Home!

Är hemma efter en veckas semester med min älskling :) har varit så himla underbart att komma bort och sola och bada och bara va :))

<3

Jag har världens bästa vänner <3

gestuz

Köpte en mongosnygg skinnjacka i lördags som jag har varit osäker på om jag skall ha kvar eller inte, men nu har jag bestämt att den ska få hänga kvar i min garderob :))

RadioheadKarma Police

17 augusti

Ska snart duscha och göra mig i ordning, jag och mamma ska till Göteborg en sväng :) Sen åker jag till kärleken <3Nu är det inte långt kvar till vi åker utomlands, can't wait!!! och i helgen blir det ett försenat födelsedagskalas för mig med alla mina underbara tjejer! har mycket att se fram emot nu :)

tisdag

Igår blev det en heldag med min fina Sara :) vi käkade thai-mat och drog till Torp en sväng. och sjöng i bilen som bara vi kan, haha!
Efter jag hade jobbat igår så drog jag och Carro upp till Martina och kollade på film, sex and the city, och käkade lite chips och sååå, gottgott!

Och nu ska jag jag ringa till telia så vi kan få igång den nya boxermojjen här hemma..

Harry P

Kan ju börja med att säga att jag ska på Harry Potter idag med Martina och Veronica :))

ooops..

Här har det varit dödare än i graven det sista.. Men nu jobbar jag inte lika mycket så nu ska jag försöka få liv i denna stackars blogg igen :)

RSS 2.0