GOTT NYTT ÅR!

Hoppas alla får en bra dag/kväll/natt och gott nytt år! :D


snart nytt år!

Året som har varit har gått vääääldigt fort, har hunnit med massa saker. Det bästa var att jag träffade Haris <3
Lite kortfattat : Träffat Haris, varit i London, varit på Rhodos, blivit moster, varit på bröllop, varit i Turkiet och nu kan jag inte komma på något mer "stort" som har hänt, men men :)

Imorgon är det nyårsafton, sista dagen på år 2009, och 2010 kommer bli ett ännu bättre år tror jag, främst för att vi tar studenten :D längtar riktigt mycket! plus att jag och älsklingen ska utomlands!
Imorgon ska jag tillbringa min dag/kväll/natt med dom jag tycker allra mest om, Haris, Malin,Caroline,Martina,(Natalie, Veronica) deras familjer och mamma! synd att Natalie och Veronica ska till fjällen!

Nu ska jag baka en chokladfudgetårta tills imorgon, har fått order från mammsen :P

GOTT NYTT ÅR!


TRYSIL

nuuuuuuuuuuuuuu drar vi till trysil :D


julafton,juldagen,annandagen m.m.

det var ett tag sen jag skrev, och mina vänner ville att jag skulle uppdatera oftare men inga långa inlägg så jag får försöka sammanfatta allting;) Jag hade iaf en riktgit bra julafton med min underbara släkt och jag fick massa fina julklappar! roligast var att se när Farfar fick sin julklapp av pappa, han hade frågat pappa flera gånger innan julafton om han kunde försöka fixa biljetter till frölunda - färjestad på Ullevi, och då säger pappa att han inte kan göra det! så Farfar blir besviken och säger jaha okej, jag får se den på Tvn då! men på Julafton öppnar Farfar sin julklapp ifrån pappa och där ligger biljetter till Matchen och han lös upp som ett litet barn :D det var det bästa, man såg hur lycklig han blev!

Juldagen, var det fest! och för min del blev det väldigt mycket fest. Vi började kvällen hemma hos mig, sjung singstar och hade det riktigt bra. Sen fick mamma och pappa köra varsin bil in till uddevalla med massa fulla ungdomar! Tror faktiskt att dom tyckte det var ganska roligt ;) Det var iaf sjukt lång kö inne på Harrys, men vi kom på ett bra sätt att få in alla utan att behöva ställa oss i kön! Det var en riktigt lyckad kväll .

Annandagen, antar att jag mådde som jag förtjänade efter att ha bränt upp mycket mer pengar än vad jag någonsin gjort på en krogrunda! låg i sängen hela dagen, för när jag reste mig upp kändes det som att hela mitt rum snurrade. så jag låg där fram tills klockan 4 ungefär när jag var tvungen att komma mig upp ta en dusch och pigga upp mig lite, eftersom vi skulle ha kalas för min lillebror! Efter duschen mådde jag iaf mycket bättre, och hade ännu en trevlig kväll med släkten! sen vid 9, halv 10 kom Joel och så spelade vi med andra ord, och tyvärr så vann joel & andreas ;) men jag tror att dom fuskade! Sen gick iaf jag och joel in på mitt rum och kollade på Gladiator och som vanligt i såna sorgliga filmer så börjar jag lipa!

27 December, var vi hos malin det har redan jag och amanda skrivit om! det var väldigt mysigt iaf :)

28 December, vaknade upp hemma hos amanda, vi gjorde omelett och oboy till frukost som faktiskt blev lyckat till slut. dte började med att jag skulle blanda ägg och mjölk och man skulle ha 5 ägg och 4-6 dl mjölk trodde jag men tydligen så var det 4-6 matskedar mjölk så det fick vi göra om! haha. Sen vid 2 halv 3 gick jag och mötte Maria vid bussen och så gick vi hem till mig och bara låg och pratade hela dagen, åt pizza! och sen bestämmde vi oss för att åka på Bio, så Martina kom till mig så körde vi min turboSkoda till Uddevalla tillsammans med carro malin & maria också då! Jag och maria gick och såg på Avator och carro malin & martina såg på luftslottet som sprängdes! :) Avatar är den bästa filmen jag sätt, och jag blev helt förälskad i dom dör blåafigurerna. hade jag fått välja vem jag var hade jag lätt velat vara en sån! :) På väg hem efter Bion stannade vi på Mcdonalds och åt lite natt mat! sen när vi skulle köra därifrån så har martina öppet fönster så går de förbi en gubbe med väldigt snygg pälsmössa & termobyxor, alla vi vet ju hur Martina är så ni som känner henne har väl redan listat ut vad hon gjorde! Hon tar ut huvet och skriker hallå Pudding, gubben blir väldigt förvånad och stirrar väldigt mycket på oss! hahahah.

29 december, ja idag har jag varit på torp med min familj, fick mig 5 tröjor, en mascara, en foundation, två mössor och lite sånt :) så nu är jag nöjd för ett tag framöver! ska bara beställa dom snygga skorna jag har hittat också! I morgon drar vi till TRYSIL! och jag längtar, men jag vet inte vad jag ska packa och det suger, ska åka till veronica men kan inte åka dit förens jag har packat klart ! Vad ska man ha med sig? seriöst kan man ha pumps på nyår även fall det är hur mycket snö som helst och typ 20 minus grader, eller ska man köra på dom nya vinterskorna med go päls i som man fick i julklapp? jag vet ju vad som är snyggast egentligen! ;) nu måste jag ta tag i det här

Nu kommer jag inte uppdatera förens jag kommer hem ifrån trysil iaf och jag är inte säker på hur länge jag är borta, men tror vi kommer hem på lördag! 
 
