tisdag

Idag har jag suttit ute en liten stund, men det var så disigt på något sätt? Sen åkte jag till Torp en sväng och kom hem med en ny kjol och lite såå :) Efter det jobbade jag och sedan åkte jag till Jessica som har kommit hem efter att ha jobbat en säsong i fjällen. Vi åt massa frukt och ölkorv och bara prata om allt mellan himmel och jord, hade ju en del att ta igen efter 5 månader... mysigt var det :)

Nu ska jag alldeles snart sova, är aströöööööött! HEJ DÅÅÅÅ!

soooooooooooool!!!

Har legat ute och solat hela dagen idag med mamma!



( här är jag jävligt ball! )

långfredagen!

I fredags vi hos Emelie i Havsstensund och grilla och mös! Sen hade det lilla hjärtat gömt påskägg ute i trägårn till alla, så himla gulligt! Var iaf en jättemysig kväll!










new!



läppstift "mandy" & nagellack "kristel" från make up store!

varför!?

Satt nyss och kollade igenom lite kanaler på tv, så kommer det upp tre som ska korsfästa sig? alltså det är helt ok att vara religös och så, men att vara så jävla överreligös är bara så jävla sjukt och läskigt!!!!
Det var en som hade gjort det 20 år i rad. Invånarna i just den byn, återspelar jesu skiten varje år, med att bära korset på ryggen och få piskrapp på ryggen och blablaa, och sen till slut korsfästas med RIKTIGA spikar.. jävla idioter.

<3


onsdag

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan, är skittrött...
Min älskling har varit hos mig i två dagar nu så har inte haft tid att blogga. Vi har iaf grillat, solat, myst och bara vart.

Imorgon ska jag till torp för att hämta upp en älskad och saknad vän <3

Mums!

Bara så ni vet så håller jag och min älskling på att grilla kött. Varför äta "vanlig" frukost när grilla är ASGOTT!

hey now

livet känns såååå jävla bra med lite sol!!

....

Fick btw ett jättefint orangetnagellack och ett rosa läppstift av min syster i torsdags :) vet inte riktigt om jag passar i lite starkare färger på läpparna, men den som lever får se!

visar bild i morgon!

17 april

Har precis lagt mig i sängen med en ny tidning och datan. är verkligen skittrött, vet inte varför egentligen... Är förhoppningsvis ledig hela veckan, så jag hoppas att vädret blir kanon!

Har varit i Uddevalla hela helgen. I fredags åkte jag med Natalie in till stan, mötte upp älsklingen och så fikade vi lite. Sen åkte Natalie hem igen. jag och hjärtat åkte till Torp och köpte vin, sen hem och åt ölkorv, fetaost, oliver, körsbärstomater, AS GODA smö bröd som hans mamma hade bakat och så drack vi vin till. I går skulle jag egentligen till Kajsa, men det blev ändrade planer, så vi drog till Amar och Claudia och grillade med några. Medans killarna kollade fotboll hade vi tjejer tjejsnack istället :) trevligt var det!

Nu ska jag läsa min tidning och sen sova!

Hataaaaaa!!!

Väntar på bussen nu så när jag kommer fram står der ett gäng coola ungar.... Åååååh!!! FAN VAD JAG HATAR ALLA SMÅGLIN som tror dom är ascoola, lyssnar på jävla skit eddie meduza i nån "fräck" äcklig, gammal epaskittraktor. GÅ OCH DÖ jävla ungar!! FUCK OFF!

underbara sol!

Härligt med sol idag! ska ut och äta frukost i solen, sen göra mig iordning, senare blir det jobb.

hörs lite senare!

tisdag

Har ont i magen så mycket jag har skrattat åt massa gammla bilder.. herregud säger jag bara!!

nu ligger jag i sängen och ska kolla på skilda världar. egentligen är det skitdåligt, men måste bara kolla :P åh, det är så töntigt, hur dom pratar och allt, och alla problem haha...

Martina & Carro!!!!

kommer ni ihåg hur snygga vi var denna kvällen? HAHA FY FAAAAN JAG DÖR!!!












det finns SÅÅÅÅ många fula bilder på oss från denna kvällen haha!! men dom tänker jag inte visa...

hooome

Kom hem för ett tag sedan från Uddevalla. Färgade som sagt håret, fikade hos Kajsa och lunchade med älsklingen :)
Blev iaf jättenöjd med håret, det blev blondare.

Men nu ska jag dra till jobbet, hörs senare :)

lalalalalaaaaa

Sitter ute i solen, lyssnar på musik, dricker kaffe och har det jävligt gött!!!

soool!

Har precis ätit frukost och om en stund tänkte jag gå ut och gå i det fina vädret ( hör och häpna ). Efter det ska jag sätta mig i solen en stund och försöka få lite färg, eftersom jag är helt vit... heh..annars blir det lite solarium kanske.

Imorgon ska jag till Hanna och färga håret :), ska bli så skönt. vet dock inte hur, men antagligen blir det riktigt blondt som jag hade förr. får se vad hon tycker.

:D

Som den disney-nörd jag råkar vara så fick jag skönheten och odjuret - specialutgåvan av min älskling idag :D <3


hide and seek




rubriiiiiik

Inte direkt mycket bloggning i helgen..

I fredags var jag och min älskling och köpte present till min lilla mamma, sen åkte vi hem till mig och gjorde lite mat och drack vin.
I lördags vaknade vi ganska tidigt och åt frukost, sen jobbade jag och sväng. Drog till Göteborg med mamma och älskling efter jag kom hem och hade gjort mig i ordning. Vi åkte till min syster och grillade och åt massa mat och sånt, hade kalas för mamma.
I dag vaknade vi hos min syster och firade mamma som fyller år idag.

Har haft en jättemysig helg med min underbara familj <3

torsdag

Har precis sminkat mig lite och ska snart dra in till Torp och möta upp Kajsa :) ska gå en sväng där, sen åker vi till två fröknar och kollar lite. måste köpa födelsedagspresent till mammsen.


22.56



två av mina favoriter - mamma & maja <3

lördags










4/4

Har varit lite dålig uppdatering i helgen, men har haft fullt upp.

I fredags var jag barnvakt hela dagen, på kvällen kom Veronica och vi drog till Natalie. När hon och Sofia hade blivit lite runda under fötterna körde jag in dom till Ua med Veronica som sällskap :)
I lördags jobbade jag en sväng, sen var jag hemma med Majsan och mamma, började göra mig i ordning sen tog jag med mig malin, caroline och veronica till Uddevalla. Vi hämtade upp Kajsa sen åkte vi till Malin och började dricka lite vin. Drog vidare till Mortens och käkade, sen stannade vi där och drack, sjöng och dansade. Lyckad kväll faktiskt :) Sov hos min älskling och igår drog vi hem till ön, sen vidare till göteborg för kalas och lämning av Maja.

Bilder kommer senare, men nu duschen.

1 april

Får se om det är någon jääävel som lurar mig idag!?

Är barnvakt åt världens bästa Maja idag!! Hon somnade i mitt knä, men nu la jag henne i sängen. ååh, hon är så söt!!!
Ikväll kommer Verran till mig, sen ska vi ta en tur till Uddevalla och lämna Natalie och Sofia på krogen :P

RSS 2.0