look after you


paul frank

Idag har det varit en bra dag, tiden gick jättefort på praktiken, jag fick köpt mig en del kläder och ett par jättesöta rosa Paul Frank hörlurar , plus att jag har fått en ny iPhone :) Och nu väntar jag på att pappa ska komma hem från affären så vi kan göra mat!
Imorgon blir det ännu en dag på praktiken, och det ser jag fram emot trots att man får ont i både fötter och rygg!



( dom längst ner i de högra hörnet )

Modevisning på Torp

I lördags var det modevisning på Torp, Maria kammade hem 1 platsen & var verkligen grym! Grattis hjärtat. Jag kom 2a och lika glad är jag för det :D Är så nöjd med mina snygga tjejer! Modevisning var verkligen helt över förväntan! allting gick så bra för allihopa. Vi firade att aallt var över med lite förfest hos mig, jag Martina, Caroline, Veronica, Joel & Chrissan! Sen åkte vi till Uddevalla & tänkte gå till Kullgrens... Men jag & joel köpte Kebab och sen gick vi hem eller snarare sprang hem! :) Blev ändå en riktigt bra kväll!

Igår åkte jag ut till Hunnebo och träffade Linnea & sofia, Lagade lite Tacos & så gick vi på bio, Valentines Day! Har sett den förut men den är faktiskt riktigt bra! Sen körde vi hem Sofia så sov jag hos Linnea! Låg & pratade och sen somnade vi båda två med en gång!

Nu sitter jag i skolan & vill bara åka hem! Har samhäll i 1h & 30 min sen har vi småföretagnde på agneberg sen äntligen hem! ska bädda ner mig i min säng med hyrfilm & te!








Joel Pettersson


ballar av stål

Sitter hemma hos älsklingen nu och kollar på ballar av stål, ganska roligt idag faktiskt :)
Igår var vi hemma hos Claudia och Amar, spelade spel och drack lite, sen sov vi över där. Har jobbat lite idag sen åkte jag till älsklingen igen :)

Ska snart äta nybakat bröd, mums. i morgon blir det praktik.

äntligen fredag!

äntligen fredag, igår var jag fannie & chrissan hemma hos joel spela Fifa och kollade på film :) somnade väl runt 5 halv 6 och skulle upp till skolan klockan halv 8. jag säger bara det blev ingen skola för min del idag!  Jag & joel vaknade runt 12 och åkte till Torp, Sen åkte jag hem och passade mi´tt lilla hjärta, Filippa! Vi åt pizza och hade massa mys! sen bestämde jag mig för att åka in till Fannie och gå ut! Nu har vi precis gjort oss i ordning och ska spela lite go musik & börja dricka! :) hoppa på en lugn & bra kväll eftersom det blev modevisning på Torp i morgon!  missa inte, klockan 13.00! kommer bli grymt bra.. :D


 

 


TACK MINA SNYGGA MODELLER!

Modevisning igår gick över all förväntan! Vi hade en helt underbar dag och allt var näst intill perfekt! Jag är riktigt nöjd med modevisning och tillslut blev jag t.o.m nöjd med min kollektion! känns så bra att ha fått så bra kritik efter allt tid man lagt ner! 

Martina, Caroline, CarolineO, Kajsa, Malin, Amanda, Ida, Veronica - Tack för att ni ställde upp, och ni ska veta att jag är så stolt över er & att ha er som vänner! Tack ännu en gång för allt stöd och att ni ställde upp för mig!
Jag älskar er!

Nu ger vi gärnet sista visningen på Torp köpcentrum klockan 13.00 på Lördag! Missa inte för de kommer bli GRYMT!






Love. N


grym dag!

Är heeeeelt slut efter idag, gick upp klockan fem i morse, sen bärde det av till Uddevalla för genrep med alla.
Det har varit grymt roligt och Natalie är så himla duktig :)! På lördag blir det visning på Torp, kommer bli så kul.
Jag var livrädd för att ramla men jag klarade mig undan det, men jag glömde dock av att le, var så himla koncentrerad på att gå, haha. men men.

Nu ska jag tvätta bort sminket och snart sova, praktik i morgon klockan nio. ciao

sing hallelujah

Har nyss ätit en grapefrukt, fan vad gott det är, och ska snart gå och jobba. Sen blir det torp med Natalie hjärtat!
Ingen praktik idag, vi tjejer har tränat hela dagen inför modevisningen i morgon. Spännande.

Nu blir det jobb!

there's something in your voice that makes my heart beat fast, hope this feeling lasts.