GOTT NYTT ÅR!



Love. N

Frölunda

JAG ÄLSKAR ATT FRÖLUNDA VANN ÖVER FÄRJESTAD MED 4-1

Mys hos Malin :)

Ikväll har vi tjejer, utom martina, varit hemma hos Malin och ätit pizza och kollat på film,  mys mys!
Vi såg på bröllopsfixaren och som vanligt var det bara jag och Natalie, dom känsliga,  som tyckte den var bra. Men vi har iofs sett den hundra gånger, men ändå kommer det en liten tår. Vi kollade på slutet av bodyguard också, och även där kom det några tårar. Vi älskar helt enkelt kärleksfilmer :P
Ikväll för första gången på typ ett halvår ska vi sova tillsammans, och mysa hela natten som vi gjorde förr :)

Imorgon kanske ligan ska åka skidskor, får väl se hur det kommer sluta, med tanke på att ingen har åkt sen vi gick i femman typ. haha, det är värt att ha filmkameran med sig :D

" ursäkta att jag petar i näsan nu, men jag måste bara få bort dom här snorkråkorna "
Ni kan ju bara gissa vem utav oss som sa det när vi låg och prata allvar :P

tjugosjätte december

Idag fyller min älskade pappa år, grattis! <3 och Natalies lillebror Andreas, grattis till honom med :D

Julen i sig har varit jättebra, många fina julklappar och god mat. Majas första jul, men hon sov när tomten kom..
Igår var det tänkt att vi skulle gå ut, så jag och älsklingen åkte till Uddevalla och träffade Kajsa, Kevin och David. Sen åkte vi till Harry's, har aldrig sett så mycket folk där.. vi stod en halvtimme i kön, men sen gav vi upp, för kön rörde sig inte, och man kunde inte ens röra sig själv.. Så vi gick hem istället. I morse åkte vi hem till Orust gnska tidigt för att fira pappsen :)

Nu ska jag vara lite social med mitt hjärta och resten av la familia!


GOD JUL!

Idag är det den 24 december, alltså julafton :D den här dagen har jag väntat på, känner mig fortfarande som ett litet barn som väntar ivrigt på något, men julen är speciell!
Har precis gjort mig i ordning, väntar på att alla ska komma, väntar speciellt på Maja! igår köpte jag mina julklappar, varför är jag alltid ute i sista sekund varje år? nästa år måste det bli ändring!

Måste träffa mina tjejer snart! tomt utan dom :( <3


sometimes the hardest thing and the right thing are the same

ska jag ha ännu en helt sömnlös natt? vad gör man när man är trött, men inte kan sova utan det ända man gör är att ligga & tänka? vad gör man för att inte tänka? jag vill sova, vill inte drömma och jag vill absolut inte tänka! Skrev i inlägget innan att jag skulle vara uppe hela natten och sy, jag blev faktiskt helt klar med en klänning och jag blev sjukt nöjd med resultatet, men det kommer upp bild på julafton! så ni får allt vänta med all spänning ;) jo iaf, skulle ju sy en till klänning men blev ju så fruktansvärt trött, men nu kan jag ändå inte sova? håller på att bli tokig på mina konstiga sov vanor. Somnar nästan aldrig innan 3 och så sover jag bort hela dagarna. Det får bli en stor förändring på detta nu!

sometimes the hardest thing and the right thing are the same, det stämmer jävligt bra! men varför ska det behöva vara så egentligen? varför ska någonting som är rätt behöva vara jobbigt? borde inte det som är rätt kännas rätt och inte vara jobbigt? jag tror att bestämmer man sig för något som känns rätt borde det inte vara jobbigt. och känns det då jobbigt så är det fel. då har man gjort fel beslut! sånt här ligger jag och tänker på när jag ska sova haha, nu får jag ge mig. Nu ska jag tänka att det snart är julafton & att jag ska ha det bästa sista jullovet med mina underbara tjejer!


jag är kvar i något jag lämnat




love.n

mina underbara tjejer

jag suger på att skriva, har inte haft tid eller orkat och inte haft något intressant att skriva ändå. Men igår iaf kom malin & veronica hem till mig i henån, vi drack lite te och bara satt och tjötade! sen kom jag med den briljanta ideen att vi skulle göra fläskfile fylld med pesto och risoni sallad, för det är något vi tjejer alltid gör när vi lagar mat ;) så vi bestämmde oss för att åka ner & handla sen dra ner till malins jobb och hjälpa henne och städa! sen åkte vi hem till malin och gjorde mat & drack vin. så kom Martina & carro också och vi åkte ner till mig & badade jacuzzi och drack lite mera vin. det var den bästa kvällen på länge, att bara få vara med tjejerna igen, tyvärr så saknades amanda! men nu har vi bestämmt att vi ska hitta på massa roliga saker på lovet så som vi alltid gjorde förr. Vi kom också på igår när vi satt och pratade att vi är verkligen bäst tillsammans.  mnvmac <3
sen sov veronica hos mig och det var så mysigt, var väldigt längesen!
Idag har jag varit på torp hela dagen känns det som, först träffade jag Veronica & hennes familj. Sen träffa jag Sofia  och jag tror vi var inne i varje affär typ 3 gånger! torp är inte så jävla roligt längre asså, börjar bli ganska utjötat! Jag & sofia har iaf bestämmt att vi ska ha en hel dag i göteborg på söndag, shoppa upp alla julklappspengar & bara mysa..
har varit hos jessica en sväng ikväll också kollat på anna ankas jul & suttit och tjötat, längesen jag träffade henne och snart drar hon till Idre! känns lite sorgligt att jag inte ska med eftersom dom senaste 3 åren har vi varit i Idre tillsammans på Nyår och 1 år var vi där över v.8! Men nästa år kör vi igen! ha så kul gumman :)
Nu ska jag sätta mig framför symaskinen och sy resten av kvällen tror till och med att jag ska vara uppe hela natten. för när jag väl börjat kan jag inte sluta!  


