30 september

jag är så glad att dom godaste clementinerna går att köpa nu, haha. gula och sura, love it! Idag kommer mina två favoriter till mig, älsklingen och Maja. Vi ska passa henne imorgon :) men innan dom kommer ska jag jobba.

GRATTIS CAROLINE PÅ FÖDELSEDAGEN! <3

Förskolan

Idag är jag och jobbar på förskolan i varekil, och jag har blivit kär i en liten kille, han är 1 år har världens finaste bruna stora ögon med långa ögonfransar och så Hr han långt lite lockigt hår! Han är underbar.. :) det är hur doft som helst bara passa barnen, leka med dom t.ex. Bygga sandslott och cyckla leka jage! Haha känns som att jag är 6 år igen :D riktigt kul! Slutar om 3 timmar då ska jag ta mig en varm dusch, tror jag är sjuk! Fryser hela tiden.. Sen ska jag hem till Joel, kolla Idol och mysa! Måste till torp och köpa present till kusinerna också! :) hööörs sen eller i morgon!!! Caaaaio..

we all shine on

jag är såååå trött, har ingenaning om varför? det är ju inte direkt så att man sliter ut sig som arbetslös, eller a, jag har ju jobbat lite idag iaf. Älsklingen kom och överraska mig förut, så då gjorde jag köttfärssås och spagetti, mums. sen har vi bara myst :)
Igår fikade jag, kajsa, veronica och maggie i metropolen Uddevalla. mysigt att bara sitta och prata och skratta. mina fina flickor <3

Nu blir det iaf teori sen sängen.

27 september


teenage wasteland


söndag

Kom nyss hem från Caroline, var där med Jessica och kollade på Harry Potter haha, och åt maaaaaassa popcorn, vindruvor, glass och kladdkaka, så nu mår jag grymt illa och vill aldrig se mat igen typ...

Helgen har varit jättebra, blev utgång med Carro, Martina och Veronica. Hade faktiskt askul, brukar inte vara det på Harry's annars. Igår åt jag och älsklingen middag på Kvarterskrogen (stavning?) , det var gott och supermysigt.
Nu ska jag plugga lite teori och sen sova.

btw, DUMBLEDORE DÖR I SJÄTTE FILMEN! nu vet alla det som inte visste det innan, hahaha!

today, I wait for always..



vill tipsa om dom här produkterna! Riktigt bra.

en blåbär ansiktsmask, papaya peeling, nattcream, en scrub, och ansiktsvatten!
vet inte exakt priserna. men ska kolla upp det! :)




24 september

Håller på att göra mig iordning nu inför kvällen :) Ska upp till Martina och förfesta sen blir det utgång.

mera stockholmsbilder

Snodde lite bilder av Sara!














hello darkness, my old friend

Kom hem från Kungshamn och Uddevalla för ett tag sen, har precis gjort mat och ska kolla på en film nu innan jag ska jobba och åka till älsklingen :) Imorgon blir det utgång med tjejerna, ska bli riktigt roligt. Måste bara hitta nått att ha på mig, men det löser sig alltid.


Bitch, I'ma pick the world up and I'ma drop it on your fuckin head!












Idag har jag varit på Torp med Amanda & Kajsa, fikat och kollar runt lite. riktigt mysigt, tack tjejer!

Jag är riktigt sugen på att färga håret? Men hur? Jag har ju alltid varit blond men börjar tröttna. Ska visa lite bilder så får ni se vad ni tycker :)


1.                       


2.


3.

Min favorit är bild nummer 1. vilken är eran? hjälp mig :D

onsdag

Har precis gjort mig iordning och är redo att åka till Uddevalla med Natalie och Kajsa, sen vidare till Kungshamn :)
Ska bli såå kul att träffa pappa idag också. Har körlektioner imorgon så jag får åka från Kungshamn ganska tidigt.. Har riskettan på fredag, bläää.

nu blir det frukost!

FRÅN OCH MED DU




shame on ME!


 


shame shame shame on me!
väldigt dåligt bloggande på sistonde, men jag lovar! nu är jag på gång igen! tro det eller ej..

såg ni den sjukt snygga skinnjackan Amanda köpte i stockholm förresten?  Tror den kosta 2000kr & det tycker jag absolut den va värd. Du kommer va heeet i den mandyy!

Och en sak till, Amanda säljer ju sjukt snygga Pälsmössor passa på att ta kontakt med henne NU, bara ett fåtal stycken kvar, och snart kommer Vintern och jag lovar er då vill ni ha en varm och härlig mössa så man slipper frysa. Pälsmössa är ett måste, come on girls!  

Och förresten en sak till vill ni se mina favoriter från H&M Katalogen? ni får se vare sig ni vill eller inte, så de så.... vilken är eran favorit? teeell mee.






lenny kravitz



I'll be waiting

20 september

Har nyss kollat på lite sällskap, det är faktiskt ganska kul. Så nu blir det att plugga teori och sen sova, ska till Göteborg imorgon och träffa Maja och sen köra hem :) På onsdag ska jag till min älskade pappa i Kungshamn, har inte träffat honom på jättelänge, ska hälsa på Kajsa också, gud så mysigt!