Modevisningen närmar sig, och i morgon har vi genrep! Jag är inte färdig, fortfarande 1 klänning kvar och jag har panik! Jag vill bara ha en vecka till på mig. Nu blir det till att sitta uppe hela natten och sy, sy, sy & sy! I morgon åker jag in till skolan vid 8 för att sy fram tills genrepet klockan 10.30!  Glöm nu inte att komma & kolla på modevsiningen på Onsdag I östrabo 1 Aulan, klockan 12, 16 eller 19! Kommer bli grymt..






Love.n



Gina Tricot

Kom nyss hem till älsklingen efter första dagen på Gina, gud vad kul det har varit. Och i morgon är det genrep för modevisningen som är på onsdag! Börjar blir riktigt nervös, men det kommer gå så bra så, plus att Natalie är världens duktigaste :)

Nu ska jag få fotmassage, det kan behövas efter denna dagen med massa spring!

one blood

 

 


det blev helt ändrade planer i fredags, istället för att gå ut åkte jag till hovfjället till joel! kom dit vid 2 och då satt dom och väntade på mig, sen gick vi och la oss! på lördag tvingade joel mig att åka skidor haha! haft en riktigt bra helg :)

love.n



it takes two baby.

Sitter hemma hos älsklingen nu och lyssnar på musik i supersnygga hörlurar, medans han tittar på fotboll, är inte jätteinsatt i det direkt så.
I morgon är det första dagen på min andra praktikplats, Gina Tricot, ska bli jätteroligt att vara där :) är lite nervös men det kommer säkert gå bra. Kan äta lunch med min kära vän Kajsa varje dag, haha.

Nu ska jag pussa lite på älskling, hörs!


<3

It only hurts when your eyes are open

satt & lyssnade på låten amanda la upp tidigare, fan vad bra den är ändå även fall den är gammal! nu ska jag ha min sista lektion för denna dagen, kultur och stil historia! sen ska jag köra hem Linnea & Martina till Hunnebo, och ikväll blir det Utgång på Harrys för att lugna nerverna & paniken inför modevisningen lite! :)


 kärlek



två av mina snygga vänner & modeller till modevisningen!


Default



Lyssnade igenom min iPod förut, gud vilka gamla låtar jag hittade, haha.

Default - It only hurts

Imagine all the pepole

Ska snart åka in till skolan för att gå på balmöte, sen ska jag till älsklingen. Min bror kommer hem idag och imorgon ska vi åka och kolla på vårat nya hus i Kungshamn :) har börjat packa ner massa saker i kartonger här hemma nu, känns helt sjukt att pappa ska flytta. Kommer kännas konstigt att inte ha honom så nära som jag är van vid. Men sen är det ju inte så långt till Kungshamn heller, så det är inga problem att åka dit. Kommer bli bra till sommarn att vara där, eftersom det är ca 20 meter till havet :)

Nu ska jag sminka mig och sen åka in till Uddevalla!

friday I'm in love

idag är det fredag & 5 dagar kvar till modevisningen! börjar få lite smått panik över allting som måste fixas fram till dess! Ikväll ska vi dricka vin & gå ut för att få tänka på någonting annat, resten av helgen blir detatt sy dag & natt för att hinna färdigt det sista! :)

Modevisning skrädderi & Design 24 Mars
Östrabo 1 aulan klockan, 12.00, 16.00 eller 19.00
Torp köpcentrum 27 mars klockan 13.00




gin & tonic

Pappa lagade världens godaste mat, kalkon, ris och currysås. Låter inte lite gott som det var :P och han gjorde en drink innan maten, gin & tonic ( eller en 90-talare som min bror säger ) har aldrig smakat på de men det var faktiskt ganska gott.

Nu blir det te och grapefrukt!

welcome to the world

Väntar på att pappa ska komma hem och laga mat. Har varit i skolan en sväng idag på ett möte och träffat älsklingen en stund, och i morgon blir det balmöte :) studenten närmar sig med stormsteg, kan knappt vänta tills den dagen.
Har börjat kolla lite på studentklänningar, jag vill inte ha vit, jag passar inte ens i vitt. Men det blir säkert så ändå, vi får se.

Nu ska jag städa mitt rum lite, tjingeling

18\3



 

 expect the best
 be prepared for the worst
fuck what others think
and do you'r own thing


C.N



Min bror ringde nyss och sa att han ska komma hem i helgen :) har inte sett honom på ett tag nu.