Love. N


it's like that

Två dagar kvar till julafton :D och jag har fortfarande inte köpt julklappar än :S men ska göra det imorgon efter jag har passat älsklings Maja!! Har bakat rocky road idag, mums. Och nu städar jag mitt rum, inte så kul, men fint blir det.

I fredags blev det harrys, blev väääääldigt full, men kul var det!



puss på Martina och resten av mina älsklingstjejer som jag saknar <3

second chances

Second chances they don't ever matter, people never change
Once a whore, you're nothing more, I'm sorry that'll never change
And about forgiveness, we're both supposed to, have exchanged
I'm sorry honey, but I'm passing up, now look this way!



love. n

20 december

harrys i fredags var grymt, behöver inte säga mer!




älskar amanda!



Nu drar jag och kollar lite moooovie med johannneeeees .. have a goood night! PUSS


LOVE. N


Taggar för utgång :D

Nu sitter jag, Natalie och Veronica hemma hos mig och ska börja sminka oss och dricka :) Är riktigt taggade inför ikväll, ska möta alla våra älskade tjejer på harrys sen <3

Sista dagen i skolan idag och nu är det ingen skola förens NÄSTA ÅR :D

Ha en bra kväll, bilder kommer imorgon!


17/12

Idag är det sista skoldagen, sen är det LOV! orkar nog inte åka in till skolan imorgon för att fika och sen åka hem igen..
Ska på julbord med jobbet idag, tur att Malin ska med så vi sänker medelåldern en aning :P
Var på torp igår med mamma, skulle köpa julklappar men jag hittade ingenting, bara en (väldigt) försenad födelsedagspresent till Caroline.
Imorgon är det fredag och dags för utgång :D ska vara antingen hos mig eller hos Natalie och laga mat och förfesta, kulkulkul! Undra vad jag ska ha på mig? kanske borde köpa något nytt? men det blir ett senare problem.
Har min sista fotolektion för i år nu, och jag är inte klar med alla bilderna, men jag orkar verkligen inte för jag tycker att det är så himla tråkigt med foto, och hela medieprogrammet. Men jag har världens bästa klass, så jag står ut!
Snart är det STUDENTEN! Har fått räkningen på min studentmössa nu, ( är väl enda gången man har blivit glad att få en räkning )


Siberianheat.se

    

 



Våra fina mössor, köp en :D skönt att ha nu när snön är här!

(Det blev väldigt stora bilder, men orkar inte göra dom mindre)
                                                           


tobias harrysson & maria johansson

ja två av mina underbara vänner! Har haft en jätte mysig eftermiddag med tobbe, vi gjorde för ovanlighetens skull tacos .. du är bäst vännen! Sen satte jag mig på bussen hem till Maria i Ljungkile, så nu har vi precis druckit te & ätit lussebullar och nu sitter jag och väntar på att hon ska duscha klart sen ska vi lägga oss i sängen & kolla på en film och bara mysa hur mycket som helst! jag hatar att sova själv mer än någonting annat, hatar att vara själv också! tror jag är har någon rädsla för ensamhet haha!  seriöst?  jag bodde i min lägenhet i ungefär ett halv år och på den tiden sov jag själv kankse 3 gånger max? sen flyttade jag hem igen? tur att mina kompisar ofta ställer upp att sova med mig.. jag längtar till fredag, då ska vi ut & vi ska fira vårat efterlängtade lov! jag har nog aldrig någonsin behövt ett lov så mycket som jag gör just nu! ska bli underbaaart. 






hur ofta ska man behöva höra, förlåt ? håller ordet förlåt på att gå samma väg som ordet älskar? att det inte längre finns någon mening med det! folk säger att dom älskar varandra när dom kankse bara känt varann några veckor? är det samma med förlåt? förlåter man folk för många gånger? hur många gånger kan man förlåta någon utan att det tappar sin mening? tillslut kankse man säger att man förlåter någon, bara för att man alltid har gjort det? fast man egentligen inte kan förlåta? jag hatar ordet förlåt!


Love. N


Don't stop me now

Nu är jag i skolan och ska snart hem, skönt! Har nyss skickat iväg en ny pälsmössa till Fiorucci i Göteborg :)
Natalie är jättefin i sin mössa, puss älskling <3!