Nä, nu blir det plugg!

another day in paradise

Har precis gjort mig i ordning, måste gå till bussen alldeles strax.. Har två körlektioner, sen ska jag till torp och köpa ett par skor, wooohoo, får se om jag kanske hittar något annat också :)

Måste kila nu!

shame on you

Idag skäms jag för att vara svensk.. hur kunde SD komma in i riksdagen? Hur tänker delar av svenska folket!?

pluggaaaa!

Har nyss druckit kaffe för att orka plugga lite teori till.. Har två körlektioner imorgon, ska sitta kvar ett tag på körskolan så jag får nånting gjort.

bye bye then..

Lördag

Har precis ätit lite med älsklingen, och snart ska vi möta Amar och Claudia i stan. Ska vara hos dom ikväll och bara umgås och ta det lugnt. Åker hem imorgon, ska jobba och sen ska jag kanske träffa Jessica en stund. Orkar inte skriva mer, har inget att skriva om ändå :P

nakenlekar



haha, tröttnar aldrig på denna!

fredag

Började min dag med två körlektioner, sen åkte jag och mitt hjärta till torp och kollade lite. Fick med mig ett par leggings hem och så la jag undan ett par skor som jag ska köpa :) Ikväll ska vi bara vara hemma och kolla på idol och mysa, och imorgon ska vi till Amar och Claudia. Måste plugga teori också, en bra sak att göra nu innan idol..


vma

Är hos älsklingen nu, vi har nyss poppat popcorn så nu blir det ramlösa, popcorn och skräckfilm :)
Var som sagt och röstade förut för första gången, men det var ju inte direkt nått speciellt, man tar några lappar och lägger i kuvert och visar legitimation sen var det klart.

Nä, nu blir det film och mys!

master blaster

Nu ska jag gå och förtidsrösta, spännande!

stockholms shopping

Lite shopping från Stockholm :)


Jacka från Jofama





Klänning från H&M ( jäkligt dålig bild, men skitsamma )



Skjorta från Weekday



Ring & halsband från Glitter



Skor från H&M



Kavaj från H&M ( skrynklig och fin efter resan )

this is your moment

Har nyss ätit frukost och pratat lite med Kajsa, saknar henne och alla mina andra tjejer :( ses snart? Idag blir det promenad, jobb, skriva CV , plugga teori, kanske en sväng till torp och åka till älskling. Vilken händelserik torsdag... plus att mamma tjatar på mig att städa mitt rum, men fy vad tråkigt det är, så vi får väl se på den saken. Hoppas att jag kör in till Uddevalla, orkar inte med buss längre. Ska lägga upp det jag fick med mig hem från Stockholm sen också :) Nu ska jag ut i det fina vädret!

chasing cars

Har precis kommit hem från jobbet, så nu blir det idol, fruktsallad och te. Skulle ju lägga upp bilderna på mössorna men det har hänt något så jag kan inte ladda upp någon bild? aja, får se om det går senare eller imorgon. som sagt, nu blir det idol :)

Your winter

Jaha, så var ett tio minuter långt tandläkarbesök slut.. Dom bara kollade lite och sen var jag klar, inga hål eller nånting, skönt! Nu ska jag hem till min säng igen, eller iaf soffan. Måste plugga teori och äta nått. Håller på att sälja av pälsmössorna nu, så om någon är intressead säg till :) vem vet, det kanske blir en ännu kallare vintern än förra året. Eller så blir det inte de, men då har man iaf något snyggt på huvudet. Ska lägga upp bilder på alla mössor jag har hemma. Nu ska jag dö på bussen för en stund!

show me your smile

Sitter i sängen nu och håller på att plugga teori, inte det roligaste men det måste göras! Imorgon ska jag till tandläkaren klockan 8.20 i UDDEVALLA... måste alltså åka hemifrån 07.05, med buss eftersom jag inte har körkort än, fyyy fan. Efter tandläkarbesöket går jag till trafikskolan och pluggar. Nä, nu måste jag fortsätta här!

Varför?

Varför tar man tillbaka någon som sårat en 1000 gånger, varför lyssnar man aldrig på sina kompisar? Som bara försöker hjälpa en? Varför lyssnar man bara på den personen som sårat en 1000 gånger? Varför tror man på allt den personen säger, jag älskar dig, bara dig! Förlåt har aldrig ångrat något såhär mycket i mitt liv! Det betydde ingenting för mig! Det spelar ingen roll hur många gånger man hört samma sak, alltid tror man på det! Men varför? Varför varför varför? De är ett ord som jag ställer hela tiden, varför? Och jag är så sjukt trött på att höra förlåt.. Ingen är perfekt och alla kan göra misstag, det vet jag om någon! Men hur kan man göra om samma misstag gång på gång? Lär man säg aldrig av sina misstag? Jag kommer nog aldrig förstå, kommer nog aldrig förstå hur du tänker! Det enda jag vet är att jag älskar dig över allt annat och vill aldrig släppa dig!