ÄLSKADE UNGE!



älskade maja <3

let me think about it

Snart kommer mamma hem till mig och pappa, haha vad konstigt det kommer kännas med tanke på att dom har varit skilda i snart åtta år. Få lite flashback från när man var liten, synd att inte Rebecca och Christoffer var hemma också, då hade allt kännts som förr :)


chris brown



secret valentine

I går var jag hos älsklingen :) vi åkte hem till hans bror och claudia och spelade Monopol med Nino och Jossan. Det tar så grymt lång tid, men jag vann för jag byggde hotell och alla blev bankrutt haha! Gud, har jag börjat gilla spel? I sånna fall är det en världssensation.
Hittade förövrigt en balklänning igår efter många om och men, prövade typ 50 st. Antingen var det fel färg och fin modell, eller så var det rätt färg och fel modell, eller så var det för mycket krimskrams eller så såg klänningen ut som en prinsesstårta, haha. Men tillslut hittade jag the one :) Tack världens bästa syster för att du hjälpte mig <3

Hoppas på att få träffa alla mina underbara tjejer i helgen, har inte sett tjejerna i klassen på jättelänge, och inte mina orust tjejer heller <3



sara andersson <3

she is an astronaut

Nu ska jag kolla på någon film och sen sova, ska upp tidigt i morgon och kolla balklänning :)



salem al fakir



haha Björn Gustavsson är så söt när han kommer in och börjar spela piano :P

sunshine!

I fredags var det kalas för Jessica och sen blev det utgång, mådde skitdåligt så jag stannde inte tills krogen stängde..
I lördags skulle jag egentligen varit med mina tjejer, men fick feber under natten :( så jag stannade hemma istället, älsklingen tog hand om mig! I går mådde jag lite bättre och idag mår jag bra!

Kom nyss in efter min långpromenad, jättefint väder ute och ganska varmt. Har precis duschat och nu sitter jag med hårinpackning i håret och ska snart äta frukost :) Åker in till pappa på jobbet sen och hjälper honom lite!

I morgon blir det Göteborg och köpa balklänning!

Broken Record



Igår var vi hemma hos Joel och firade att han fyllde 20 år, sen gick vi vidare till Harrys! Hade en skit bra kväll. Grattis Joel! :)




Idag ska jag hem till Malin & mysa med tjejerna, Thaimat & Melodifestivalen!





U2 & Snow Patrol

Satt just och tänkte på när jag var på U2 konserten i sommras och Snow Patrol var förband, fan vad bra det va!! Önskar att jag kunde få se det igen :)

En av mina favoritlåtar med Snow Patrol


fredaaaaag!

Skulle egentligen till Göteborg idag och passa Maja, men det blev ändrade planer. Dom kommer till ön i morgon :)
Idag blir det utgång på Harrys, men först hem till Jessica :) Hon kommer och hämtar mig om en stund och då ska
vi göra oss i ordning och börja dricka. Undra vad jag ska ha på mig? Får kolla í genom garderoben hos pappa och sen hos mamma så hittar jag säkert något.

tjingeling


enjoy the silence

Idag har jag varit på banken och fixat internetbank och telefonbank, (bättre sent än aldrig) :).

På fredag blir det först Göteborg och fota Maja, sen hem till Jessica på födelsedagskalas och utgång på kvällen :)


solsolsol!

Härligt väder det är ute, blir helt glad i hela kroppen av att värmen är påväg! Ska ta fram skinnjackan och hänga in den varma, är riktigt trött på den nu...

Har varit ute och gått en sväng idag, och senare blir det jobb.

.


1 ÅR <3

Den 8 mars 2009 är vårat datum! och idag har vi ett år älskling.



HARIS NEVESINJAC <3

lost



Jag har fastnat på denna underbara låten - Coldplay ft. Jay-Z - Lost

Göteborg

Spenderade helgen i Göteborg på Grand Hotel, jättemysigt! jag har världens bästa pojkvän!!!
Vi gick ut och käka och drack lite vin, sen gick vi till hotellet och myste massa :)

skräckfilm!

Är hos hjärtat nu, vi ska snart se på en skräckfilm som jag äääälskar :D och till det blir det RED BULL! Jag fick ett jättefint halsband av hans mamma förut för att jag och haris snart har ett år, så söt är hon :)

I morgon blir det som sagt Göteborg med massa mys, men först kalas för Haris mamma!