Har varit på torp en liten sväng med Sara & Per, kollade lite julklappar som jag och mammsen ska köpa.
Inte långt kvar till jul nu, men jag har inte köpt en enda julklapp :S, så får göra det i veckan, kanske hittar något fint att ha på sig till helgen också.
Är väldigt väldigt väldigt sugen på en red bull, får väl köpa det och ha på bussen så jag inte somnar. Ska jobba när jag kommer hem också, blääää!

Nu är det prisutdelning i foto som gäller! hej svejs




natalie andersson

Westlife - If I let you go


min måndag!

jag brukar ha söndags ångest, hatar söndagar. sen brukar jag ha måndags ångest, hatar måndagar! men igår hade jag inte söndags ångest och idag hade jag inte måndags ångest! kan det vara det att allt är verkligen bra, snart lov, utgång fredag, dagarna innan julafton, julafton, juldagen, annan dagen (lille brors födelsedag), nyår! sen är det 2010, och redan nu älskar jag det året!

har iaf varit i skolan idag, slutade vid 11.00 men stannade kvar till klockan 13.00 och gjorde mönster till carros klänning och klippte ut tyget. jag kan om jag vill!!
Sen åkte jag hem och jag trodde mamma slutade sent idag men fick en överraskning när hon var hemma. så vi åkte till Göksäter och köpte lite tyger & nålar m.m. och sen handlade vi mat, så gjorde jag kyckling med färsk pasta och en jätte god sallad till oss! jag har även städat hela min garderob sytt om lite kläder och innan jag satte mig vid datorn så har jag "tränat" om man kan kalla det de, har haft på en sån där träningsfilm med typ pilates övningar, det kändes ändå lite i magen, kan vara för att jag är klen men man kan ju hoppas att det tog något nu när man ska äta massa julmat! '

Förut var jag en sväng hos amanda och provade olika pälsmössor eftersom amanda & hennes bror Christoffer säljer det! Skit snygga, jag har bestämt mig för att köpa en grå. känns lite små läskigt att det är äkta päls, en silverräv! men den är snygg iaf. Så om ni är intresserade av pälsmössor ska ni prata med min kära vän amanda, dom kostar runt 2000 kr styck, och är skit snygga, finns olika färger t.ex. svart, vit, brun, grå :)

nej nu ska jag städa mitt rum & hoppa in i duschen och sen få min skönhetssömn eftersom jag åker till skolan kvart i 8a i morgon fast jag egentligen börjar kvart över 11.  som sagt, jag kan om jag vill!  GOD NATT


ÄLSKA PÄLSMÖSSAN, ÄLSKA CAROLINA GYNNING






Love. N

14/12

Jag saknar alla mina tjejer jättemycket, vi träffas allt för sällan nu förtiden :(, alla har haft mycket i skolan nu de senaste, men på fredag hoppas jag att så många som möjligt kan följa med ut, så vi kan ses :) och nu har vi ju ett helt lov vi kan träffas på!

Bara fyra dagar kvar tills lov, bara tre skoldagar för sista är bara mys med klassen :D

Nu är det inte långt kvar tills Maggie kommer hem! saknar dig <3


känslor är till för att delas

Känslor är till för att delas därför vi bör satsa, vi bör slänga oss handlöst, handlöst med slutna ögon. Detta i hopp om att bli fångade, om inte annat får vi ta smällen, borsta av knäna, och försöka igen.



love.n


Jag vill ha sommar!


drömmar. drömmar. drömmar

jag behöver gå till Jill så hon kan färga och noppra mina ögonbryn, beställa klipptid så jag kan klippa & slinga mitt hemska hår, åka till uddevalla så jag kan träna & sola, boka tatuerings tid så jag äntligen kan få gjort den, vara i skolan hela veckan till klockan 6 för att jobba med modevisningen, bestämma låt till modevisningen, städa min garderob, köpa nya kläder & SKOR, köpa klart alla julklappar, plugga på körkortet,  det är helt enkelt väldigt mycket saker jag vill & behöver göra just nu, så jag tänker göra det också! Jag ska lägga all min energi på skolan, modevisningen & körkortet den närmsta tiden! och när det är färdigt så kommer det kännas så jävla underbart! för jag är trött på bussar, jag är trött på att fråga mamma om hon kan köra mig, jag är trött på att jag har en bil som väntar på mig, jag är trött på att inte ha körkort! Nu ska jag fan ta det! 



"Drömmar? Drömmar har väl alla? jag vet att alla tjejer i min ålder har drömmar iaf. Och alla har olika drömmar. Vissa drömmer om att hitta en kille och ha ett långt förhållande, vissa drömmer om att gå ur skolan med bra betyg, vissa drömmer om att komma över någon dom en gång älskat, vissa drömmer om att bara klara sig igenom dagen, vissa drömmer att dagen aldrig ska ta slut, vissa drömmer om morgondagen, vissa drömmer om gårdagen, vissa drömmer om det liv dom aldrig haft, vissa drömmer om det liv dom har & vissa drömmer om framtiden. Jag vet att jag har drömt om att hitta en kille & ha ett långt förhållande, jag har drömt om att komma över någon som jag älskat, jag har drömt om gårdagen, jag har drömt om morgondagen. Nu drömmer jag om framtiden. min framtid, jag drömmer om att gå ur skolan, stå på mina egna ben, klara mig själv, flytta till en stad som passar mig, tjäna mina egna pengar på något jag alltid velat göra, bygga upp mitt egna liv. jag drömmer om framtiden, min framtid. Som ingen ska få förstöra, en dröm som jag ska se till går i uppfyllelse. Och jag vet att jag kan klara det, jag vet att jag är stark, jag vet att tror man på sig själv så är ensam stark. jag vet att min dröm kommer gå i uppfyllelse för jag är stark"  (skrivet av: Cecilia Jacobsson)