Hemma igen

Har haft en grymt bra helg i Stockholm, måste åka dit snart igen.
Jag och Sara tog tåget från Göteborg i fredags morse, kom fram vid tolv till Stockholm. Då låste vi in våra väskor på centralen och gick igenom hela stan typ, hade Joy som guide haha.
Shoppade lite påvägen. Sen gick vi hem till min bror och käka middag och sov där. Vi gick upp tidigt på lördagen och gick i affärer heeela dagen, jätteroligt, finns så mycket mer saker i Stockholm än här på västkusten. Efter en dag på stan tog vi pendeln till Spånga, till Saras syster, och käka middag och drack lite drinkar. Åkte in till stan och gick till Collage och var där resten av kvällen, riktigt roligt var det där :) Igår var vi på stan en sväng till, var tvungen att köpa en jacka jag la undan i lördags.

Såg några "kändisar" också, Björn Gustavsson, Soran, Jesper Salén ( en i ondskan ) och några till..











Hinner inte lägga upp mer nu, ska till jobbet!

Grattis käre bror!

Idag fyller min bror 23 år, grattis och igår fyllde kära Natalie år, så det blev lite thai med henne, sen körde jag in till Uddevalla så kollade jag, haris och natalie på joel när han spela match. Det var svinkallt, det känns verkligen att hösten är påväg nu.
Imorgon blir det Stockholm, det ska bli jättekul! Tåget går halv nio imorgon från Göteborg, så vi får åka 6.45 från Henån, woho...

Nu blir det middag med Haris och hans familj <3

utan dina andetag



Carolina Wallin Peréz- Utan dina andetag

this and that

Efter att ha suttit i väntrummet på arbetsförmedlingen i två timmar var det äntligen min och Natalies tur, vi tänkte att detta mötet var det sista och så, men efter att ha suttit där inne i ynka 20 minuter berättar kvinnan som tagit emot oss att vi ska på ännu ett möte, och säkert flera till.... suck! Jag hatar arbetsförmedlingen. Man får inte ut ett piss.
Men efter det så bestämmde vi oss för att dra till Göteborg, så det var bara att åka tillbaka till Orust för att dra på sig ett ansikte och sen åka söderut, Veronica och Camilla gjorde oss sällskap :) de var en mycket trevlig dag med lite lite liiiiite shopping för min del, ska ju till Stockholm på fredag :)
Ligger i min säng nu och pluggar teori, tjoho vad kul det är.... men det måste göras.

punkt slut!


airplanes



"You need to get your cranium checked, you thinking like an alien, it just ain't realistic"


empire state of mind

Vaknade av att klockan ringde halv 11 idag, då var det bara att gå upp och duscha och göra sig iordning. Skulle med bussen vid 12 för att ha körlektion :) det gick bra idag med, ska bara träna lite mer hemma på det vi har gjort hittils.
Åkte till torp efteråt en sväng och bara kollade, köpte ingenting förutom räkor som jag och Jessica har ätit, riktigt gott var det! Blev lite godis och vindruvor till efterrätt.
Imorgon ska jag och Natalie till arbetsförmedlingen på möte, gud vad kul, eller inte!

Nu blir det film och sen sängen.


och en sak till...



saknar dig och älskar dig! <3

all the love in the world

Snart kommer min lilla mamma hem, hon har varit i Prag allt för länge nu, börjar blir tråkigt att vara ensam..
Sitter bara i soffan och väntar på att hon ska komma haha, vilken mes man är. Men ska nog snart sova, känner att ögonlocken börjar bli lite tunga. Kanske sätter på en film till och somnar till den, jaja, godnatt :)

Från och med du


london calling

Kom hem från Malin för en stund sen, har sagt hejdå till älskade Carro nu :( usch! Men som tur är kommer hon hem en sväng i oktober igen! Är grymt sugen att åka över fram i vinter :)
Imorgon blir det körskolan och sen hem och plugga teori en stund, heja mig! Men det går faktiskt bra än så länge
( även ifall det inte har gått så lång tid ).
Längtar grymt mycket till fredag, då blir det Stockholm, shopping shopping shopping!

Nu ska jag dricka lite jordgubbste och kolla film!

the sweetest thing













Några bilder från i fredags!

lördag

Det var en riktigt rolig och mysig kväll igår med tjejerna, god mat och goa drinkar! haha, sen blev det dans...
Bilder kommer senare, när jag har hittat min kamerasladd.

Nu blir det mat med älsklingen!

pälsmössor

Du som frågade om pälsmössor, jag har svarta och vita på lager, kanske någon silverräv och någon med skinn, vilken var du intresserad av? :)

lay all your love on me

Kollar på "supersugen" som går på 6:an nu, faktiskt riktigt rolig. Imorgon blir det dubbel körlektion och på kvällen middag på Harrys med mina flickor! Avskedsmiddag för Carro som flyttar till London :( och lite födelsedagsfirande för Natalie. Tycker att det är grymt att Carro flyttar ( inte för att jag vill ) till London, blir nog en riktig upplevelse för henne, min älskade barndomsvän. Och det blir ett skäl för oss andra tjejer att dra till London :)

Nästa fredag sticker jag och Sara till Stockholm och shoppar och har det mysigt, hoppas att Malin kan följa med också :)

RSS 2.0