ute och gått och grillat hamburgare och lite allt möjligt. Kom hem runt sju och sedan dess har jag och mamma bara myst lite med te och lite godis.

Nu ska jag kolla på fredagens avsnitt av big brother och sen sova.

Punkt!

HAHA, fan vad dålig uppdatering...

RSS 2.0