Love. N


sol sol sol

Vilket underbart fint väder, har varit ute och gått en sväng med lilla pappsen :) om en stund ska jag åka till älskling och mysa. men måste plugga lite också, tyvärr. sista veckan i skolan nu innan det är JULLOV! ska bli väldigt väldigt väldigt skönt, min käre bror kommer hem på onsdag, saknar honom.
På fredag antar jag att det blir utgång med alla mina tjejer för att fira lovet?:P är iofs ganska långt kvar till fredag, men det går nog fort :)
ska klippa mig på måndag, skönt!


tillsammans klarar vi allt!

som vanligt när vi henåntjejer försöker bestämma att vi skall träffas allihopa så slutar det med att vi sitter här högst två personer! Eftersom alla har så mycket viktigare saker att göra som t.ex. jag är trött, jul på liseberg, vara i göteborg, på kalas m.m. men vad ska man göra åt det? det är helt enkelt så att vi är många och det passar inte alltid för alla. men som vi alltid säger, de kommer fler gånger! Nu sitter vi ( natalie & amanda ) här ( hos natalie ) och dricker red bull, försöker hitta en modevisnings låt till natalie och äter gooodis.  förresten glöm inte komma på skrädderi & design modevisning den 24 mars i östrabo aulan eller den 27 mars på torp! kommer bli grymt.. ikväll ska vi mysa som bara vi kan, bada jacuzzi och ligga och tjöööta om allt & inget som bara vi kan. Vi kom och tänka på förut att vi tar studenten om ett halv år. 6 månader. 24 veckor. 168 dagar. fattar ni? det är ingenting 24 veckor låter bäst, de låter som de är hur nära som helst! STUDENTEN 2010, ni hör ju bara på namnet det kommer bli den bästa någonsin!
 Vi har också bestämt oss nu för att vi ska göra varsin tatuering efter jul, likadan ska vi göra. men vart & vad får ni se efter Jul ;)   nu orkar vi faktiskt inte skriva mer! ha en bra kväll!  





\ natalie & amanda


Lalala

Idag som alla andra onsdagar gick jag till klockan 18.00 i skolan, har filmkunskap sista lektionen och idag råkade jag somna, men filmen var faktiskt inte så jättebra.. så jag skyller på den.
Min syster ringde förut och frågade om jag kunde passa Maja imorgon och självklart kan jag det. Är inte direkt världsvan att passa en fyra månaders bebis, men jag ser det som träning för framtiden :) puss på Maja! ska passa henne en stund på fredag förmiddag också.

Börjar få lite smått panik inför julen och julklappar, vad ska man köpa? vad vill jag ha? vad ska jag önska mig?
Men nått listar man nog ut :) Det bästa denna julen är att älskling ska vara med :D

Nu ska jag dricka lite te och göra klart idrottsarbetet!




/Amanda

sömnlös natt

Natten till idag, har inte sovit nånting, försökte hur länge som helst vrida och vända på mig kolla lite tv, sitta vid datan för att göra mig trött men ingenting gick. Så till slut gav jag upp, laddade ner nyaste one tree hill och gossip girl avsnitt och en film som hette allt för min syster, och det var den bästa filmen jag någonsin sett! Handlade om en familj där ett utav barnen får cancer när hon är liten, mamman & pappan bestämmer sig då för att skaffa ett till barn som kan donera olika kroppsdelar m.m. till den sjuka tjejen. Men till slut orkar dom inte mer fyfan vad sorlig den var. Grät från att den börja till slutet! helt sjuk bra den MÅSTE ni se :)
Åkte till Uddevalla med halv 8a bussen gick hem till fannie sen gick vi tillsammans till skolan, satt inne i sy salen med tjejerna och bara tjöta, sen hade vi samhäll & religion resten av eftermiddagen! Och eftersom vi tar studenten nu så har vi kommit på att det finns massa saker vi måste göra innan dess som t.ex. sno julgranen som stor i entreen och ställa den i vårat omklädningsrum och det var precis vad vi gjorde idag! Hade världens läge där både vaktmästaren och dom i receptionen var borta så sofia tar tag i julgranen och springer till omklädningsrummet och vi ställler in den i duschen haha! så nu är första uppdraget gjort! men väntas många fler & värre saker. . .
Nu ska jag kolla på tv och vänta till klockan 21:00 när greys anatomy börjar :)





Love. N


thinking of you


Comparisons are easily done, Once you've had a taste of perfection. Like an apple hanging from a tree, I picked the ripest one, I still got the seed. You said move on, Where do I go, I guess second best Is all I will know
Cause when I'm with him I am thinking of you, Thinking of you, What you would do if, You were the one, Who was spending the night, Oh I wish that I Was looking into your eyes.
You're like an Indian summer, In the middle of winter. Like a hard candy, With a surprise center, How do I get better. Once I've had the best, You said there's tons of fish in the water, So the waters I will test.
He kissed my lips. I taste your mouth. He pulled me in. I was disgusted with myself.
Cause when I'm with him. I am thinking of you. Thinking of you. What you would do if, You were the one, Who was spending the night, Oh I wish that I. Was looking into...
You're the best. And yes I do regret, How I could let myself let you go. Now the lesson's learned. I touched it I was burned. Oh I think you should know, cause when I'm with him, I am thinking of you. Thinking of you, What you would do if, You were the one,
Who was spending the night, Oh I wish that I, Was looking into your eyes. Looking into your eyes, Looking into your eyes, Oh won't you walk through
And bust in the door. And take me away. Oh no more mistakes. Cause in your eyes I'd like to stay......