<3

Igår efter jag hade jobbat klart ringde älsklingen och sa att han skulle träna i Henån, så jag tyckte att han skulle stanna hos mig men han sa att han behövde åka hem, men att han skulle komma och ge mig en puss innan han åkte hem.
Vid tio plinga det på dörren, och det var älsklingen som kom och stannade :D jisses vad glad jag blev <3

Ska snart åka till Uddevalla med honom, och i morgon åker vi till Göteborg och myser!

Alice i Underlandet

Var på bio med Claudia och Jossan igår, medans Haris, Amar och Nino var hemma och spelade tv-spel :P,
vi kollade på Alice i Underlandet, den var as bra! :) ganska mycket Narnia och Harry Potter över den.


kladdkaka nr.3

Nu har jag bakat tre kladdkakor till mamma, två igår och en nu. för hon var tydligen inte nöjd med den ena, ååååh!
Men som tur är tar det bara tjugo minuter att göra en :) Nu får hon bli nöjd, hinner faktikst inte göra en till, ska strax kila till jobbet... men jobbar med Malin idag som tur är :)

Nu plingar klockan, så måste kila..

winter

Går runt som en gammal kärring här hemma, kan inte stå upp rakt, min mage dödar mig... plus att jag har ont i halsen.
Idag ska jag äntligen till min älskling :D, saknar honom jättemycket. Vi ska åka till torp sen och köpa present till hans mamma som fyller år på fredag!
Men innan jag åker ska jag baka två kladdkakor till några som har fyllt år på jobbet. woho!





Joshua Radin- Winter

framtidsplaner?

Har varit med mamma i Ljungskile en snabbis idag, hon skulle köpa massa sjalar så jag var snäll och åkte med..
Jobbade förut och nu har jag ätit mat med pappsen :) vi satt och prata förut om vad jag vill göra efter studenten, jag har verkligen ingenaning? Kommer antagligen gå en make-up kurs, men efter det då? Ingenting intresserar mig något vidare. Och jag vill inte jobba någonstans där jag tycker att det är pest och pina. Jag får väl kanske starta något eget som jag tycker är roligt, men vad tycker jag är roligt?
jag hatar verkligen frågan " vad ska du göra efter studenten? " det är inte många som vet det när man är 18 år. Det enda som jag vet säkert är att jag vill ut och resa, men det är ju dirket inte något jobb. och för att resa måste jag ha tjänat ihop massa pengar. well well, vi får se hur det blir till sommaren och hösten.

Nu blir det te och grapefrukt!

jag vill ha fredag idaaaaaag!

Har varit ute och gått en promenad i solen, och nu har jag nyss druckit kaffe :)

Håller på att smider planer inför fredag, jag och älskling ska ut på äventyr och fira ett år <3


walk idiot walk

Goooood morgon! vaknade av att min bror skickade sms till mig och frågade när jag tar studenten. Jag dödar honom om han inte kommer :P
Har praktik hos mamma denna veckan, inte direkt ansträngande eftersom jag går dit på kvällen, så jag har sovmorgon varje dag :)
Men nästa vecka börjar jag antagligen på henåns skola i tre veckor och jobbar med de handikappade barnen, så söta är dom. och dom sista tre veckorna är jag på gina tricot, det ska bli jättekul :)
Nu ska jag äta frukost, dricka massa te så min hals inte gör lika ont..

tjingeling!


NEW YORK

eftersom jag inte skrivit på över en vecka tänkte jag bara skriva att i morgon åker jag till New york i en vecka! men skall försöka uppdatera lite därifrån, jag lovar att bättre mig amanda! föörlåt <3




MANGO!

Mango är fan världens godaste frukt, har ätit en hel nu, kan säkert få i mig en till :)



jag har fått jätteont i halsen, jag dör om det är halsfluss!

helgen!

I fredags passade jag Maja hela dagen i Göteborg, med Sara. Mötte  Martina, Veronica, Haris och Antonio på stan, vi fikade och bara mös :) medans alla satt och åt matade jag Maja, vad vuxen jag kände mig. Gick runt med barnvagn hela dagen, haha.
Älsklingen åkte med hem till Orust på kvällen, vi hade vinkväll med Sara och Christoffer.  Guitar hero,popcorn, vin, nötter och massa skratt, mysigt!
I lördags åkte jag och älsklingen till Uddevalla, vi åt thaimat, fan vad vi mådde illa sen haha, kollade på film och bara myste så som vi kan <3
Igår tillbringades dagen på jobbet och hemma med mamma!

ÄLSKADE MAJA!


RSS 2.0