Julklappar

nu har jag & mamma varit på torp, hittade julklappar till lillebror, storasyster & pappa :) så nu är familjen snart avklarad ska bara köpa till mamma också eftersom de kunde jag inte göra idag när hon var med. Men vet en sak som hon vill ha, så det får bli att köpa den till henne i morgon :) Nu börjar snart desperate housewives så ska krypa ner i min nybäddade säng och kolla på det och dricka kaffe!



min Önske lista

  1.  ett par sjukt goa skor från scorett
  2.  en kjol & en tröja ifrån Gina Tricot
  3.  pengarpengarpengar
  4.  en svart dunjacka
  5.  en bärbardator

Fast egentligen tycker jag det är roligast att ge bort julklappar och se alla öppna sina paket, med den där förväntansfulla blicken, och se om dom blir besvikna eller glada. jag älskar julafton!


Tisdag

varför är jag världens lataste människa? jag hade verkligen bestämt mig för att åka till skolan med halv 8a bussen! men vaknar klockan 11 ? inte ens hört klockan eller nånting, vad har hänt? har alltid varit trött på morgonen men aldrig såhär! och nu har jag ångest för har inte varit i skolan på en vecka!  eh måste göra någon nytta av denna dagen, ska gå upp ur sängen nu, dricka typ 5 koppar kaffe, duscha, göra mig i ordning & övningsköra till torp och köpa julklappar!      

du kan inte hjälpa vad du gjorde igår
men du kan hjälpa vad du gör imorgon



Love.N


Det går bra nu!

För er som inte vet driver jag och min bror ett företag som säljer pälsmössor, Siberian Heat. Och det börjar gå riktigt bra nu, fast det är lite synd om rävarna och tvättbjörnarna..
Idag ska jag skicka iväg fem pälsmössor till sälen, och imorgon blir det 9 till NK i Stockholm :)

Jag har världens bästa bror!

 


lät du henne komma närmre

Igår, vaknade jag klockan 06.30 av att det inte ligger någon bredvid mig? så jag ringer, ringer & ringer och undrar om det har hänt något eftersom mitt sovsällskap skulle komma under kvällen\natten eftersom han hade min bil. Men det har han alltså inte gjort, jag blev orolig och trodde något hade hänt? Så ringde kanske 5 gånger innan han svara och då har han somnat hemma hos en kompis. Var lite smått irriterad eftersom jag blev så orolig, men somnar iaf om och vaknar igen vid 10 av att han kommer in i rummet. Vi sov till halv 4 tror jag, har aldrig någonsin sovit så länge men det behövdes antagligen för oss båda! Sen låg vi i sängen hela dagen tog en dusch och åkte till uddevalla för att se på luftslottet som sprängdes tillsammans med killarna! den var sjukt bra och min nya idol är fan lisbeth salander, så sjukt bra! Sen åkte vi och åt Mcdonalds prata lite med tobbe, och sen hem och försökte sova. Men eftersom vi sovit bort nästan hela dagen så var det väldigt svårt, men till slut somnade jag kankse runt 04.00! 
I morse, hade jag ställt klockan på halv 7 för att jag skulle upp till skolan, men hade sjukt ont i halsen igen och orkade verkligen inte! Skolan är verkligen ingenting jag har prioriterat de senaste, men måste bli ändring på det nu! Så i mrogon ska jag ta halv 8 bussen och sitta och sy när jag egentligen har sov morgon fram tills halv 2! sen ska jag gå till körskolan & plugga! Men iaf när vi hade gått upp och ätit lite frukost så gjorde vi ett pepparkakshus med nonstop och glasyr, egentligen fruktansvärt fult gjort, men ändå gulligt haha!  Och resten av dagen har jag pluggat körkortsteori, övningskört, vart ute & sprungit och nu ska jag städa min garderob med melissa horn i högtalarna och sen sova!





Melissa horn - lät du henne komma närmre
Jag ville mötas nånstans nere på djupet. Jag har varit där förut o jag är inte rädd. Och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset. Men de kan titta nu jag är beredd. Lät du henne komma närmre. Var hon vackrare än mig? Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig. Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer. försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser. den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut. hur ska man älska nån som har älskat nån förut?. Jag minns så väl hur hon blev presenterad. Men de var jag som lät henne komma in. Jag har försökt att ge dig hela skulden. Fast jag innerst inne vet att den är min. Vi står på gatan bryter meningar i mörkret. Utanför stadens finaste hotell. Dina händer ja de ber mig sova över. Som ett sätt att säga ”tack för ikväll”

Lät du henne komma närmre. Var hon vackrare än mig? Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig. Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer. Försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser. den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut. hur ska man älska nån som har älskat nån förut?
Jag vissa stunder kan det kännas ensam. Och du undrar vad jag tänker på. Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då. O vi talar sällan högt om våran framtid. Vi talar aldrig högt om det vi har. Dina drömmar blir allt svårare att se nu. Och mina finns snart inte längre kvar



Love. N


dör långsamt i skolan

Nu har jag foto, har precis varit i studion och fotat lite..

I onsdags blev det utgång, inte alls så mycket folk ute men det var trevligt ändå :) Gabbsan var full och glad, som tur va :P! I torsdags stannade jag hemma från skolan, sov hos Haris och jag orkade verkligen inte gå upp ifrån honom, så jag stannde hela dagen! Skulle på kalas hos Emelie i lördags MEN ingen kunde köra mig till tåget i Uddevalla, mamma försvinner alltid när jag behöver henne som mest, dumma henne! och ingen annan kunde köra mig heller! :( Så för att göra mig glad, kom Haris, Rebecca,Selle,Maja och Hampus hem och hade med sig räkor, alla åt det förutom älsklingen, som åt grillad kyckling. Sen blev det chips och godis föt hela slanten, gott gott gott. Har varit en riktig tjockishelg, men gott var det! :D

Snart är det jul, och vi ska vara hemma hos pappa med hela hela hela familjen, som vi inte har varit på sju år, så jag är nöjd :) <3

och en sak till, jag ska färga tillbaka mitt hår blondt!


Lördag

min lördags kväll, vid 8a ungefär tog jag mig en dusch, satte på mig lite smink, kläder och gick ner till Viktor. Hemma hos honom fanns Lundvall, Filip, Alexander m.m. kul att träffa dom, för det var väldigt längesen! var där iaf till klockan halv 10 ungefär för då skulle dom dra vidare till stenungsund och gå ut på Harrys.. var lite smått sugen på att följa med men somnade ändå 6 i morse och var ganska sliten efter gårdagen så jag stog emot och gick hem.. Då kom Johannes & Christian på besök, satt och kolla lite paradise hotell och sen fick vi för oss att åka till Harrys iaf och ta kanske en cider eller en öl var. så jag bytte kläder och vi satte oss i Johannes balla telenor bil, som det faktiskt står jag är telenor express bästa säljare, måste skryta lite över johannes för han är alltså den bästa säljaren i Sverige och det är riktigt bra gjort! Vi åkte iaf till Stenungsund men när vi står utanför Harrys så är de hyfsat lång kö, faktiskt ganska konstigt folk och de såg ganska otrevligt ut faktiskt, så vi bestämde oss för att skita i det och åka till McDonalds istället. Så nu är jag hemma igen, ligger i Mamma & Pappas säng eftersom dom är borta över helgen så får man ju passa på!  så nu ska jag läsa cosmopolitan och vecko revyn och sen försöka sova..förresten besöks rekord idag också, fortsätt läsa allihopa!   goooood niiiight


Love. N

Harrys




Harrys igår
, det är tyvärr inte ovanligt att man ser mig på harrys varje onsdag & fredag nu för tiden! men efter igår så har jag bestämt mig för att ta det lugnt ett tag framöver, sattsa på att göra klart körkortet, plugga, sy klart kläderna till min modevsining. sen kan jag börja gå ut igen! Det var iaf en riktigt rolig kväll igår, var hemma hos mig först och lagade mat med Joel, Philip & Martin. sen spelade vi sanning & konsekvens och öl spel, tror att det var jag & martin som fick alla klunkar, för några hade visst gaddat ihop sig som vanligt! Malin kom hem till mig också och var med oss en stund sen körde hon in oss till Uddevalla. tack hjärtat! Väl inne på Harrys, får vi stå i kö länge för att hänga av sig jackan, först hade dom inte öppnat övervåning men det gjorde dom ganksa så snabbt sen. det var ganska mycket folk ändå och jag träffade martina i min klass, som jag inte såg så mycket av senare på kvällen, men fick en glimt av henne uppe på scenen vad hon gjorde där håller jag för mig själv! träffade också johannes, christian & daniel som jag inte träffat på sjukt länge, jag tror att johannes ville supa mig under bordet, för först beställde han in typ 5 shotar, sen en cider och innan jag ens hunnit ta en klunk av cidern så har jag fått in en grogg och innan jag ens hunnit smaka på den står det 15 shotar framför mig.. som tur var fick vi lite hjälp att dricka upp allting!  sen åkte vi iaf hem till mig på efterfest jag, joel, philip & simon dom tog på sig tjejkläder tog massa bilder, drack lite, drack lite mer och så badade vi jacuzzi! och till slut klockan 6 fick jag dom att gå och lägga sig. annars brukar dom vilja vara uppe hela natten, men tror att alla var ganska trötta igår!  Det var en riktigt bra kväll, dock saknade jag alla mina tjejer som var ute i Göteborg. det är lite jobbigt att vara ute med bara killar, för man kan ju inte ta med sig en kille på tjejtoan, och alla vet ju att tjejer alltid går minst två på toa!

Idag, körde vi hem philip & simon till uddevalla och Ljungkile, sen åkte vi hem till mig igen och gjorde egen pizza. och nu är joel i uddevalla, och jag har tråkigt. funderar på om man bara ska ta det lugnt ikväll, typ ligga i sängen och kolla på robinson och köpa godis, eller om jag ska gå ner och säga hej till lite henån folk som ska till stenungsund och gå ut ikväll, eller om jag ska supa till och åka med dom till stenungsund? tveksamt asså!
förresten jag har kommit på att det är ju bara några veckor till julafton typ 3 ? och jag har inte köpt en enda julklapp. någon som har några tips? vad man köper till sin familj i julklapp? pappa & lillebror är ju verkligen svårast.. kommentera om ni vet något bra!





Love. N


födelsedags firande hos gabbi

Gårdagen, Jessica hämtade mig i Uddevalla sen åkte vi till torp och köpte strumpbyxor och paljettshorts ifrån HM! sen åkte vi hem till mig i Henån och började göra oss iordning eftersom vi skulle hem till gabbi och fira hennes födelsedag & sen vidare till harrys. Jessica var chaufför så jag höll henne sällskap och var helt nykter! Hemma hos gabbi var det helt fullt med folk, nästan hela hennes klass, massa varekil folk och så några ifrån henån .. det var riktgit roligt att träffa gabbi, amanda m.m. var riktigt längesen! Att vara på Harrys nykter är väl inte direkt någon höjdare, men det var ändå kul att se alla fulla människor stå och dansa och man hoppas verkligen att det inte är så man ser ut själv haha! Sen gick vi vid halv 2 till pingvin och åt mat sen mötta jag upp Harry & Joel, så gick vi hem till harry....en va sur, en spydde och aa ni vill nog inte veta resten haha. Jag hade tänkt att vara duktig och ta mig till skolan i morse, men jag var väldigt trött & sjukt ont i halsen så jag släppte det ganska fort. Nu sitter jag här och kollar på när J & H ligger i soffan nästan på varandra och försöker sova & pratar om att dom ska halshugga, dränka & steka mina kattar :(  Ikväll ska vi hem till mig, jag är sugen på att baka lussebullar eller knäck och lyssna på julmusik behöver få lite stämning för julafton närmar sig och jag längtar!  nu ska jag lämna över datan till joel eftersom han tjöööööötar heeeela tiden!  






love. N


Ufo hit, ufo dit!

Har religion i nu, skriver om världens största ufo-organisation, Rael ! I början var det ganska kul, men nu är det bara jobbigt.

Här är en bild på Jave, som är Elohim "folkets" president?
Själv tycker jag att han/den/det ser ut som jesus..

Idag blir det utgång för att fira Gabbi :D, kommer nog bli kul! Men först ska jag gå i skolan till klockan 6, har filmkunskap.. som tur är har veronica också det så jag är inte ensam :)
Älskling klarade sin uppkörning idag, så nu har han bara teorin kvar, GRATTIS <3 snart ska jag också börja ta mitt körkort, vecka 1 och 2 blir det intensiv kurs. Hoppas jag klarar det, vill verkligen ha körkort nu!

Måste kila! puss


Modevisning

Natten, fy vilken natt. vaknat säkert 10 gånger över att jag drömmde mardrömmar och bara flyger upp ur sängen och andas hur djupt som helst. blir lika rädd varje gång! så jag hoppas på att denna natten inte blir den samma! för de var inget kul. vaknade iaf vid halv 9 i morse med Sofia bredvid mig och vi gick upp och gick iväg ner till bussen.. I skolan får vi reda på att egentligen hade vi inte behövt komma in fören vid halv 2 för att vi behövde inte gå på projektarbete lektionen, men det var lika bra fick gjort mönster till Martinas klänning, och det var inte alls så svårt som jag trodde att det skulle blir. så nu hoppas jag att resten kommer gå lika bra! för den 24 & 27 Mars har skrädderi och design modevisning igen på Östrabo 1 och på Torp köpcentrum. Och jag ska göra 10 klänning på 3 månader, och jag vet i fan hur jag ska hinna det. typ 3 stycken är mindre än hälften klara bara! så nu måste man fan börja jobba ordentligt! och jag lovar tjejer, alla ska få gå för jag ska hinna klart :D  nu ska jag åka till Uddevalla & träffa Fannie en stund och sen hem till joel!

Grattis älskade gabbi på din födelsedag och ett till grattis eftersom du är världens bästa o klarade teoriprovet idag :D




love. N


Grattis Emelie & Gabbi <3

Först och främst, GRATTIS EMELIE & GABBI! Är i skolan nu, har historia. Hade latinprov i morse som gick mycket bättre än väntat :)
I helgen har jag varit med Haris älskling, var på middag hos hans moster i lördags och sen åkte vi hem till Orust och hälsade på mamma. Rebecca,Selle och lilla Maja var också där :) Vi kollade på när mamma och hennes kör sjöng i kyrkan ( det är verkligen ingen kristen kör) det var någon adventskonsert, när vi kom dit var det helt fullt och de fanns inga platser någonstans förutom längst fram så vi fick sätta oss där för att tanterna inte kan tänka sig att knö eller flytta på sig. Vi tänkte sätta oss längs bak, men som sagt det fanns inga platser. Maja var tyst genom halva konsterten men sen börja hon skrika, och då sa körledaren att hon inte kunde koncentrera sig och att vi skulle gå så Rebecca fick gå ut med Maja, och vi gick efter, så man kan väl säga att vi blev utslängda från kyrkan haha, jaja..
I söndags var vi på kalas hos Carro, som äntligen snart fyller 18 :) sen på kvällen åkte jag till Haris och vi gick på bio, luftslottet som sprängdes.
Igår var jag på släktmiddag hos Haris, riktigt mysigt, tycker verkligen om hans familj :)

Älskade Natalie <3


RSS 2.0